Canım benim 5.gün içteki tamponlar çıktı onu kanın genzine gitmesini önlemek için koyuyolarmış bez tamponlar da hastaların dikkatsizliği yüzünden yani tedbir amaçlıymış...hani hangisini çıkardılar bilmiyorum ama korkma şekil bozukluğu olmaz..canım ya dikişlerine noldu anlamadım.bahsettğin doktor Aysel hanım çok iyi,çok güleryüzlü ve çok yeteneklidir gerçi hepsi öyle...Çok çok geçmiş olsun canım benimde tüm sözlerim pişmanlık üzerineydi ama inan çok şey yaşamış biri olarak söylüyorum sonunda şükrediceksin inşallah her şey gönlünce olur:)
kanal boyunamı gitcen cnmmm:)bende malatyadayım şimdii :)fısrsatı olsada görüşseydik valla:)
güzel haberleirni duydum çok sevindim dahada güzel günler beklio seni:)
termessos,
Öncelikle senin ağzından seninle ilgili haber almak çok güzel.Yazdıklarını okurken insan birden fazla duygu yaşıyor.Ama o kadar güzel bir dille ve samimiyetle yazmışsın ki insan yüzünde bir tebessümle mutluluğa bürünüyor.
Senin adına çok sevindim, yaşadığın olumsuzluklara karşın bunlarla mücadele edip istediğin sonuca ulaşman mutluluk verici.Espirili anlatımın ne kadar hayat dolu ve ne kadar pozitif olduğunu gösteriyor.
Tekrar geçmiş olsun, zaten gelmiş ve geçmiş gibi görünüyor.Daha da güzel haberler almak dileğiyle.Güzellikler seninle olsun.
termessos cnm görüşemdik malesef
inş diger gelmeme malatyadan gitmemiş olursunda görüşürs...
sesin çok iyidi telde konuşmama ragmen pozitif enerjiii veriyordun inan:)
bu arada malatyayı begendin mi gıs:)
termossos degerli arkadasim oncelikle cokcok gecmis olsun diliyorum...yasadiklarini okurken resmen hayal meyal yasadim canim benim ya ......tüylerim diken diken oldu inanki benim bile burdan icim acidi...peki dikislerin ne alemde ayni anda dikis felanda atildimi...(( bitanem gecicek insallah ALLAH yardimcin olsun...DUA larimiz seninle gülüm..bozma morelini.. herseyde vardir elbet bir hayir...öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?