Gülseren canim benim herşey güzel grcsinn inşallahSelamün aleyküm kızlar rabbim gönlünüzden geçen her ne varsa en kısa zamanda nasip etsin ins Allah sizlerden bir ricam var tüp bebek tedavisine başladım sizlerden dua istiyorum dualarinizda benide unutmayın ins Allah ismim Gülseren Allah'a emanet olun rabbim hepinizden razı olsun
Tabiki yeni başladıkben de katılabilir miyim?
Hoşgeldin kuzum,Ben de katılmak isterim
Hoş bulduk canım ben bu duayı çocukluğumdan beri cekerimHoşgeldin kuzum,
Başladık kizlar inşallahCuel duası Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim
Kaç tane okuyoruz. CanimBaşladık kizlar inşallah
100 tane inşallah canım.. yeni düzenlemeden sora listeyi yenileyip paylasamiyorum yazıyor hersey aslında amaKaç tane okuyoruz. Canim
Cuel duası Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim
Cuel duası Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim