- 3 Kasım 2012
- 208
- 1
kizlar gecen yil esimin kankisinin basina geldi esimle sakalasiyorlar faceden esim dedi bak kanki ben 3 cocuklu odum sende daha tik yok etli sutlu arama artik 33 oldun bul birini kusur arama evlen dedi oda birgun sevincle msj atmis kanki is cikisi beni ara esim aradi oglum birisi araci oldu bir kiz bulduk evleniyorum bizde cok sevindik esim kardesi evlenecekmis gibi sevindi neyse cocuk zengin sahane dugun cemiyeti yapildi cok sik ev duzuldu acayipde altin taktilar ilk ogullari diye sabahleyin kz butun para altin ne varsa al viiiinnnn tabiki araci olanida alip kizin ailesinin evine gittiler yok effendi cocugun bulundugu sehirde yasayamazmis cocuk Kabul etti babasinin sirketinden birini oraya acacakti cocuk durcakti yok onuda Kabul etmedi baska birsey buldu hemen bosanmak istedi sonra arastirma yapildi araci olan kisi komisyon aliyormus kizdan ve kiz herkese oyun yapiyormus babasi annesi isin iceydymis nisan yapiyorlarmis ilk kez evlenmis sanirsam dugunde dahha fazla kapariz diye cocukda herseyi Verdi al senin olsun hayatimi mahvettin para bul ne istersen senin olsun rabbimden bul belani demis daha yeni bosandi resmi olarak birgun gecirdigi karisindan allah korusun tum yavrularimizi boyle pisliklerden
bizde sonradan duyduk böyle olaylar çok oluyormuş ama ögrenmış olduk gerçi biz bilsekte bizim yapabilcegimiz hiç bir sey yoktu kız eve geldıkten sonra bizi aradılar ya..