- 22 Ağustos 2015
- 29.560
- 86.107
Aktif Lora hiç sesin cikmiyor buldirim gelmiyormu canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende okudumAllahumme salli ala seyyidina muhammedivve ala ali muhammed
DUAM;
;Rabbim maddi manevi hastalıklarıma şifa ver . beni ailemi evladımı ve soyumdan gelenleri namazı dosdoğru kılanlardan eyle. Yarabbi maddi ve manevi dualarımı kabul et . kardeşimi içinde bulunduğu çukurdan kurtar. Rabbim duama amin diyen kardeşlerime bu cuma günü hürmetine maddi manevi ne duası varsa kabul et,bizi çokça tövbe eden ve tövbesi kabul edilen kullarından eyle AMİN.
Allahumme salli ala seyyidina muhammedivve ala ali muhammed
yok canim kendim bakiyorum hep bildirim gelmiyor. söyleyip de seni de yormak istemedim.Aktif Lora hiç sesin cikmiyor buldirim gelmiyormu canim
Ismim HaticeOcalh yarın duanı yazarmisin
Okudum canım allah kabul etsin bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahIsmim Hatice
Yarabbim hayırlısıyla bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip et. Sen bu yolda kimseyi eli boş çevirme. Evladı olmayan evladı olsun diye uğraşan bütün anne baba olmak isteyen kardeşlerimizin dualarını kabul et bu yolda uğraşan ailelerin yardımına sen koş rabbim evlat için ugrasmak çok zor sen kimseyi bu zorlukla tek başına bırakma borcu olanlara borcunu ödemeyi hastalara şifa ver kimin ne hayırlı duası varsa sen kabul eyle aminn aminn aminnn
Ismim Hatice
Yarabbim hayırlısıyla bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip et. Sen bu yolda kimseyi eli boş çevirme. Evladı olmayan evladı olsun diye uğraşan bütün anne baba olmak isteyen kardeşlerimizin dualarını kabul et bu yolda uğraşan ailelerin yardımına sen koş rabbim evlat için ugrasmak çok zor sen kimseyi bu zorlukla tek başına bırakma borcu olanlara borcunu ödemeyi hastalara şifa ver kimin ne hayırlı duası varsa sen kabul eyle aminn aminn aminnn
Devam etmedik canim ben anca evime geldimocalhdan sonra kim var bitti mi?
ocalhdan sonra kim var bitti mi?
Devam etmedik canim ben anca evime geldim