• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

termessos burun Estetiği ameliyatı

nedemek cnmm:)gerçekten bi hafta sonra bugunleri unuttcak..meinim şuanda çok pişman olmuştur estetik oldugu içinnn..çünkü her estetik olan ilk 3 gün çok pişman oluyo:)sonrasındada sefa sürüyo:)

ben hic pisman olmadim cok sükür ALLAH ima ...arkadasim termososa uzuldum ama gecicektir eminim genzinmede kan gitmemesi icin duz ve basik dik uyumali ...sahsen banada doktorum sölemisdi uzunca süre öyle yaticaksin diye kanama riski var diyee...aman ALLAH korusun yaa..bie bucuk ay basim dik yani oturur vaziyette yattim korkudan...kalcalarimi hissetmiyordum artik:)) :nazar:

Sağolun hanımlar aynen ilettim söylediklerinizi destek için tecrübenin çok faydası oluyor gerçekten de..

Şuan itibari ile hastaneden çıkıyor termessos.. kanaması çok çok azmış, ağrısı çok varmış burnu ve başı ağrıyormuş ama sesi çok çok daha ii geldi bana.. çarşamba günü alçısı alınacakmış yenisi takılacakmış.. merakla bekliyoruz :D

Kızlar bi şey soracağım umarım termessos şimdi daha iyidir ama sorum şu ben çalışıyorum ve izin almam çok zor olabilir yani Bilge beye ameliyat olmaya karar verdiğinizde hemen gün alabiliyormusunuz? Yni mesela ben izne çıktığımın hemen ertesi günü olmalıyı ki 10 veya 15 gün içinde geri dönmem gerek işime bilenler yardımcı olabilirler mi acaba?

selam arkadaşlar
keşke keşke güzel şeyler söyleeyebilsem.. okuyamadım yazdıklarınızı fazla vaktim yok kafamı fazla eğmemem lazım

ameliyat güzel geçmiş ama narkozdan uyandıramamışlar bu da haliyle annemin hastaneyi yıkmasına sebep olmuş..dakka 1 gol 1
kendime geeldiğimde ağzım benden bağımsız şiddetle takırdıyordu yumuşak bebeklerin diş çıkarırken ağzına verilen şey gibi bişey verdiler dişlerimin çarpmaması için galba
ameliyat çıkışı 6 saat sonra 1-2 yudum sıvı içirtiyorlar..katı yemeğe geçmeden önce sıvıyla başlanıyor. pipetle verilen suyu içtim donmaktaolan vücudum bu sefer ateşlenmişti..devamlı ateşimi düşürmeye çalıştılar
yazarken yanlışharfler basabilirim başımı eğince zonkluyo çok kötü o yüzden ğemiyorum

neyse; işte saat 21 gibiymiş atık rahatsızlıklarımı söylemeye karar verdim çünkü diğer kıkzlarda sorun yoktu ( 3 kişiydik bilge beye burun ameliyatı olan) deli gibi yutkunmak zorunda kalıyordum bu da baınç yapıyordu burnuma kan fışkırıyordu..ve evet yutkunma sebebim deli gibi geniz kanamasıydı..devamlı et yutuyordum ama hemşireyi inandıramadık buna birtürlü normal normal deyip duruyordu ama diğer hastaları görüyorduk ve ya ben anormaldim ya o ikisi
derken biranda kan kusmay başladım şelale gibi çıkıyordu acil doktoru geldi annem bu arada hemşireyle tartışıyordu doktor hemşireyi savunuyordu kusma bazı bünyelerde olabilir die sonra annem poşeti gösterdi kusulan şeyin kan olduğunu.. derken doktor bu sefer hemen müdahale etti ama ben gene kan kusmaya başladım tamponlar çıkarıldı ( evet estetik kısmını unutun kızlar !! sıçıldı gitti burna !! ay çok kötüyümmm )
genizden şiddetle kan akıyorken müdahale edilmediği için kan kusma olayı olmuş ve kusma şiddetli olunca da hem dikişler gittiii hem tamponnn hem alçı oynadıııı
inanılmaz iğrenç şeyler daha yaşadım 2. bi ameliyat gibi oldu hemmmde UYANIKKKKENNN ama o acil doktoru mükemmel bir kadındı..ertesi gün annem öyle dua ediyorduki kadına ..annem kadını bırakmak istemedi öyle sarılmıştı kii
neyse
ertesi gün gözümü açtığımda yüzüm çingene pembesiydi !

evet ne morluk var ne yeşillik ne siyahlık!
o sırada bilge hoca geldi.. canım yaa.. bişi diyimmi o adam olmasa var ya!!!!
tam hemşire deskinin karşısındaki plastik 2 odasındaydık ve orda olan herşeyi duybiliyorduk tüm odaca.. bilge hocaya brfing verildi tüm hastalar hakkında.. sıra bana geliğinde geceki nöbetçi acil servis doktoru kadın anlattı.. hoca hemen topladı hemşireleri.. off öyylee bağırdı çağırdı kii!! sadece benim olay değil başka gerekçelerde varmış ama..
benimle aynı gün ameliyata giren 2 kişi tabucu etti bilge hoca.. sonra forumdaşımız eda geldi ameliyattan karşımdaki yatağa.. beni de özel odaya aldılar
ateşim yüksekti günlerdir ateşimi düşürmeye uğraşıyorlardı bugün dah iyi
bilge hoca bugün izin verdi dah iyi gördüğü için otele geldik öğleden sonra ama taburcu olmadım yarın tekrar gidicez tampon gene değişecek

