Tesbih 📿

Okuyorum inşallah

Cuel (Elif) arkadaşıma okudum allah kabul etsin

Reactions: H M
arkadaşlar bilgi alabilirmiyim nasıl okuyoruz
Hergun 100 er kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..
her gün sıradaki kişiye

Hergun 100 er kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..
her gün sıradaki kişiye
tamam benide eklermisiniz.

Cuel duası . Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim.

O

Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
hasbeee
Noona_noona
Magnifiaque
lalegul52
Ocalh
ftemiz
umudum58

Hergun 100 er kez ,

Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

ben okudum Cuel arkadaşımızın ne duası dileği varsa Rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…