• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

termessos burun Estetiği ameliyatı

Canım benim 5.gün içteki tamponlar çıktı onu kanın genzine gitmesini önlemek için koyuyolarmış bez tamponlar da hastaların dikkatsizliği yüzünden yani tedbir amaçlıymış...hani hangisini çıkardılar bilmiyorum ama korkma şekil bozukluğu olmaz..canım ya dikişlerine noldu anlamadım.bahsettğin doktor Aysel hanım çok iyi,çok güleryüzlü ve çok yeteneklidir gerçi hepsi öyle...Çok çok geçmiş olsun canım benimde tüm sözlerim pişmanlık üzerineydi ama inan çok şey yaşamış biri olarak söylüyorum sonunda şükrediceksin inşallah her şey gönlünce olur:)

termessos,
canım cok cok gecmıs olsun cok uzuldum umarım bundan sonra hersey yolunda gıder kendını üzme dikkat et Allah a emanet ol canım benim.

Ayy Termessos nasıl oldun Canım,öyle merak ediyorum.İnşllh çok daha iyisin ve herşey yolundadır umarım.Bizi kendinden haberdar et Canım imkanın varsa kısada olsa.

merhaba güzeller
teşekkür ederim dualarınız ve temennileriniz için çok teşekkür ediyorum
o kadar çok istiyorum ki '' evet geberdim , hayatımın dersini aldım ama deydi doğrusu ..'' demeyii
(deydi mi değdi mi yazılır ?! hatırlamıyorum şuan)

Evet şimdi biraz da güzel ..demeyeyimde şöyle güzel gibi gibi ..güzelimtrak yani accık accık umut verici haberlere geleyim :)

iyi haber :
dün tamponlar çıkarıldığında güzel tepkiler aldım hastane arkadaşlarımdan :)
(akraba gibi olduk 3 odaylada..belki de moral vermek içindi.. yada ben mi abarttım.. o kötü günlere nisbeten mi daha hoş göründüğümü söylemişlerdi yoksa burnumdan mı mükemmellik sinyalleri almışlardı :)) ) şaka şaka tabiiki muhteşemim :))

iyi haber:
tamponlar çıkarılırken hiiiiç acımadı

iyi haber:
tampon çıkarıldıktan sonra öyylee derin nefesler aldım öyle derin nefesler aldım Allahımmmmm bir daha sigara içmek mi !!! Tövbeeeeeeee salisesine bile kıyamam nefesiminnn

benim için kötü annem için muhteşem haber:
habire bişiler yiyorum..restoranttan çıkmadığım gibi birde odaya taşıyoruz..içimde psikopat bir etobur varmış meğer.. abur cubur da hakketiree

iyi haber:
hastane dönüşü alışverişe çıktık.. biiirsürü ciciler aldım çok keyiflendim

iyi haber:
saçlarımı yıkattım muhhhteşem hissediyorum kendimi

kötü haber:
nezle oldum

iyi haber:
nezle mi.. tınnnnnnnnnnnnnnnn

iyi haber:
acıların çocuğu oldum ama enazından acı eşiğimi yükseltmiş oldum galiba :)) mesela boğazım tahriş içinde ama hiç aldırmadan löp löp götürüyorum lokmacıkları :))

iyi mi kötü mü anlayamadığım göreceli haber :
alçı gevşek duruyor eskisine nazaran baskı felan bitti yani.. acaba burnum mu iniyor ?? şuana kadar ucu havada orion takım yıldızına kafa tutar halde idi !! güzelleşiyomuyum ben nee??
yoksa alçıyı mı gevşettim naaptım

en başta söylemem gereken unuttuğum iyi haber:
çingene pembesi göz kapakları gitti. siiimsiyahlıklar yerini morumtrak yeeşilimtrak pastel renklere bıraktı ..gözlerdeki şişlik bitti şimdi sadece ödem yapmış yanaklara sahibim.. tombikim :)) obez olursam böyle görüneceğimi söylediler haha çok komik bi görüntüü hiç aklıma gelmezdi üçgen çenem birgün kareye dönüşecek hatta sarkık yanacıklarım olacak :)) bebek sever gibi seviyoruz annem ve ben beni :))

