Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim.. vallahi 10 gün ne kadr zor geçti..günler çocukluğumdaki kadar uzundu neredeyse...Sağlıcakla yerleş yuvana canımmm
çok çok çok geçmiş olsunnnn
Teşekkür ederim arkadaşım..biliyorum üzdüm sizi de .. çok çok özür dilerim.. inşallaaah sonucu bari tüm bunları unutturur.Ayyyy termesos cnm yaa cok cok buyuk gecmis olsun cok sukur ki iyi sonuclan atlattin, bastan sona kadar okudum yazdiklarini ve cok ama cok kotu oldum ya icim acidi sanki ben yasamis gibi oldum. Benimde narkozum zor gecmis oyle soylemisti bana doktorum ama ben bundan hic birsey hisetmedim ve kan kusmak cok kotu birsey olsa gerek dusuncesi bile insani tirsiyor.
Tabiki her amiyatin sonucta bir riski var, hepsi risikosuz degil iste cok guzel anlatmissin yasadiklarini burda ameliyat olmak isteyen arkadaslara bir kilavuzdur bu.
Cnm allahim bundan sonra gonlune gore verir insallah, sekli cok hos olur ve su cektigin durumu tez vakit unutursun insallah
canim dön yuvana da fotolari yolla meraklardayim mucuksss:)bayanssulusmile
Ne güzel, ben de evime kızıma, eşime kavuşmayı dört gözle bekliyorum
ayyy seni o kadar iyi nlıyorum kii
heeeer yerinden öpüyorum rüştüüüü der gibi her yerinden öptüm yuvamın
rabbim kimseye yuva özlemi yaşatmasın
az kaldı bebeğimm ..banyo ördeği gibi viykk viykk öten o son tampon da çıktığındaa muuuhhhteşeeemm rahatlayacaksın.. yuvana uça uça gideceksin
Canımsın ya Allah kimseyi sevdiklerinden, evinden barkından ayırmasın. Bu arada umarım tanınmayacak kadar değişmemişimdirim, yoksam kapıda kalırım
hahahahaha eşim de bana aynı şeyi demişti.. başka bir avrat görmeyeyim karşımda , dirrek boşanma sebebi demişti :)))))
salı günü turdan dönüyor.. o zamana kadar bant da düşer inşallahhhh
bakalım beğenecek mikaydirigubbakcemile5
teşekkür ediyorum canım arkadaşım ..
tuhaf bişey ! yuvama girince herşey çoooookk geride kalmış gibi geldi..sanki yıllar önce yaşamışım gibi .. detayları felan unutmak üzereyim...sihirli mi acaba yuvam?
bişey daha öğrendim , benim burun şişi indikçene düştüğünden ötürü :sinifsinif: her akşam yatmadan önce bantlayacağımmm :) kurtardığım her milim kardır :1rolleyes:
batan geminin malları bunlar
hey yavrum hey
yaş gelmiş 30 aa , burunla başladık olaya..derken demin kendimi solotica lens fotolarına bakarken buldum.. allahım bana kıl fikir ver
hahahahaha eşim de bana aynı şeyi demişti.. başka bir avrat görmeyeyim karşımda , dirrek boşanma sebebi demişti :)))))
salı günü turdan dönüyor.. o zamana kadar bant da düşer inşallahhhh
bakalım beğenecek mikaydirigubbakcemile5
ben nıye goremedım?
henüz koymadığım içindir fotoları kaydirigubbakcemile3
malatyada helenle de tanışmıştık , o andan bahsediyor..