- 7 Haziran 2017
- 2.817
- 3.143
-
- Konu Sahibi gokyuzukadar
Ay kuşum küçücükmüşsün ne sözü bu yaşta yapma etme sakın gerçekten erkenSoz olması icin Israr ediyordum. O da basta daha erken desede sonradan tamam dedi ve annesine söyledi. annesiyle kavga etmişler bu yüzden. Bunuda biz ayrılırken öğrendim.
Hediye konusuda tamamen bahaneydi. Acaba ne düşünüyor diye.. Cope atsın lafını duyunca anladım bitirdiğini.
Yanlış anlamayın ama anneniz neden yüz göz oluyor?Peki yasini basını almış anneme cevap dahi vermeden engellemesi karaktersizligini göstermez mi?
Heycan peşinde1 yıllık erkek arkadaşımla 1 aydır ayrıyız. Terk etti çünkü bikmis.. Oysa bütün ailesiyele tanismistim, söz yüzükleri bakıyorduk hatta. Ayrilmadan önceki gun sevgililer günüydü hediyeler almisti.. 1 gün sonra kavga ettik ve gecesi artık biktigini, nefes alamadigini, ailesinin de beni istemediğini ve benden vazgeçtiğini söyleyip her yerden engelledi. Annem halime üzülüp mesaj attı, annemide engellemiş..
1 hafta sonra arkadaşına mesaj attım, hediyelerini esyalarını istiyorsa sana veriyim diye. Cope atsın ona ait hic birşey istemiyorum demis.
Simdide baktım kızları takip etmeye baslamis instagramdan.. Ama çok seviyordu beni, esiri çok romantikti, çok sözler verdi.. Resmen iliskimiz boyunca mükemmel erkekti: korumacı, sahiplenici, düşünceli, çok aşık... Beni çok güzel seviyordu.. Ustume titriyordu ve ilk uzun iliskisiydi..
Evet bunalttım belki onu triplerimle ama ayrılmak icin daha büyük bir sebep gerekmez mi? Aldatma vs.. Ve dusmanmisiz gibi her yerden engellemesi normal mi? Asktan bıktım diyip baska bir kizi eklemesi 1 ay sonra normal mi?
Daha 19 yaşındasınız ve evlilik gibi ciddir bir yol için adım atmak istiyorsunuz ama daha özel hayatınıza annenizi karıştırmayacak kadar olgunlaşmamışsınız. Neden okuyup çalışmayı, kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı düşnmek yerine evlenmeyi, hayatınızı bir adama bağlamayı düşünüyorsunuz bu yaşta? Bunu anlayamıyor ve çok merak ediyorum. Kendimi düşünüyorum da o yaşlarda tek derdim okuduğum üniversiteden mezun olmak ve iş bularak kendi ayaklarım üzerinde durmaktı. O zamanlar çok sevdiğimi sandığım erkek arkadaşmdan bile çalışmamı istemediği için ayrıldım. İş de buldum, eş de buldum, çocuğum da oldu Allah a şükür. Koca kaçmıyor yani. Artık siz ve sizin gibi genç kızlar biraz da aklını ve mantığını mı kullanmaya başlasa acaba?Soz olması icin Israr ediyordum. O da basta daha erken desede sonradan tamam dedi ve annesine söyledi. annesiyle kavga etmişler bu yüzden. Bunuda biz ayrılırken öğrendim.
Hediye konusuda tamamen bahaneydi. Acaba ne düşünüyor diye.. Cope atsın lafını duyunca anladım bitirdiğini.
Evet banada soğudum bıktım dedi.. ayrılır ayrılmaz gittigi kafedeki garson kizi eklemis.. benim sevmedigim kizlari da eklemis.. geri dönse bile eskisi gibi olmaz. Birazcik kendisine saygisi varsa tükürdüğünü de yalamasin. Bunun geri dönüşü yok benceCanım benim bu hikaye bana çok tanıdık geliyor. Ben de 2 yıllık ilişkimde terk edildim 1,5 ay olacak kısa zaman sonra. Sebebi de soğudum demesi. Hemen kızları takip etmiş, kızlı erkekli ortamlarda takılmaya başlamış. Emin ol evlenince gerçek yüzünü gösterseydi daha çok üzülürdün. Ağla , ağla , ağla ve sonrasında yoluna bak . Çünkü o geri dönecek ve o geri döndüğünde kendine saygın olsun , onu reddetme gücünü kendinde gör.
Öptüm...
Haklisiniz..Ay kuşum küçücükmüşsün ne sözü bu yaşta yapma etme sakın gerçekten erken