Tesadüfen tanıştığınız insanlara lütfen güvenmeyelim!!

beklerdi ama nikahı olunca gitmesi zorlasıcaktı peşine düşülcektı illakı altın takılcak parası olcaktı daha öncede yazdım kuzene resmı nıkah hemen olmasa falan demış belkı biz işin içinde oldugumuzdan bize daha farklı geliyor ama bilemıyorum.
bedavaya getirmek konusunda evet tam bı düğün gibi olmıycaktı nişan söz falan ama düğünü kınası falan herseyını tam yapcaklardı.

Dediğiniz doğru olabilir bilemiyorum, Allah korumuş o zaman ne diyelim...

Bazen insanın başına birşey gelecekse ağzı dili mi bağlanıyor anlamıyorum ki... Verilmiş sadakanız varmış eğer gerçekten düşündüğünüz gibiyse...

Dediğiniz doğru olabilir bilemiyorum, Allah korumuş o zaman ne diyelim...

Bazen insanın başına birşey gelecekse ağzı dili mi bağlanıyor anlamıyorum ki... Verilmiş sadakanız varmış eğer gerçekten düşündüğünüz gibiyse...

öyle yaşıycaklarmıs bu olayı ama allahtan bununla atlattılar..

Bir kız uğruna bırak babanne ni kaç gel demişler resmen ne kadar yanlış..

Be yorum yapsam bilemedim iyi yırtmışsınız:KK14:

kizlar gecen yil esimin kankisinin basina geldi esimle sakalasiyorlar faceden esim dedi bak kanki ben 3 cocuklu odum sende daha tik yok etli sutlu arama artik 33 oldun bul birini kusur arama evlen dedi oda birgun sevincle msj atmis kanki is cikisi beni ara esim aradi oglum birisi araci oldu bir kiz bulduk evleniyorum bizde cok sevindik esim kardesi evlenecekmis gibi sevindi neyse cocuk zengin sahane dugun cemiyeti yapildi cok sik ev duzuldu acayipde altin taktilar ilk ogullari diye sabahleyin kz butun para altin ne varsa al viiiinnnn tabiki araci olanida alip kizin ailesinin evine gittiler yok effendi cocugun bulundugu sehirde yasayamazmis cocuk Kabul etti babasinin sirketinden birini oraya acacakti cocuk durcakti yok onuda Kabul etmedi baska birsey buldu hemen bosanmak istedi sonra arastirma yapildi araci olan kisi komisyon aliyormus kizdan ve kiz herkese oyun yapiyormus babasi annesi isin iceydymis nisan yapiyorlarmis ilk kez evlenmis sanirsam dugunde dahha fazla kapariz diye cocukda herseyi Verdi al senin olsun hayatimi mahvettin para bul ne istersen senin olsun rabbimden bul belani demis daha yeni bosandi resmi olarak birgun gecirdigi karisindan allah korusun tum yavrularimizi boyle pisliklerden

ben zaten bu ölümüne güvenmeyi anlamıyorum:KK14:
bazen annene babana eşine bile güvenmezken taa nerelerden bulduğun tanımadığın birine nasıl güvenirsin anlamış değilim..
gerçekten ucuz kurtulmuş, işin içinden başka şeyler de çıkabilirdi:KK6:

Ailenizin dersini aldigina sevindim sizin adiniza.
Kendim icin konusacak olursam, oneriniz icin tesekkurler, ama ben bir yanlis mesaj sonucu kimseyi evime kacirip 3 gun sonra da nikahlanacak biri degilim. O normal birsey degil zaten. Yine de sagolun.
Kiz hirsiz miydi degil miydi bunlar belirsiz seyler, siz yine de boyle evliligin olmadigina sukredin. Aileniz de biraz gozunu acmistir umarim.

Rastgele mesaj atan bir kıza nasıl güveniyor ki zaten kuzeniniz, belki kızın zaten sözlüsü bir şeyi vardır ondan kaçmıştır :KK14:

Bence sizin kuzende ailesi de saf değil aksine işini bilen insanlar.

'Armut piş ağzıma düş' elinde çantası gelen eşya istemeyen ev istemeyen kendi ayağıyla gelen gelin ucuza kapatılır.

Kızın yaptığıde ayrı bir kumpas zaten.Nede olsa olsa 'iki cambaz bir ipte oynamaz'

Herşeyin bu kadar kolay olmasındanda mı şüphelenmemişler.