Canım benim 5.gün içteki tamponlar çıktı onu kanın genzine gitmesini önlemek için koyuyolarmış bez tamponlar da hastaların dikkatsizliği yüzünden yani tedbir amaçlıymış...hani hangisini çıkardılar bilmiyorum ama korkma şekil bozukluğu olmaz..canım ya dikişlerine noldu anlamadım.bahsettğin doktor Aysel hanım çok iyi,çok güleryüzlü ve çok yeteneklidir gerçi hepsi öyle...Çok çok geçmiş olsun canım benimde tüm sözlerim pişmanlık üzerineydi ama inan çok şey yaşamış biri olarak söylüyorum sonunda şükrediceksin inşallah her şey gönlünce olur:)

içindeki tamponları çıkarttı aysel hanım .. ( nerden bildin o muhteşem kadının aysel hoca olduğunu ?? kimden öğrendin ?) sonra tamponlar tıktı tekrar içine ve tee gözüme kadar nerdeyse ittirerek içindeki koooccaman o pıhtıları temizledi genzime ittirerek tamponları.. ay aklım gelidkçe fena oluyorum ben mi yaşadım bunları diyorum haaala şokum ! çok minnettarım aysel hocaya ..çok iyi,çok güleryüzlü ve çok yetenekli vasıflarının yanında Çok HOOŞŞŞŞ bir bayan olduğunu da eklememiz lazım.. kontollü ( annemin cinnetine tahammül edebildi canım benim :) ) ve çok pratik

dikişler yerindeymiş .. tamponlara serum şırıngalarken kanlar silinebilir hale geldi.. annem temizledi azcık o zaman birsürü ip gördük.. gayet de gemici düğümü gibi yerindeler.. iz kalır kalmaz ona da tınn valla yemişim şeklini ! ne güzeel de nefes alabiliyorummmm nezle olduğum halde hemde.. sümük ( valla ayıp kelime değil o da vücut ifrazatı sonuçta ) benim sümüğüm.. aksıınn gitsin ben silerim :)))
kocam dediki burnun kapadokya balonu kadar olsun gene de seviyorum seni hiç takma üzülme dedii kemik gitti mi gitti artık burnumla mum bile üflermiyim üflerim yeter bana :))

artık alçı malçı işler tam bitsin yuvama gitmek istiyorum..

29 eylül çarşamba günü bu alçı alınacak yeni alçı takılacak

04 ekim de temelli bitecek hastaneyle bağım inşallahh.. 2. alçı 4 ekimde alınacakmış.. sonra yuvama dönebileceğim inşallahhh .. uçağı önermediler.. basınç yüzünden

şimdi çıkıyorum netten.. kanal diye biryer varmış güzelmiş.. oraya gideceğiz şimdi.. sümüklü , şiş yanaklı bir hatun görürseniz burnunun ortasında kocaman bir de alçısı var ise o benimdir.. hayrına bir peçete uzatırsınız artık (yetiştiremiyoruz peçete :2: )

bol bol çikin çikin foto çekinicem.. manzaranın güzelliği kurtarır inşallah fotoları :icecream:

Çok teşekkür ederim DepReSiFpoLyaNNaa
nickin tam benlik !! tam da manik-depresif bir ruh halindeyim şuan :)) yaşadığım şeyler biranda delisaçması gibi geliyor gülmeye veriyorum kendimi.. dikişler öyle geriliyoır ki o anda !! ee allahın sopası yokki :)))

