• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

termessos burun Estetiği ameliyatı

Şimdi çıkıyorum Akşam yemeğini kaçırmayayım.. gece 12 den sonra bişey yememem lazımmış..
yarın giremessem de perşembe tekrar görüşürüz
Dularınızı esirgemeyin ne olur

Slm hanımlar... :3:

termessos sabah 7: 30 da ameleyat olacaktı ancak heyecandan olsa gerek dili damağı kuruduğundan su içmiş.. :D su içtiği içinde teeee 10 : 30 sularında girdi ameleyata.. 2 gibide çıktı ameleyattan.

Ameleyat sonrasında termessos ile görüşemedim henüz uyuyordu annesi ile görüşebildim.. Edindiğim bilgilere göre termessos un ürtikeri sebebiyle anestezi sırasında sorun çıkmış ama sonrasında başarılı bir operasyon geçirmiş... ameleyat odasında anesteziden çıkmasını beklerken çok üşümüş hala ısıtmaya çalışıyorlarmış... Yüzü çok güzelmiş şuan şişlik yada morluk yokmuş... Bu gece hastahanede kalacaklar..

Kendisi ile görüştüğümde içim daha da rahat edecek ama annesi iyi olduğunu moralinin iyi olduğunu söyledi.. Şimdilik bunlarla idare edeyim en kısa zamanda sesini duyup yazarım gelişmeleri... selamlar saygılar..a.s.

Dualarım hhheeer zaman seninle ruhum seni çooook seviyorummm... olumunekankayizsmile

eflatunnnn slsm söle bolcaaaaaaa en önemli kısmı atlayttı bundan sonrası süper olcak inş:;)

Arkadaşım bugün ameliyat oldun muhtemelen inşallah başarılı geçimiştir. Allah yardımcın olsun tatlım hep aklımdasın... umarım herşey yolunda girmiştir senden merakla cevap beklıyoruz. Canım inşallah Kasımda denk gelirde görüşürüz burdan da haberleşiriz, çok iyi ve güzel olur benim içinde Allaha emanet ol tatlım.

canımmmmmm zor kısmı atlattığını eflatundan öğrndik.umarım bundan sonrasıda yolunda geçer.haberlerini bekliyoruzzzzzz.geçmişler olsun bakalım..

Ayyy Çok sevindim,en önemli kısmı atlattın ya bundan sonrası sadece zamanla ilaç bulacak.En geç 1ay sonra herşey yoluna girmiş olacak inan Canım.Mutlu fotolarını bekliyoruz:)

Öncelikle sağolun hanımlar ilginiz ve güzel temennileriniz için.. Ancak haberler kötü.. korkutmak gibi de olmasın ama bilgi ve tecrübeyede ihtiyacımız var şuan...

termessos çok kötü.. sesi çok kötü geliyordu.. sabah 7,30 sularında konuştuğumda daha iyiydi.. gece uyumuş ancak çok kanaması olmuş.. bende kendi tecrübelerime dayanarak normal olduğunu tampondaki kanın aktığını söyledim ancak şuan görüştüğümde sesi dahada korkunçtu.. iyici de moralize olmuş. sürekli kanaması varmış ve kan genzine kaçıyormuş.. sürekli kan kusuyorum dedi.. bu gecede hastanede kalacaklarmış... hocayla konuşmuş bazı bünyeler hassas olduğundan olabilir demiş annesi tekrar görüşmeye gidecek doktorla.. haberleri alınca yazarım ancak çok endişelendim ben ya :( bu kadar kanaması normal mi sizce?

Öncelikle sağolun hanımlar ilginiz ve güzel temennileriniz için.. Ancak haberler kötü.. korkutmak gibi de olmasın ama bilgi ve tecrübeyede ihtiyacımız var şuan...

termessos çok kötü.. sesi çok kötü geliyordu.. sabah 7,30 sularında konuştuğumda daha iyiydi.. gece uyumuş ancak çok kanaması olmuş.. bende kendi tecrübelerime dayanarak normal olduğunu tampondaki kanın aktığını söyledim ancak şuan görüştüğümde sesi dahada korkunçtu.. iyici de moralize olmuş. sürekli kanaması varmış ve kan genzine kaçıyormuş.. sürekli kan kusuyorum dedi.. bu gecede hastanede kalacaklarmış... hocayla konuşmuş bazı bünyeler hassas olduğundan olabilir demiş annesi tekrar görüşmeye gidecek doktorla.. haberleri alınca yazarım ancak çok endişelendim ben ya :( bu kadar kanaması normal mi sizce?

kesinlikle normal cnmm bünyeden bünyeye deşiyorrrr..ben halamla aynı gün oldummmmm onun kanaması çok oldu benimse çok az oldu..bak mesela helen arkadaşımızın 18 gün kanaması olmuş...herkes bir deil deişiooo tabi:)korkmasın ilk haftayı atlattıktan sonrasııı gayet güzle olur:)

Anladım canım sağolasın kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor termessosun ayrıyeten ürtikerininde olması başlıbaşına sorun zaten sanırım panic halide bu yüzden... söylediklerini iletirim termessos a eminim faydası olacaktır.. tekrar sağolasın..

Anladım canım sağolasın kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor termessosun ayrıyeten ürtikerininde olması başlıbaşına sorun zaten sanırım panic halide bu yüzden... söylediklerini iletirim termessos a eminim faydası olacaktır.. tekrar sağolasın..

nedemek cnmm:)gerçekten bi hafta sonra bugunleri unuttcak..meinim şuanda çok pişman olmuştur estetik oldugu içinnn..çünkü her estetik olan ilk 3 gün çok pişman oluyo:)sonrasındada sefa sürüyo:)

Çok geçmiş olsun inşallah kanaması bi daa hiç olmaz ama ilk üç gün ztn oluyomuş bnmde oldu ama durdu çok şükür...

kesinlikle çok normal.Benimle birlikte ameliyat olan kızlar vardı.Hepsi sabaha kadar kustular diyebilirim.Hatta benim d kanamam ilk 4-5 saat çok oldu.Sonra gece de ara ara devam ettii.Yani bünye ile alakalıdır diye tahmin ediyorum bilge hıca da zaten söylemiş.korkmayın.

Back