Allah aşkına sizin kuzenin ailesinde hiç mi suç yok sizce ?

Yanlış mesaj- anında aşk- anında bir araya gelme - anında imam nikahı ??

Bence cevabı biliyorsunuz.

Öyle bir olay yaşadım ki anlatmak istedim nasıl işler döndüğünü...

Eşimin kuzeni 25 yaşında safça bir arkadaş 2 3 ay önce telefonuna gelen yanlış bi mşj yoluyla bir kızla tanışmış konuşmuş hatta buluşmuş dafelarca kıza aşık olmuş bizimkisi kızı ailesiyle tanıştırmış ailecek çok sevmişler kızı..

Kız annesinin öldüğünü babasının başkasıyla evlı oldugunu kendısıne babannesının baktıgını söylemiş istanbulda halasının yanında kaldıgını. bizimkiler kıza seni ailenden istiyelim diyolar kızda olmaz sizi tanımıyorlar beni size vermezler diyor ama ben kaçar gelirim ozaman olur diyor kabul ediyorlar kız babannesının yanına gidiyor daha sonra halama gitcem diye çıkıyor istanbula geliyor direk bizimkilerin yanına geliyor..

O sabah 7 de eşimin yengesi kvmi arıyor 'eltı x kız kaçırdı' diye neyse kv hemen benı arıyo kızım bugun işe gitmesen böyle böyle birsey olmus diye neyse gittim kv yı aldım gittik eşimin amcasına gittikki yenge iki oglunu diger gelinini yenı gelınını yanına almış kahvaltı yapıyor kız ıyıye benziyordu sessiz hosuma gitti..

Sonra benim işim çıktı işe gittim eve döndüm kız bi açılmışki sormayın şaçma şaçma hareketler milleti almış karşısına şaklabanlık yapıyor bizimkilerde ona gülüyor sankı komedi şov izliyorlar..

bi ara o kızla oturduk konusuyoruz kız bana kaç tl maaş alıyosun eşin kaç tl maaş alıyor araban senin mi eşininde ayrı arabası varmı evın kendının mi bilezigin yokmu ne biçim gelinsin sen falan gibi muhabbete girdi bende saf saf cevapladım hepsini ben gelmeden önce diger gelinide sorguya çekmış megerse para konusunda..

Akşam dini nikah kıydılar sabah resmı nıkah için gün alıncak diye konusulup gelinle! damadı evde tek bırakıp herkez evlerıne dagıldı yengeyle amcada gelınlerıne gitti..

ertesi sabah yengeye telefon açıyor oglu anne kız gitmek istiyo diye yenge sakın bırakma ben geliyorum diyo kapatıyor telefonu..kız sabah telefonda birileriyle konuşmuş ama kürtçe konuşmus buyüzden bizimki anlamamış kız telefonu kapatmış ben gitcem demeya başlamış neyse yenge geliyor kızı tutamıyorlar kız gidiyor bizimki sinir krızı geçiriyor vs..

kız niye gitti dersenız tabi baktı gördü ki bunlarda 5 kuruş para yok resmı nıkah parası için bile borç para arıyorlar sabahda bastı gitti..

bunu anlatma isteme sebebim bize çok güzel ders oldu sizlerde kanmayın anlatın bunu ki başkalarıda zarar görmesin bizimkiler ucuz atlattı ama ya atlatamasaydılar..

su an o kadar buyuk sok yasıyorumkı yazdıklarını okurken tam 4 sene once aynısını yasadım bıkaxc farklılıkla dını nıkah kıyıldı
bı arastırmalar sorusturmalar ertesı gun yabancı uyruklu bı araba geldı kızı tutamadım vınnn gıtttı
altınları alalım aılemın elını opmeye gıdelım dıyodu bızde nıkah olmadan olmaz dedık amac altınlarla kacmaktı sanırım
benı kaynımda telden tanıstı

kızlar bızde kaynımı vazgecırmak ıcın neler yaptık yok kor kutuk asık oldu bahsettıgım kızda soze hocaydı carsaflı
kaynım te sakaryadan afyona gıdıyordu ayda 1 2 kez gormeye
verdıgımız mucadeleler sonucu dınletemedık kacırdı getırdı
ımam nıkah kıyıldı
kız ısrarla altınları alalım ailemın yanına gıdelım nıkahı orda kıyalım dedı bızde once nıkah dedık ay o yabancı uyruklu arabanın gelıp benım yanımdan arabaya atladıgı gunu hıc unutmam o kadarda guzel bı kızdıkı anlatamam

büyük konusmak gibi olmasinda,kizin bir sucu yok...
kizi tanimadan etmeden,arastirmadan sorusturmadan kacirip nikah kiymaya kalkan sizin taraf..
yani kiz birseyler yapmadan cekmis gitmis ama hani alipta gitseydide iyi bir ders olurdu sizin tarafa..