Canım çok geçmiş olsun eee burnun ne oldu dikişler gitti demişsin tamponda çıktı falan demişsin ne olacak şimdi ayyyy canım ya Allah yardımcın olsunnnn...)

canım çok geçmiş olsun.aman dikkat et de darbe falan alma kemik kayarsa bi daha olmak zorunda kalırsın.revizyon olmuş biri olarak söylüyorum.yazdıklarını okuyunca kanım dondu resmen.çok korkuunç bir ameliyat yaşamışsın.

allahımm burnum ve kafam zonkluyo farkında olmadan baya eğdim kafayıı
anlatcak çooook şeyim var ama şuana kadar hiiiiçbiriii iyi değil..motiveniz bozulmasın istiyorsanoız okumadan direkt geçiniz.
bünyeye göre de değişiyor elbette ama burun ameliyatı deyip geçmemek gerektiğini özellikkle vurgulamak istiyorum..
yaşadığınız ve nefes alıp verdiğiniz her saniyenin değerini iyi bilin her gün bir mucizedir ve en küçük en büyük demeden her türlü operasyon risklidir.

edayla görüşüyorum sık sık onda da biraz sorunlar oldu tabii allahtan kan kusmadı ( bu arada ben 1,5 ünite kadar kan kusmuştum)
onun bugün taburcu olması lazımdı ama onu da taburcu etmediler onu da özel odaya geçirdiler
yarın tampon işleminden sonra 29 unda alçı değişecek 4 ekimde de tamaen çıkacak.. 4 ekime kadar burdayım inşallah kötü bişiler daha olmazsa tabii

yarın burnumun içini boşaltacaklar inşallah en azından ağrılarımdan kurtulmuş olucam

yok anacım yaa eda annesi annem ve ben bugün paso bunu konuştuk.. çoook çookk elzem olmadıktan sonra çekilir bişi değil yaaa

üzgünüm güzel şeyler yaşayıp güzel şeyler söylemek için ne kadar can attığımı hayal bile edemessiniz.. ama yaşadığım şeyler bunlar işte !!! bazen sadece pozitif düşünmek kar etmiyor. Gene de şunu biliyorum ki Rabbim yanımdaydı..çoook daha kötü şeyler olabilirdi. Ettiğiniz ve dha edeceğiniz tüm dualarınız için çok teşekkür ederimm

sayfanızı tesadüfen gördüm bir roman gibi bir solukta okudum hepsini
ama çok kötü oldum çok üzüldüm
Allah yardımcınız olsunnnn

cnmm daha çok yenii böle olması gayet normallll:)emin ol haftayaaaaaa unutcaksın bu olanları.. hergüzel şeyişn zor tarafı oluyo malesef:)şuandaaa nefes alamamamnn bogazının agrıması başının agrıması seni yorar biliyorum herksin başından geöiyor kolay bşy deil sonuctaaa ama sonucuna deger:)

termessos,
Yaşadığın olumsuzluklarını okuyunca çok üzüldüm.Umarım bundan sonra herşe y yolunda gider.Kendine dikkat et.

Offffffffffffff dedim okurken ve içim çok acıdı Canım Benim.Yinede şükrediyorsun bu ayrı etkiledi beni,direncini,umudunu asla kayetme der Ada.Kaybettiğin an inan yenilmiş oluyorsun.İnanıyorumki bu kadar cefa,sefayıda arkasında getirecektir,DUALAIRMIZ SENİNLE.
Allah'a EMANET ol Canım.
Herşey güzel olacaktır,inancım bu yönde.
SAĞLICAKLA KAL.

canımmmmmm benim belki bana kızacaksın ama benim ameliyat olduğum gün başka arkdaşta vardı ameliyat olan.O da sabaha kadar kan kusmuştu annsi çok endişeleniyordu.Tabiki senin tampon olayı ve dikiş olayı çok kötü olmuş ama aklına kötü şeyler getirme.İnsan ameliyattan çıktığı ilk dakiklarda "allahım ben ne yaptım"diyor emin ol.O anda çok hassas ve duygusal oluyorsun.Ben de ilk çıktığımda zangır zangır titredim.Yatak yerinden oynuyordu.Dişlerim öyle birbirine değiyorduki şimdi hatırlayınca kötü oldum.Ama ben hiç kusmadım başımda ağrımadı.sadece boğazım çok ağrıdı.Yani herksin aynı olmuyor işte.bak helen90 arkadaşımızın 18 gün kanaması durmamıştı.hemen kötü düşünme yani.Belki zor bir ameliyat süreci geçirdin ama bir hafta sonra bunları unutacaksın emin ol.Seni çok iyi anlıyorum biraz sabret ve güzel düşün.kendini üzme lütfen.bizi de merakta bırakma...

ay cnm ben önceki sayfada yazdıklaırnı okumamışım..
üzüldüm çok zorlamış seni bu amlyt benimde amlyt günü alçım oynamıştı o alcıyı yerine tekrar oturttular ama o sıra ben maffoldummmmmm ...çok kötüydü cidden ..yalnız dikiişlerime bşy olmadı çünkü ben narkozdan uyanırken bikere kustum başkada kusmadım zorlamadım yani..neyse en kötü kısımlarını atlatmısısınnn umarımmmm bu zorluklara deger sonucta unutursun bunları:)bak sen alçım oynadı diyince aklıma geldi kendi başıma gelen yoksa unutmuştum:)

Ben cok tırstım şimcikk gözlerim doldu okurken eyvahedigeldismile Allh yardımcın olsun çoğu gitti gene İNŞ sonuctan memnun olursun.Seni bekliyoruzopuyorumnanaktan

Back