Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim ama bir konu var ki gülmekten ölücem dikişlerim fena sızlıyor :)))))
ben kimle konuşsam ama kiiiiiimmmle konuşsammm ayrı frekanslarda konuşuyoruz :)))))))) senle de aynı şey oldu :)) ben sana telde bişi soruyorum ( hafta içi görüşürüz artık şekercim dedim mesela ) sen bir kahkaha attın ve alemsin ay geçecek geçecek felan gibi bişeyler söyledin ben tanışalım ismin ne dedim sen ya bilmiyoum onu sonra konuşuruz dedin sonra da adın neydi tanışmadık dedin :))))))))
çok hoş yaa :)))))))))) akşama kadar böyle !! arkadaşlar arıyor ben başka bişi söylüyorum onlar başka bişi anlıyor :))) nazlı ılıcak vari burundan bir konuşmam oldu ne güzell :)) yazık o kadını da kimse anlamıyor zaten :))))
çok öpüyorum seni ve kesinlikle tanışmalıyız :)))
içindeki tamponları çıkarttı aysel hanım .. ( nerden bildin o muhteşem kadının aysel hoca olduğunu ?? kimden öğrendin ?) sonra tamponlar tıktı tekrar içine ve tee gözüme kadar nerdeyse ittirerek içindeki koooccaman o pıhtıları temizledi genzime ittirerek tamponları.. ay aklım gelidkçe fena oluyorum ben mi yaşadım bunları diyorum haaala şokum ! çok minnettarım aysel hocaya ..çok iyi,çok güleryüzlü ve çok yetenekli vasıflarının yanında Çok HOOŞŞŞŞ bir bayan olduğunu da eklememiz lazım.. kontollü ( annemin cinnetine tahammül edebildi canım benim :) ) ve çok pratik
dikişler yerindeymiş .. tamponlara serum şırıngalarken kanlar silinebilir hale geldi.. annem temizledi azcık o zaman birsürü ip gördük.. gayet de gemici düğümü gibi yerindeler.. iz kalır kalmaz ona da tınn valla yemişim şeklini ! ne güzeel de nefes alabiliyorummmm nezle olduğum halde hemde.. sümük ( valla ayıp kelime değil o da vücut ifrazatı sonuçta ) benim sümüğüm.. aksıınn gitsin ben silerim :)))
kocam dediki burnun kapadokya balonu kadar olsun gene de seviyorum seni hiç takma üzülme dedii kemik gitti mi gitti artık burnumla mum bile üflermiyim üflerim yeter bana :))
artık alçı malçı işler tam bitsin yuvama gitmek istiyorum..
Ay canımsın cok sevindim.Agzımın seklı süreklı sekılden sekıle giriyor estetik sana iyi gelmiş Mizah tavan yapmiş çakır keyifli olmuşsun Çok keyiflisin canım ya. sen yaz ben okuyayım, yada sen konus ben dinlim ,ama kıpırtı sart senden Ohhhhh çok sükür nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür Allaha bitti artık Tey Tey Şeniz
çook teşekkür ediyorum dualarınız içinnn ... söz veriyorum ben de sizi yanlız bırakmayacağım ressmen benimle beraber üzüldünüzz bu hakkı nasıl öderimmCanım öncelikle çok geçmiş olsun, En zor kısmını atlattın tabiki yaşadığın gerçekleri yazman önemli en azından neyle karşılacağımızı bilmeliyiz sonuçta her bünye farklı kimsi basit kimisi ağır geçirecek bu dönemi ama önemli olan çekilen acılara değimesi, ben inanıyorum çok iyi sonuçlar alacaksın tatlım sonuça her başarının ardında çekilenler vardır ki bu da en zor kısmı idi inşallah Allahın izniyle en güzel sonuçları alacaksın duarlımız seninle, şimdi biz sana dua ediyoruz birgün gelecek inşallah sizler bana dua edeceksiniz. İyki bu site var sanki yıllardır hepimiz birbirmizi tanıyoruz bilgileri en güncel şekilde alıyoruz acil şifalar sana tatlımmm
Canım çok geçmiş olsun.Bir solukta okudum yazdıklarını Neyseki atlattın.Umarım yaşadıklarına değer bir burna kavuşursun
bugün daha iyisindir inşallah termessos bu kadar aksiliğe rağmen bence burnun çok güzel olacak
merhaba geçmiş olsun sabah hastanede olcam bende görüşürüz büyük ihtimal içim bi garip oldu yazdıklarını okuyunca off diyorum
ameliyat 30 undamı olacak.. bugün gitmeyeceğim hastaneye çünkü ani bir kararla dün aldı alçımı doktor..ama mutlaka uğrayacağım sana .12. katta olacaksın sanırım.. ama odaya girdiğimde birsürü burun ameliyatlı kişi göreceğimi biliyorum..seni nasıl tanıyacağım?
evet en iyisi öyle yapmak.. ay okudum deli oldum yanlız gideceğini yazmış !! aaaaaaa şaka !! resmen şaka !!
videolarımı izliyorum , ölü gibi gelmişim ameliyattan , insanlar yardım ediyo anneme giydiriyorlar beni ..habire buz yetiştiriyorlar ,peçete yetiştiriyorlar..her an kötüleşecem diye iğne üstündeler.. annem kafayı yemiş halde kız ölüyo öldü diye...
yanlız olurmu ya !! şakaaaa!!
okudum sonra arkadaşının gideceğini , rahatladım.. annemle konuşmuştum çünkü anne ben hastanede kalcm gece, sen otelde kal dedim..zor oldu ama ikna etmiştim ( ertesi günü alçı tamamiyle çıkacaktı o yüzden nasıl olsa 01.09 da orda olmam lazımdı , 1 gün öncesinden gitmiş olucam anne felan deyince mırın kırın okeyini aldım çok gönül koydurtmadan