Çok şaşırdım gerçekten...
Hayır bir de evde yalnız bırakıp gidiyorlar ne diye resmi nikahtan önce evde yalnız bırakıyorsunuz bu ne biçim düşünce ben anlamadım.
Herkes eşit oranda suçlu kimse kimseye atmasın suçu
Kızın eğer öyle bir niyeti varsa, aynı şekilde tanımadan etmeden geldiği günün ertesi nikah kıyma hatası da aileye ait.

Erkekler zaten duygusal aptaldır da ailesi de mi saf bunların bu kadar hiç mi şüphe duymadılar ? Valla böyle insanlar oldukça normal bu tarz şebeke işleri.

Bu ne akıl Allah aşkına, sokaktan bulduğunu tutup getirseymiş.

Ayrıca sizin taraf da usul erkan bilmiyormuş sanırım, ya da kaçmış kız daha ucuza gelir mantığıyla mı mı hareket etmişler? Hiç akıllarına gelmemiş mi bu kız kim, ailesi neci, hırlı mı hırsız mı? Rızaları var mı? Yangından mal mı kaçırıyorlardı, ne bu acele? Çevremizde dolandırıcılığın, hırsızlığın envai çeşidi olduğu şu devirde akıl edememişlerse pes derim. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşlar. Aslında bir zararları yokmuş ama kız koparsaydı üç beş iyi ders olurdu sanırım.

ava giderken avlanmak buna denıyor galiba

neyseki maddı olarak bı zarar uğratmamaış

adam saf dıye zaten zor evlenır dıye düşünülerek hazrı bı kız bulmuş kımse arkasını sormamaış daha beter şeylerde olabılırdı neyseki yeterince varlıklı değillermişte çekmiş gitmiş böyle şeyler sürekli gunduz progrmalarında geöçiyor nasıl bukadar tepkisizce evlilik hazırlıklarına girişildi bilmem kım kabul eder böyle düğünsüz derneksız kabul edıyorsada vardır işte bişiler neyse ucuz altalmışsınız

adam ne halde bılmem baya sarsılmıştı herhalde belkı ders almıştır

Suç kızda değil kızı tanımadan etmeden sorgulamadan evlenme girişiminde bulunan tarafta

bu olay bızımde apartmanımızda bulunan bırının basına geldı
kız zengınmıs antalyada yok babama soylıyemıyorum cok sıkı yok cok kızar dıye cocuk en sonunda gıttı onu kacırdı
kız varlıklı ımıs bızımkılerde kıracı ıste annem ben ısteyken aradı fılanca kız kacırdı
bende gıttım gordum dedı
süklüm püklüm duruyormus kız oyle
annem baya konusmus bende kactım kızım hıc utanma sıkılma fılan fıstık
o gun ımam nıkahı oluyor hatta o ıste oluyor
onlar dogulu
tabancayla fılan ısaretmı ne atılıyormus
ama sonrakı gun kızın aılesı bastı mahalleyı dıyım luks araclarla kızınm annesı sozum ona hastalanmıs hastaney kaldırmıslar kızda 2 gun yanında kaldı oradanda aılesıyle donuyor o gun donucem bugun donucem dıyede uzun sure oyaladı cocugu
hırsızlık fılan yapmadı ama artık ne oldu bende onu anlamadım artık bıtmıs ılıskılerı ama 3 gun fılan kaldılar yanı beraber

:18: dehşetle okudum insanlar ne güzel kafasına göre iş yapıyor.diyecek laf bulamıyorum o derece.siz de çok iyi niyetlisiniz birisi bana ilk tanışmada ne maaş alıyosun bileziğin niye yok gibi sorular sorsa ömrü boyu unutamicağı şekilde terslerdim.:KK4:

X