yemin ederim hep güzel şeyler yazmak istiyordum ama başkalarını yada benim gibi bünyeye sahip olanları kandırmış olacaktım.. oraya yazmadığım çok şey var ama şunu söyleyeyim ben ve benim gibilerin sadece istisna olduğuna bizzat ben şahidim o yüzden eğer bünyen benimki gibi değilse korkma.. aşırı alerjiğim ben çünkü.. vücudum HERŞEYE tepki veriyor .. ben ne kadar mülayim biriysem bünyem de tam bir CheQuevera :))) .. birsürü kişi taburcu oldu ayol ben hala kazık gibi çakıldım hastaneye .. sorun benim gibi bünyelerde yani
iiinnşllaah değdi derim şu operasyona.. gene polyannalığımı takındım tevekkülü allahtan artık :)

senin serüvenin inşallah peri masalı gibi olur
Rabbim elini çekmesin üzerinden
adı şans mı baht mı her ne ise yanında olsun inşllah
çok öptüm

( bu arada özel mesajların hiçbirine yanıt veremediğimi öğrendim .. mesaj sayım yetersizmiş.. ne saçma bişey.. )

kanal boyunamı gitcen cnmmm:)bende malatyadayım şimdii :)fısrsatı olsada görüşseydik valla:)
güzel haberleirni duydum çok sevindim dahada güzel günler beklio seni:)

kanal boyunamı gitcen cnmmm:)bende malatyadayım şimdii :)fısrsatı olsada görüşseydik valla:)
güzel haberleirni duydum çok sevindim dahada güzel günler beklio seni:)

görüşelim ama mesaj at telefonunu ben mesaj atamıyorum kimseciklere.. adamdan saymıyor hala admin :)) koccaman hayat hikayesi anlattım ayol haalaa özel mesj gönderemiyorum

ehueue tmm cnm yzayım telimi şimdiii:)biz ögleden sonra gitcez elazıga:)eşimi ikna edersen gelirim kanal boyuna görüşürs olurmu:)

yalnız cnm keşke sneinde numaranı ben alsaydım:)şimdi haber vercek olsam kimi arıycam:):):):)

termessos,
Öncelikle senin ağzından seninle ilgili haber almak çok güzel.Yazdıklarını okurken insan birden fazla duygu yaşıyor.Ama o kadar güzel bir dille ve samimiyetle yazmışsın ki insan yüzünde bir tebessümle mutluluğa bürünüyor.
Senin adına çok sevindim, yaşadığın olumsuzluklara karşın bunlarla mücadele edip istediğin sonuca ulaşman mutluluk verici.Espirili anlatımın ne kadar hayat dolu ve ne kadar pozitif olduğunu gösteriyor.
Tekrar geçmiş olsun, zaten gelmiş ve geçmiş gibi görünüyor.Daha da güzel haberler almak dileğiyle.Güzellikler seninle olsun.

termessos cnm görüşemdik malesef:(
inş diger gelmeme malatyadan gitmemiş olursunda görüşürs...
sesin çok iyidi telde konuşmama ragmen pozitif enerjiii veriyordun inan:)
bu arada malatyayı begendin mi gıs:)

termossos degerli arkadasim oncelikle cokcok gecmis olsun diliyorum...yasadiklarini okurken resmen hayal meyal yasadim canim benim ya ......tüylerim diken diken oldu inanki benim bile burdan icim acidi...peki dikislerin ne alemde ayni anda dikis felanda atildimi...(( bitanem gecicek insallah ALLAH yardimcin olsun...DUA larimiz seninle gülüm..bozma morelini.. herseyde vardir elbet bir hayir...öptümm

termessos,
Öncelikle senin ağzından seninle ilgili haber almak çok güzel.Yazdıklarını okurken insan birden fazla duygu yaşıyor.Ama o kadar güzel bir dille ve samimiyetle yazmışsın ki insan yüzünde bir tebessümle mutluluğa bürünüyor.
Senin adına çok sevindim, yaşadığın olumsuzluklara karşın bunlarla mücadele edip istediğin sonuca ulaşman mutluluk verici.Espirili anlatımın ne kadar hayat dolu ve ne kadar pozitif olduğunu gösteriyor.
Tekrar geçmiş olsun, zaten gelmiş ve geçmiş gibi görünüyor.Daha da güzel haberler almak dileğiyle.Güzellikler seninle olsun.

