ters dubleks dairede oturan varmı? Lütfen yardım

arkadaşlar bende bu ara nasip olursa bir ters dubleks beğendim, ev sıfır ve çok lüks, deniz manzaralı almayı çok istiyorum ama alabilmek için önce memleketteki evi satmalıyım ama buradaki yorumlardan sonra tereddüt ettim, ya koku olursa, ya nem olursa diye sıfır ve mantolamalı evdede olurmu bilemiyorum. ama evide çok beğendim vazgeçmek istemiyorum, gerçi ev sahibi 1 hafta müsaade vermiş beklemek için, inşallah olur.

bende ters dublekste oturuyorum 2 yi oldu.sifir bina.hic tereddut etmeyin.yeni binalarda bahsedilen sorunlar olmuyor.bizde cok tereddut etmistik alirken ama mukemmel tavsiye ederim.dusunmeyin

Arkadaşlar 2 yıldır sorunsuz oturduğumuz ters dubleksin tabanı son 1 ayda cılk su doldu. Pis su değil. Ama alt katın tüm parkeleri kabardı. Berbat durumda, aşırı derecede rutubet kokusu ve rezalet bir durum ortaya çıktı. Alt katın taban ile köşelerinden adeta süngerin suyu emmesi gibi yukarı doğru çok iğrenç bir görüntü belirdi. Dekorasyoncu çağırdık, Bunu durduramazsınız dedi. Meğerse, artezyen denen bir olay varmış. Bu üst sokaktan yağmur ve kar suları zamanla topraktan emilir ve zayıf bulduğu yerden çıkarmış. İşte bizim başımıza gelen olayda bu. Daha önceki mesajlarımda övdüğüm ters dubleksim malesef çok berbat durumda, alt kattaki mobilyalar hep şişti, halılar küflendi. Gardroptaki eşyalar rutubetten küflenmiş. Çok kötü durumda... Ters dubleks düşünenler uzak dursunlar... Ben yandım sizde yanmayın.

canım benim eltimin var çok güzel ısınıyor sıcacık oluyo rutubeti falanda yok zateennn

bizimkindede ilk zamanlar birşey yoktu. ama zamanla o izolasyonda kullanılan malzemeler özelliğini kaybediyormuş. malesef, zararına satılığa çıkardık evimizi..... aman diyeyim kimse ters dublekse bulaşmasın.

canım benim eltimin var çok güzel ısınıyor sıcacık oluyo rutubeti falanda yok zateennn

Mesajınızı okuyunca gözüm korktu çünkü bizde evi aldık 3 aydır içinde oturuyoruz. İnşallah bizimde başımıza gelmez. Sizede geçmiş olsun cnm ya çok üzüldüm.

Alt katta sadece yatacaksınız nasılsa sorun olmaz bence de ev guzel duruyor

arkadaşlar ters dubleksimizi sattık. şimdi ev arıyoruz. ama paramıza göre ev bulamadık henüz. yüksek giriş dairelere bakıyoruz tekrar. bu ev bize 130bin tl ye malolmuştu. satıştan elimize geçen rakam 85bin lira...

Ay cnm ya sizin adınıza çok üzüldüm bayağı farklı satmışsınız bizde 130 bin e aldık ama daha kaç yıl kredi ödeyeceğiz. İnşallah böyle birşey olmaz bize de.

çevirimiçi görünce diğer yazılanları okumadan yazmak istedim.

aldınız mı evi?

Canım Bu bahsettiğin dairede yaşadınmı aradan uzun yıl geçti ama konuyu görünce yazmak istedim. şimdi bende bir bahçe katı daire aldım fakat eşim çok tereddütlü daire sıfır. deprm yönetmliğine uygun evin arka tarafı bahçe ve bina var rahat yani ön kısmı kaldırımdan yüksek ve camla kaldırım arasına ferforje gelicek.
Ev anahtar teslim. Demirleri takılı olucak. arka tarafta bir odanın camı fransız balkona çıkabilmek için.
Eşim bunu sorun ediyor ya camın demirinin anahtarı kırılırsa kar yağar yağmur yağar içeri su girerse diye kar yağınca zaten 3. katın evinin camındada kar birikse aynı problem oluyor diyorum ama dert anlatamıyorum. Yaşadıysan olumlu ve olumsuz yaşadıklarından bişeyler anlatırmısın

evi alamadık canım, iyiki de almamışız.
Ne kadar iyi yalıtım olursa olsun mutlaka fire veriyor. Bence eşinin düşüncesi mantıklı, neticede içinde yıllarca oturucaksın yukarlarda olsun biraz

evi alamadık canım, iyiki de almamışız.
Ne kadar iyi yalıtım olursa olsun mutlaka fire veriyor. Bence eşinin düşüncesi mantıklı, neticede içinde yıllarca oturucaksın yukarlarda olsun biraz

ters dublekste oturdunuz galiba dimi yanlış okumadım. Orda neler yaşdınız.

Çevre binalarda öyle sorun yok ama tabi başa ne gelir bilinmez. AYnı metre kare üst daireler 200 den başlıyo mümkün değil alamam
benm alcakoludğum daire 137

Halen aynı evde oturuyor musun:)Bende bahçe katı daire alıcam inşallah çünkü paramız ona yetiyor sıfır daire

Biz o evi almadık, yani hiç ters dublexde oturmadım ama oturan çok tanıdığım var giriş katlarına lafım yok ama zemin katları sorun oluyor. Son yoğun yağmurda bi yakınımızın evi kanal bastı komple alt katı, epey uğraştılar. Tüm eşyalar atıldı parkeler söküldü yeniden döşeme yapılıcak falan epey sorun yaşadılar. Eskiden çok istiyordum ama şuan ters dublex düşünmüyorum. Bence kullanıcılarına sorun artılarını eksilerini. Hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…