Tesadüfen tanıştığınız insanlara lütfen güvenmeyelim!!

kizlar gecen yil esimin kankisinin basina geldi esimle sakalasiyorlar faceden esim dedi bak kanki ben 3 cocuklu odum sende daha tik yok etli sutlu arama artik 33 oldun bul birini kusur arama evlen dedi oda birgun sevincle msj atmis kanki is cikisi beni ara esim aradi oglum birisi araci oldu bir kiz bulduk evleniyorum bizde cok sevindik esim kardesi evlenecekmis gibi sevindi neyse cocuk zengin sahane dugun cemiyeti yapildi cok sik ev duzuldu acayipde altin taktilar ilk ogullari diye sabahleyin kz butun para altin ne varsa al viiiinnnn tabiki araci olanida alip kizin ailesinin evine gittiler yok effendi cocugun bulundugu sehirde yasayamazmis cocuk Kabul etti babasinin sirketinden birini oraya acacakti cocuk durcakti yok onuda Kabul etmedi baska birsey buldu hemen bosanmak istedi sonra arastirma yapildi araci olan kisi komisyon aliyormus kizdan ve kiz herkese oyun yapiyormus babasi annesi isin iceydymis nisan yapiyorlarmis ilk kez evlenmis sanirsam dugunde dahha fazla kapariz diye cocukda herseyi Verdi al senin olsun hayatimi mahvettin para bul ne istersen senin olsun rabbimden bul belani demis daha yeni bosandi resmi olarak birgun gecirdigi karisindan allah korusun tum yavrularimizi boyle pisliklerden

bizde sonradan duyduk böyle olaylar çok oluyormuş ama ögrenmış olduk gerçi biz bilsekte bizim yapabilcegimiz hiç bir sey yoktu kız eve geldıkten sonra bizi aradılar ya..

Bence sizin kuzende ailesi de saf değil aksine işini bilen insanlar.

'Armut piş ağzıma düş' elinde çantası gelen eşya istemeyen ev istemeyen kendi ayağıyla gelen gelin ucuza kapatılır.

Kızın yaptığıde ayrı bir kumpas zaten.Nede olsa olsa 'iki cambaz bir ipte oynamaz'

Herşeyin bu kadar kolay olmasındanda mı şüphelenmemişler.

Rastgele mesaj atan bir kıza nasıl güveniyor ki zaten kuzeniniz, belki kızın zaten sözlüsü bir şeyi vardır ondan kaçmıştır :KK14:

bilemiyoruz gitti bi gidiş daha haber ses seda yok hersey olabilir..

Bence sizin kuzende ailesi de saf değil aksine işini bilen insanlar.

'Armut piş ağzıma düş' elinde çantası gelen eşya istemeyen ev istemeyen kendi ayağıyla gelen gelin ucuza kapatılır.

Kızın yaptığıde ayrı bir kumpas zaten.Nede olsa olsa 'iki cambaz bir ipte oynamaz'

kuzen saf ona garanti verebilirim ama ailesi nasıl kabul etti bilmiyorum gerci amcayla diger oglu istememiş ama yenge diretmiş illa olcak oglum istiyo diye..

Allah aşkına sizin kuzenin ailesinde hiç mi suç yok sizce ?

Yanlış mesaj- anında aşk- anında bir araya gelme - anında imam nikahı ??

Bence cevabı biliyorsunuz.

şuç yok demıyorum zaten herseyı geçtım tanıdık biri olsa dahı 3 ayda evlilik olmaz ama yapmışlar ucuz kurtuldular ama daha kötüde olabilirdi..

su an o kadar buyuk sok yasıyorumkı yazdıklarını okurken tam 4 sene once aynısını yasadım bıkaxc farklılıkla dını nıkah kıyıldı
bı arastırmalar sorusturmalar ertesı gun yabancı uyruklu bı araba geldı kızı tutamadım vınnn gıtttı
altınları alalım aılemın elını opmeye gıdelım dıyodu bızde nıkah olmadan olmaz dedık amac altınlarla kacmaktı sanırım
benı kaynımda telden tanıstı

benzer bir olay işte boşluguna mı gelıyor artık ınsanın bilmiyorum oluyor sizde ucuz kurtulmussunuz allah korumuş.

büyük konusmak gibi olmasinda,kizin bir sucu yok...
kizi tanimadan etmeden,arastirmadan sorusturmadan kacirip nikah kiymaya kalkan sizin taraf..
yani kiz birseyler yapmadan cekmis gitmis ama hani alipta gitseydide iyi bir ders olurdu sizin tarafa..

ben okonuda onları savunmuyorum böylesi bile yetti o çocugu görmenız lazın ne halde gerçekten içiniz acırdı..

