termessos burun Estetiği ameliyatı

Canım kardeşlerim iyi dilekleriniz için çok teşekkürler
bugün tamponlar alındı hiç acımadı çünki bildirildiği şekilde izotaniki günde 8 defa burnuma sıkmıştım

burnum çok şiş olduğu halde deliklerim minicik:)), buna çok sevindim, estetiksiz burun deliklerimde minikti zaten,

burun içi silikon ve ilk alçı çarşamba alınacak ilk alçı çıktığında burun çok garip duruyor diyor herkes
bakalım görcez:))
ama çook ağır bir ameliyat uyumak istesen uyuyamıyorsun, kalkmak istesen halsizlik acayip zor bunu diyeyim

iyi beslenmek hergün yoğurt yemek çok mühim
nilşahcım atıyorum cebimi canım

bu arada en en önemli şeylerden biri
burnumda silikon olduğu halde hayatımda ilk defa iki delikten birden nefes alabiliyorum
genizine hava dolan bir serinlik, ilk defa yaw:) nefes nedir bilmemişim 26 sene:))
çoook güzel birşeymiş nefes alabilmek:)

canım benim :)) telefonda sesin harika geliyordu , o esnada maçtaydım ama cıvıl cıvıl sesini çok rahat ayırdedebildim
haydi hayırlısı bakalım.. mutlu kadınlar kervanına bir yolcu daha katılıyoorr

Selmacımmmm geçmiş olsun tatlım biraz geciktim yazamkat nede olsa teledonda konuşuyoruz die ama şükürler olsun ki atlattın ve bitti sen konu başlığı ile aç bence senı başka sayfalarda yakalıayabiliyoruz çok öpüyorum:))))

termessos kayboldun kıs:) cnm bende bilge beye ameliyat olmak isteyipte cesaret edemeyenlerdenim..sizlerin fotolarına baktıkça cesaret geliyo gibi oluyo sanki yeni fotolar yokmu şöyle daha yakından?:76:..bende görüp gaza geleyim

selam kızlar :) çok özledim hepinizi süper burunlar süper suratlar gördüm gene .. maşşallaahhh

ok yeni fotolar koyarım :)

ekle bebişimmm
bende bı ara kendımde olursa profılden ekleyecegım
önden cok bole super durmuyor normal duruyor
hatta kemıksız duruyorrda
profılden ıyı duruyor

ok bebişim, nete giremiyorum artık özledim sizi de çok çok
özledinizmi siz de beni
vallahi özledim ben
komşunun wireless ini kullanıyorduk ama şifreyi değiştirmiş kaltakkkkkkk
diğer herkes gene almış şifreyti ama ben istemedim gene.. değiştirmeseymiş !
bağlatıcam neti bi ara müsait olduğuımda

Kızlar biliyorum biraz garip olacak oku diyeceksiniz ama üşendim ayol şindi sözüm Bilge beye ameliyat olmuş arkadaşlara. Yani Malatya'da kaç gün kalmamız gerek ben öyle 10 15 gün kalamam oralarda hem maddi açıdan hem de sıkılırım. Yani kısaca ameliyat oluyoruz alçı falan atel takılıyor tabii tamponda sonra hangi gün tampon çıkıyor hangi gün ikinci alçı takılıyor hangi gün diğer alçı ve ateller çıkıyor ha bi de dikişler var tabiii birazcık yardımcı olsanızzzzzzz.....:)?

ya evet benimde kafama takılan soru bu ilk alçı ne kadar kalıyo sonra takılan atel ne kadar yani nekadar sürede burnumuzda takılı hiçbir şey kalmıyo garip bi soru mu oldu bilemedim ama merak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…