- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
Allahım senden başka gidecek kimsemiz yok bizi yolundan ayırma,günahlarımızı bağışla. İbadetlerimi düzenli yapabilmem için nefsimi terbiye et. Kızıma iyi bir anne olup onu iyi bir şekilde yetiştirmeyi nasip eyle.,hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bizleri tüm hastalık,kaza ve belalardan koru. İçinde bulunduğumuz sıkıntının hayırlısıyla çözümünü sağla. Evlerimizden bereketi eksik etme. Hayırlı kararlar aldır. Amin inşallah
Okudum allah kabul etsin inşallahAllahumme salli ala seyyidina muhammedivve ala ali muhammed
DUAM;
;Rabbim maddi manevi hastalıklarıma şifa ver . beni ailemi evladımı ve soyumdan gelenleri namazı dosdoğru kılanlardan eyle. Yarabbi maddi ve manevi dualarımı kabul et . kardeşimi içinde bulunduğu çukurdan kurtar. Rabbim duama amin diyen kardeşlerime bu cuma günü hürmetine maddi manevi ne duası varsa kabul et,bizi çokça tövbe eden ve tövbesi kabul edilen kullarından eyle AMİN.
Allahumme salli ala seyyidina muhammedivve ala ali muhammed
DUAM;
;Rabbim maddi manevi hastalıklarıma şifa ver . beni ailemi evladımı ve soyumdan gelenleri namazı dosdoğru kılanlardan eyle. Yarabbi maddi ve manevi dualarımı kabul et . kardeşimi içinde bulunduğu çukurdan kurtar. Rabbim duama amin diyen kardeşlerime bu cuma günü hürmetine maddi manevi ne duası varsa kabul et,bizi çokça tövbe eden ve tövbesi kabul edilen kullarından eyle AMİN.
Okudum arkadasımAllahım senden başka gidecek kimsemiz yok bizi yolundan ayırma,günahlarımızı bağışla. İbadetlerimi düzenli yapabilmem için nefsimi terbiye et. Kızıma iyi bir anne olup onu iyi bir şekilde yetiştirmeyi nasip eyle.,hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bizleri tüm hastalık,kaza ve belalardan koru. İçinde bulunduğumuz sıkıntının hayırlısıyla çözümünü sağla. Evlerimizden bereketi eksik etme. Hayırlı kararlar aldır. Amin inşallah