- 14 Mart 2020
- 143
- 34
- 24
-
- Konu Sahibi gokyuzukadar
Kızları eklemesi zaten yeni bir arayış içine girmiş demektir bence. HA bazısı dikkat çekmek kızdırmak, mesaj attırmak için yapar . Fakat annenide engellemiş olması bu sebepleri bastırıyor. 1 yıl çokta uzun bir süre deil. Kendini belli etmiş bence bırak gitsin .Belki üzülürsün çok, ama peşine düşüp bir şekilde devam ettirsen çok daha fazla üzülürsün inan buna1 yıllık erkek arkadaşımla 1 aydır ayrıyız. Terk etti çünkü bikmis.. Oysa bütün ailesiyele tanismistim, söz yüzükleri bakıyorduk hatta. Ayrilmadan önceki gun sevgililer günüydü hediyeler almisti.. 1 gün sonra kavga ettik ve gecesi artık biktigini, nefes alamadigini, ailesinin de beni istemediğini ve benden vazgeçtiğini söyleyip her yerden engelledi. Annem halime üzülüp mesaj attı, annemide engellemiş..
1 hafta sonra arkadaşına mesaj attım, hediyelerini esyalarını istiyorsa sana veriyim diye. Cope atsın ona ait hic birşey istemiyorum demis.
Simdide baktım kızları takip etmeye baslamis instagramdan.. Ama çok seviyordu beni, esiri çok romantikti, çok sözler verdi.. Resmen iliskimiz boyunca mükemmel erkekti: korumacı, sahiplenici, düşünceli, çok aşık... Beni çok güzel seviyordu.. Ustume titriyordu ve ilk uzun iliskisiydi..
Evet bunalttım belki onu triplerimle ama ayrılmak icin daha büyük bir sebep gerekmez mi? Aldatma vs.. Ve dusmanmisiz gibi her yerden engellemesi normal mi? Asktan bıktım diyip baska bir kizi eklemesi 1 ay sonra normal mi?
Dikkat çekmek icin yaptigini sanmam.. Oyle olsa engellemezdi. Kafasında bitirmiş belli ki..Kızları eklemesi zaten yeni bir arayış içine girmiş demektir bence. HA bazısı dikkat çekmek kızdırmak, mesaj attırmak için yapar . Fakat annenide engellemiş olması bu sebepleri bastırıyor. 1 yıl çokta uzun bir süre deil. Kendini belli etmiş bence bırak gitsin .Belki üzülürsün çok, ama peşine düşüp bir şekilde devam ettirsen çok daha fazla üzülürsün inan buna
Bu çok yanlış bir düşünce. Sadece aldatma veya şiddet olunca mı ayrılır insanlar? Triplerinizden bunalmış, artık ilişkide mutlu değil, niye ayrılmasın?Evet bunalttım belki onu triplerimle ama ayrılmak icin daha büyük bir sebep gerekmez mi? Aldatma vs.. Ve dusmanmisiz gibi her yerden engellemesi normal mi? Asktan bıktım diyip baska bir kizi eklemesi 1 ay sonra normal mi?
Peki yasini basını almış anneme cevap dahi vermeden engellemesi karaktersizligini göstermez mi?Bu çok yanlış bir düşünce. Sadece aldatma veya şiddet olunca mı ayrılır insanlar? Triplerinizden bunalmış, artık ilişkide mutlu değil, niye ayrılmasın?
Her yerden engellemesi de tarz meselesi. Ayrıca sizin ayrılığı kabul etmeyip devamlı yazacağınızı düşünmüşse engellemiştir.
Aşktan bıktım deyip başka kızı eklemesi aşk aradığını anlamına gelmiyor.
Iste onu demek istedim .Bazısı öyle yapar ya sizinki öyle değil. Bitirmişse gitsin . Insan evlenene kadar çoğu şeyi yutuyor ,sevgiden gözü görmüyor. Ama sen bunu bi tavsiye olarak al ve ilgilenme onla bırak gitsin.elbet pişman olur o ama kabul etme döndüğünde .Gozu disarda belli ki uzun ilişkiyi kaldıramamışDikkat çekmek icin yaptigini sanmam.. Oyle olsa engellemezdi. Kafasında bitirmiş belli ki..
Aynen. Güya sevdiği için ailesini karşısına alamayan zaten sevmemiştir. Salla gitsin puştcok gecerli bir sebebi varmış zaten ailesi istememiş.
sizde soyleydi boyleydi diye dusunmek yerine sizi istemeyen insanlarin icine giremediginiz icin mutlu olun bence
Peki yaşını, başını almış anneniz niye sizin ilişkinize müdahil olup mesaj gönderiyor?Peki yasini basını almış anneme cevap dahi vermeden engellemesi karaktersizligini göstermez mi?
ailesini karşışına almaktan bahsetmedim bayan veya erkek farketmez kimse kimse icin ailesini karşısına almamalı.Aynen. Güya sevdiği için ailesini karşısına alamayan zaten sevmemiştir. Salla gitsin puşt
Ikimiz de çok şey paylaştık bu yüzden unutmakta çok zorlanıyorum.. Her yerde anılar var. Beni terk ettiginde o kadar kotu oldum ki günlerce yemek bile yiyemedim. Geri doncegini sanmam, çok laf etti bana. Onu hak etmediğimi söyledi. Benden soğumuş..Iste onu demek istedim .Bazısı öyle yapar ya sizinki öyle değil. Bitirmişse gitsin . Insan evlenene kadar çoğu şeyi yutuyor ,sevgiden gözü görmüyor. Ama sen bunu bi tavsiye olarak al ve ilgilenme onla bırak gitsin.elbet pişman olur o ama kabul etme döndüğünde .Gozu disarda belli ki uzun ilişkiyi kaldıramamış
Hayır cidden bıktığını canından bezdiğini gösterir.Peki yasini basını almış anneme cevap dahi vermeden engellemesi karaktersizligini göstermez mi?
Kıymet bilmemekten kastiniz ne? Onu çok sevdiğimi biliyordu asla gizlemedim.. Çok üstüne düşmek mi kıymet bilmemek?Belli ki cok yipratmissiniz. Zamaninda kiymetini bilecektiniz. Ayrilmis adam istedigini takip eder.
Ikimiz de çok şey paylaştık bu yüzden unutmakta çok zorlanıyorum.. Her yerde anılar var. Beni terk ettiginde o kadar kotu oldum ki günlerce yemek bile yiyemedim. Geri doncegini sanmam, çok laf etti bana. Onu hak etmediğimi söyledi. Benden soğumuş..