Tesadüfen tanıştığınız insanlara lütfen güvenmeyelim!!

bencede ben eşimle 3 sene sevgilik yaşadım ilk evlendigimde yerı geldı ben senı hiç tanımamısım dedim ama basireti bağlanmış derler ya öylemi oldu artık ne oldu anlamadık ama inş bian önce toparlar kendini ve bidaha böyle hataya düşmez.

Bu sekil evlilik olmaz. Once bir taniyin, sonra gerekli maddi sartlari yerine getirin. Cok seven evlenen ciftler evleniyor bir dunya borcla dayanamiyorlar. Zaten evlenselerdi de surmezdi. Maddi sorumlulukta ayri bir yuk.

Bu sekil evlilik olmaz. Once bir taniyin, sonra gerekli maddi sartlari yerine getirin. Cok seven evlenen ciftler evleniyor bir dunya borcla dayanamiyorlar. Zaten evlenselerdi de surmezdi. Maddi sorumlulukta ayri bir yuk.

orasını bilemem sürermıydı ama haklısınız maddı sıkıntılar evlılıgı yıpratıyor ama bende evlenırken bi dünya borcumuz vardı şimdi borcu sıfırladık üstüne birikime başladık yani bellı olmazdı ne olcagı..

:) işin garibi o sabah tvde müge vardı:)

bu yorumunuza güldüm yani harbiden, ayrıca kız fakir bir aileye kaçtığını anlayınca geri dönmek istemiş de olabilir yani bu şekilde yaşayamam iyisi mi resmi nikahtan önce ayrılayım demiştir, belki çocuk ona farklı yansıtmış olabilir yani bu kadar borçlu olduğunu falan bilmiyordur zengin zannediyordur o sebeple gelmiştir, umduğunu bulamayıncada gitmiştir. bu da olabilir diye düşündüm hemen hırsız yaftası vurmak istemedim, ama artık dünya çok garip bir yer oldu

Son düzenleme:
Kız evden bir şey götürmediyse daha iyi olmuş resmi nikahı kıysaydı bu sefer boşanmak için mahkemelerde sürünürdü

Aynen oyle ... Her iki tarafta ozveride bulunursa tabi ki belli olmaz ne olacagi ama cogunluk maddi yuke dayanamiyor.

bizde şuanda hırsız demıyoruz çünkü gıden hiçbirsey yok ama potansiyeli oldugunu düşünüyoruz. kızı daha önce eve getirmiş yanı yasıycagı yerı falan biliyormus ama belkı biraz daha birseyler çıkar diye düşünmüş olabilir bilemiyorum

Aynen oyle ... Her iki tarafta ozveride bulunursa tabi ki belli olmaz ne olacagi ama cogunluk maddi yuke dayanamiyor.

olabilir belkı gercekten dediginiz gibiyse adam gibi ben böyle yaşayamam diye bilirdi ama bi telefon gelip ben gitcem demesi hemde hiçbir sebeb göstermeden normal mı sizce?

Vaaay canınaaa..kız yolunu bulmuş, yolacak başka kaz bulur eninde sonunda..

olabilir belkı gercekten dediginiz gibiyse adam gibi ben böyle yaşayamam diye bilirdi ama bi telefon gelip ben gitcem demesi hemde hiçbir sebeb göstermeden normal mı sizce?

Kizi tanimiyorum ama sizin yaptiginiz da yanlis. Demek ki birseyler yeterli gelmedi. Ne konusuldu bilmiyorum. Bazi insanlarin huyu bu, sebep gostermeden ceker gider.

Kizi tanimiyorum ama sizin yaptiginiz da yanlis. Demek ki birseyler yeterli gelmedi. Ne konusuldu bilmiyorum. Bazi insanlarin huyu bu, sebep gostermeden ceker gider.

illaki yanlışlık var bizimkilerde hiç tanımadıkları birini evlerıne almakla başlıyor hatalrı ama kızın yaptıgının bukadar masum birsey oldugunu düşünmüyorum.

Yaa bitek ben mi boyle dusunuyorum, bana kizdan fazla sizinkiler tuhaf geldi. Yanlis anlamayin lutfen, ama kizin biri bir gun mesaj atiyo, hadi çocuk saf diyelim, ailesi hic mi demez oglum bu kiz ne nerden geliyor kimlerden diye??
Valla bana cok tuhaf geldi boyle seylerin yasanabilecegi aklima gelmezdi, insan hic mi arastirmaz yaa bu kadar basit mi evlenmek.

Yani bana gore bu olay cocugunu evlendirmeye calismak degil resmen cocugunu "çiftlestirmek". Zira hayvanlarda da böyle rastgele oluyor yanlis anlamayin ama bu olay bana cok acayip geldi.

bana da ilginç geldi, kız ailem sizi tanımıyor vermez diyince apar topar kaçmasına ortak olan bir aile çok ilginç,
bu oğlanda bi sorun mu var ki kızı bulmuşken kaçırmayalım der gibi olmuşlar iyi cesaret

Aynen, nerden baksan elinde kaliyor hiç tutulur bir yani yok.

allah korumuş valla...
bu kadarla kurtuldukları iyi olmuş...
tanımadıkları birini eve almışlar hırlımı hırsızmı manyakmı belli değil...

eşimin amcası istememiş diger geliniyle ve ogluyla beraber ama ogluyla annesi olcak diye tutturunca digerlerıde kabul etmiş anneside biraz garip tutarsızdır konuşmalrında falan..benim yanlış anlıycam birsey yok benı ılgılenıdıren bır konuda degil kendılerı yaptı kendılerı buldu ben sadece böyle seylerın var oldugunu yazdım.

Ne "kaçan"lara anlam verebiliyorum, ne de "kaçıranlar"a...

Bir insan bir insanı kaçırıyorsa eğer bu ona değer vermediğini ve işi bedavaya getirmeye çalıştığını gösterir.

Sizinkiler de bedavaya getireceklerdi sanırım. Tesadüfen tanıştığınız birisine güvenmeyin demişsiniz, o kız için de siz tesadüfen tanıştığı biri değil misiniz?

Niyeti birşeyler çalıp gitmek olsaydı, illaki miktarı ne olursa olsun o geline altın takılacaktı değil mi? Öyle olsaydı bari bunu beklemez miydi?

Tuhaf...

oglanda sorun yok ama abisi onun üstüne ikinci kez evlenınce bende evlencem diye apartopar buldugu ilk kızla evlenmeye kalktı.

beklerdi ama nikahı olunca gitmesi zorlasıcaktı peşine düşülcektı illakı altın takılcak parası olcaktı daha öncede yazdım kuzene resmı nıkah hemen olmasa falan demış belkı biz işin içinde oldugumuzdan bize daha farklı geliyor ama bilemıyorum.
bedavaya getirmek konusunda evet tam bı düğün gibi olmıycaktı nişan söz falan ama düğünü kınası falan herseyını tam yapcaklardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…