Terk edisim ve evlilik teklifi

senkimsinki

Merhaba ben çaki nin gelini
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
434
540
Böyle bir konu açmıştım bir süre önce korkularım bir yana bu konuyu açtıktan sonra bu insanın konuşma tarzı durduk yere kapris yapıp sorun çıkarması üzerine iletişimi kestim. Ama gerçekten bu narsist diyolar ya resmen o şekilde sürekli ilgi vermeden ilgi istemek ,ego tatmin etmek istemek alaycı tavırlar vs hoşuma gitmedi böyle saçmaladıgı bir anda veda bile etmeden görüldü atıp son vermiştim ve msjlarina ondan sonra cevap vermemiştim hastahanede yatıyorum ortak arkadaşımız yok nereden öğrendi bilmiyorum ama geçmiş olsun diye msj atmış yine cevap vermedim sonrada evlenmek istediğini yazmış gelelim isteyelim vs yine görüldü attım bu defa da sen kendini ne sanıyorsun diye küfürler etmiş msjlari görmeden uyumuştum sonra bir kalktım tekrar özür msjı atmış o herkesten sil yapmış ama hileli whatsapp kullandigim için benden bu msjlar gitmedi engel attım umursamadım başka bir numaradan yarın hastahaneye ziyarete gelicem konuşuruz demiş ne yaşadığımı bilmiyorum dengesiz dengesiz insanlar bu nedir şimdi anlam veremedim.( normalde insanlara veda edip helallik isteyen biriyim ama adam bunu bile anlayacak bir yapıda değildi iletişimi o sebebten kesip umursamamıştım) bu adam gelir mi yarın sonuçlara göre taburcu olabilirim ailem görüştüğümü bilmiyor babam ve annem yanıma gelecek denk gelirler ise benim için sorun oluşturur cunki her sorduklarında hayır görüştüğüm biri yok dedim, cunki emin olmadigim adamı aileme anlatma lüzumu görmedim babam sevgili olaylarına falan pek sıcak bakmıyor dilinden kurtulamam
güncelleme: sabah taburcu oldum çok şükür gelmedi gelse bile bulamaz ev adresimi de bilmiyor iletisime hic geçmeyerek bu sorunu çözerim insallah

Son düzenleme:
yani gelip gelmeyecegini bilemem siz daha iyi taniyorsunuz ama iyiki vazgecmissnz kufurler falan diyorsunuz. Eger gelirse ailenize durumu anlatrsnz evlenmek istedi hayir dedm gorusmuyorum ancak kendisi cikip gelmis dersiniz

Öncelikle geçmiş olsun evet konunuza yorum yapmıştım bende. Bizde aslında '' ayrılmalısın '' derken keyif almıyoruz maalesef ama konular içler acısı olunca sonuç böyle oluyor :) Davranışları normal değil zaten. Şiddet uygulayan erkeklerinde çoğunda bu vardır. Şiddeti uygular sonra köpek gibi pişmanım der ağlar ertesi gün yine aynıdır. Anlattığınız kişide de bunu gördüm.

Görüldü atmak ne demek?
Hileli whatsup’ı da ilk defa duydum.

Ortak arkadaş yokken hastanede yattığını nasıl biliyor?
Takip ediyor galiba!

Ailen öğrense iyi olur.
Tehlikeli biri galiba.
Msjlarina watsapptan okuyup cevap vermiyorum görüldü atmak bu ve evet nasıl biliyor cevap vermek istemeidgim için de sormadım

Şiddet görecek kadar uzun süre görüşmedim ilişki anlamında ama normal olmadığını görünce muhatap olmak istemedim ama yarın gelir mi bu konuda hiçbir fikrim de yok oturdum dua ettim gelmesin diye

Herkes onu tanısın diye seni zor duruma sokmak istiyor evlenmeniz cabuk olsun diye ,adam tehlikeli ve dengesiz biri dikkatli ol

Sormana gerek yok ki.
Belli ki takip ediyor.
Allahım korusun başın ağrıyabilir.
iyi de takıntı yapacak kadar uzun bir süre görüşmedim ki bir haftada anladım bıraktım bir haftada bu kadar manyak olursa bu adamın derdi benimle değil kendi ruh sağlığıyla alakalı ama benim basim ağrır gibi geliyor bana da

Herkes onu tanısın diye seni zor duruma sokmak istiyor evlenmeniz cabuk olsun diye ,adam tehlikeli ve dengesiz biri dikkatli ol
Evet bunu düşünmemiştim hiç ama uzun süre bağlantılık geliştirecek kadar uzun süre görüşmedim ki denedik bir hafta olmadı kestim iletişimi böyle daha çok tedirgin oldum

Sizi hatirladim, sevgiliniz saglikciydi demi? Evlenmek isteyip sonra kufurler edecek kadar dalgali ruh halinin sonu siddettir, bu bir. Evlilik teklifi whatsapptan yapilacak kadar basit birsey degil, en kotu ihtimalle bir kafede otururken yuzune karsi soylenmesi gerekir, bu iki. Sizi korkutarak istedigini yaptirmaya calisiyor. hastaneye gelecegini sanmıyorum ama gelse bile babaniz onu defeder, sizede 2 cift laf eder sonuc olarak bu manyaktan kurtulursunuz.

Babam bunu devamlı başıma kalkar cunki daha önce eski eşim baya bir sorun çıkarmıştı anlamadığım şey uzun süreli bir durum değil bu kadar kısa sürede bu kadar şey de saçmalık umarım gelmez bende hastahaneden çıkıp hayatıma devam ederim yıllardır yanlız hayat yaşayıp sonra birini tanıma kararı aldığıma çok pişmanım

Tanışma olayı tehlikeli olabilir ,erkek sanıyor ki , artık bu kız benim tehdit de ederim ,evlilik teklifi de ,

Iyi de tanımasak da olmuyor ki iyi olup olmayacağını tanımadan nasıl bilebiliriz adam normal değil birini tanırsin olmaz bırakırsın bu şekilde taciz eder gibi davranamazsın ki yarın gelmez umarım bende çıkıp hayatıma devam edebilirim inşallah
Tanışma olayı tehlikeli olabilir ,erkek sanıyor ki , artık bu kız benim tehdit de ederim ,evlilik teklifi de ,

Zaten henüz evlilik düşünmediğini onu tanıma aşamasında olduğunu soylemişsin, bazı şeylerin zamana ihtiyacı var demektir bu.
Ondaki bu ısrar niye bu ne acele bencede korkmalisin böyle birinden senin yaptığın adım adım ilerlemek doğru olan.
Anlamiyorsa cizgini çek engelle veya birsure sana hiç ulaşamasin
nedemek hastaneye gelmek falan sen sınır cizmezsen bu ilerde kapının önüne gelip seni rahatsız da eder, karşına da çıkar

Cevap verince karşı taraf ciddiye aldigimi düşünmesin diye cevap verme gereği duymayıp engelledim zaten ama farklı numaradan ben x yarın hastahaneye ziyarete gelecegim en sevdiğin çiçek hangisi demiş yine oralı olmadım

Bu adamın niyetinin ciddi olmadığını hala savunuyorum. Çünkü dengesiz bir insandı bunları size yazarak tekrar konuşmaya çalışıyor ama ciddi bir adım sittin sene atmaz. Hastaneye gelir mi gelmez mi bilmiyorum öğreneceği birileri illa vardır yoksa adamın içine doğmadı da hasta olduğun. Uzak durmakta fayda var gelirse de arkadaşım diye ailenize söyleyin ve ailenizden ayrılınca sağlam ağzının payını verip sepetleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…