Çok şaşırdım gerçekten...
Hayır bir de evde yalnız bırakıp gidiyorlar ne diye resmi nikahtan önce evde yalnız bırakıyorsunuz bu ne biçim düşünce ben anlamadım.
Herkes eşit oranda suçlu kimse kimseye atmasın suçu
Kızın eğer öyle bir niyeti varsa, aynı şekilde tanımadan etmeden geldiği günün ertesi nikah kıyma hatası da aileye ait.

kız ısrar etmiş yalnız kalalım diye onlarda bıraktı kimsenın aklına o anda kötü birsey gelmedi ki
nikahsız dini nıkahla sadece olmaz diye gün almaya gitceklerdi sonuçta geldı gitcegi kimsenın aklına gelmezdı eger kız gitmeseydı gerçekten evlenmek için gelmiş olsaydı düğüne kadar dini nikahla yaşaması dahamı ıyı olcaktı

ava giderken avlanmak buna denıyor galiba

neyseki maddı olarak bı zarar uğratmamaış

adam saf dıye zaten zor evlenır dıye düşünülerek hazrı bı kız bulmuş kımse arkasını sormamaış daha beter şeylerde olabılırdı neyseki yeterince varlıklı değillermişte çekmiş gitmiş böyle şeyler sürekli gunduz progrmalarında geöçiyor nasıl bukadar tepkisizce evlilik hazırlıklarına girişildi bilmem kım kabul eder böyle düğünsüz derneksız kabul edıyorsada vardır işte bişiler neyse ucuz altalmışsınız

adam ne halde bılmem baya sarsılmıştı herhalde belkı ders almıştır

saf çok iyi niyetli birazda patavatsız abisi ondan sonra 2 defa evlenınce abim evlendi bende evlencem diye ayaklandı hazır kızda varken kızda evlenelım diyince hemen kabul harekete geçtiler kız 1 gün daha kalsaydı gelınlık bile alınmış olcaktı allah korudu gercekten çocuk çok kötü kaç gündür çok etkılendı:KK43:

:18: dehşetle okudum insanlar ne güzel kafasına göre iş yapıyor.diyecek laf bulamıyorum o derece.siz de çok iyi niyetlisiniz birisi bana ilk tanışmada ne maaş alıyosun bileziğin niye yok gibi sorular sorsa ömrü boyu unutamicağı şekilde terslerdim.:KK4:

ne biliyim hiç aklıma gelmedi oan aslında sonrasındada aklıma gelmedı takıı ertesı gun kız gittikten sonra öbür gelinle konusurken bana bilezıklerımı sordu falan diyene kadar o anda dank ettı benıde yokladı diye..

ben okonuda onları savunmuyorum böylesi bile yetti o çocugu görmenız lazın ne halde gerçekten içiniz acırdı..

savunmuyorsunuz ama kizi iyi yargiliyorsunuz...:KK34:

sonradan yazdiklarini okudumda kuzenin bayagi saf galiba ama
kendi düsen aglamaz...:KK14:
herkese güvenilmeyecegini ögrenmis oldu en azindan...:KK14:
bosuna dememisler acele ise seytan karisir diye,
herkesin bir nasibi kismeti ve zamani var aceleyle olacak isler degil evlilik isleri,
kac ay nisanli kaliyoruzda taniyamiyoruz karsimizdakini,
1 kere 2 kere bulusup tanimadan etmeden evlenmek olacak is degil..
neyse ucuz atlatmislar ne diyelim ALLAH TEKRARINI YASATMASIN...

Son düzenleme:
Kusura bakma ama haketmişler bunu yani buna benzer bir sürü haber izledik altınları alıp kaçan vs. vs. nasıl güvenebilmişler ki ya kız hırsız mı kaçak mı ne bilim aranıyor mu sabıkalımı olsun biz genede isteyelim vermezlerse gel derdi insan şaka gibi

Bu uyanık kızımız Hokkabaz filminden çok etkilenmiş anlaşılan ama pek başarılı olamamış...

Valla 1 kız tek başına tüm sülalenin hakkından gelmiş. Kız akıllı değil bence sizinkiler saf fazlaca. Yani kız nedir necidir? Terörist mi? Ajan mı? Allah Allah çok ilginç tombaladan çıkar gibi olmuş. Öylece de gitmiş. Geçmiş olsun demek lazım daha beteri olabilirdi bence. Kız en azından anladığım kadarıyla kendini iyi bir yere yamamak istemiş olmamış ama çok kötü olaylar da olabilirdi.. nutkum tutuldu sadece.

ailenin işine gelmiş ohh herşeyiyle gelmiş kız para pul da istemiyor diye düşünmüşler ama sürpriz olmuş.

bu evlenilecek kızı köle görme eğiliminin sonucu bunlar.

X