teşekkür ediyorum şuan freddy cruger gibi bir suratım var olduğu halde yine de beni sevindirik şımarık bir cimcimeye döndürdüğün için ben daha çok teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile2
vallahi buranın çarşısı minicik bir yer ve esnaf felan tanıdı beni bu suratla :) otelde de duramıyoruz gezmeye ve alışverişe vurduk kendimizi ..birçok kişi soruyor kazamı geçirdiniz diye :)) herkes geçmiş olsun diyor :) burun ameliyatı oldum deyince de cesaretime hayranlıklarını dile getiriyorlar..hayır hayır ameliyat olma cesaretime değil bu façayla bu suratla sokağa çıkabilme cesaretime :))) valla açık açık söylüyorlar :)))
çarşamba günü şu kanlı alçı değişince manica bellucci gibi hissedecem kendimi inan olsun :)) bu derece yani !! enazından yeni gıcır gıcır kar gibi bi alçı takılacak

çekindiğimiz fotoları şimdiden atsam mı naapsam acaba? ama en önce eski fotolarımı yüklemem lazım dimi..eğer öyleyse eve dönmeyi beklememiz lazım

termessos cnm görüşemdik malesef:(
inş diger gelmeme malatyadan gitmemiş olursunda görüşürs...
sesin çok iyidi telde konuşmama ragmen pozitif enerjiii veriyordun inan:)
bu arada malatyayı begendin mi gıs:)

teşekkür ederim ama bir konu var ki gülmekten ölücem dikişlerim fena sızlıyor :)))))
ben kimle konuşsam ama kiiiiiimmmle konuşsammm ayrı frekanslarda konuşuyoruz :)))))))) senle de aynı şey oldu :)) ben sana telde bişi soruyorum ( hafta içi görüşürüz artık şekercim dedim mesela ) sen bir kahkaha attın ve alemsin ay geçecek geçecek felan gibi bişeyler söyledin ben tanışalım ismin ne dedim sen ya bilmiyoum onu sonra konuşuruz dedin sonra da adın neydi tanışmadık dedin :))))))))
çok hoş yaa :)))))))))) akşama kadar böyle !! arkadaşlar arıyor ben başka bişi söylüyorum onlar başka bişi anlıyor :))) nazlı ılıcak vari burundan bir konuşmam oldu ne güzell :)) yazık o kadını da kimse anlamıyor zaten :))))
çok öpüyorum seni ve kesinlikle tanışmalıyız :)))

termossos degerli arkadasim oncelikle cokcok gecmis olsun diliyorum...yasadiklarini okurken resmen hayal meyal yasadim canim benim ya ......tüylerim diken diken oldu inanki benim bile burdan icim acidi...peki dikislerin ne alemde ayni anda dikis felanda atildimi...(( bitanem gecicek insallah ALLAH yardimcin olsun...DUA larimiz seninle gülüm..bozma morelini.. herseyde vardir elbet bir hayir...öptümm

teşekkür ederim arkadaşım , belki de onca kişi paylaştığı için minnacık kaldı acım üzüntüm..çok sağolun tüm dualar ve temenniler içinşu an serbest bıraktım heeerşeyi allahıma bıraktım onun inancı sayesinde umutsuz kalmıyorum düzelecek herşey inşallaah ve hatta güzel bişiler de olur belki :)

birkaç fotomu gönderdim face'e :)) arkadaşlar çıldırdılar bu ne hal diye

arkadaşlarımdan birinin söylediği şey de şu : gerizekalı güzelliğin battı mı sana ? bu hale geldiğine göre sakın antalyaya eski termessos olarak dönme ! bu rezil hale geldiğine bu kadar acı çektiğine göre baştan yaratılmadan dönme ! ya angelina jolie ol ya adriana lima !!

:)))) ben baya bi hırpalanacağım galiba dönünce

Back
X