Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle sağolun hanımlar ilginiz ve güzel temennileriniz için.. Ancak haberler kötü.. korkutmak gibi de olmasın ama bilgi ve tecrübeyede ihtiyacımız var şuan...
termessos çok kötü.. sesi çok kötü geliyordu.. sabah 7,30 sularında konuştuğumda daha iyiydi.. gece uyumuş ancak çok kanaması olmuş.. bende kendi tecrübelerime dayanarak normal olduğunu tampondaki kanın aktığını söyledim ancak şuan görüştüğümde sesi dahada korkunçtu.. iyici de moralize olmuş. sürekli kanaması varmış ve kan genzine kaçıyormuş.. sürekli kan kusuyorum dedi.. bu gecede hastanede kalacaklarmış... hocayla konuşmuş bazı bünyeler hassas olduğundan olabilir demiş annesi tekrar görüşmeye gidecek doktorla.. haberleri alınca yazarım ancak çok endişelendim ben ya bu kadar kanaması normal mi sizce?
Anladım canım sağolasın kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor termessosun ayrıyeten ürtikerininde olması başlıbaşına sorun zaten sanırım panic halide bu yüzden... söylediklerini iletirim termessos a eminim faydası olacaktır.. tekrar sağolasın..