Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Insanlara hakaret etmekten baska bir sey bildiginiz yok. Hehe tamam

Bu arada konu sahibinin nicki hic dikkatinizi cekti mi? Benim bir konuma yazdiginda erkek oldugunu düsünmüstüm ama bilemiyorum tabi. Biri bizi kekliyor
Konu sahibinin yazdıklarına inanmayanlara "bu iyiliği yapacak kapasiten yok bu yüzden inanmıyorsun" diye carlamaktan, konu sahibinin aslında erkek olduğunu düşündüğünüz kısma ne çabuk geçiş yaptınız ya

Sanki konu sahibi babamin oglu fikrim degisebilir ne var ki bunda? Konunun ben de gercek olmadigina inandiktan sonra konu sahibinin nickinden dolayi erkek olabilcegini düsündüm. Sonucta bunlarin hepsi varsayim. Su an konunun yine gercek olabilcegini ama farkli sekilde aktarilmis olabilcegini düsünüyorum. Neden sabit bir fikrim olsun ki tanimadigim insan hakkinda ?

İşte sabit fikrimiz olamaz bu yüzden aksi düşüncede olanlara carlamadan önce bir daha düşünün.

Şaka mı yapıyorsunuz?
Hayır şaka yapmıyorum. Evlat edinme sürecinde takip ettiğim kadınlar var. Prolaktin hormonu, psikolojik nedenlerden, süt bezlerinin devamlı uyarılması dan etkilenir. Süt salgılanması sağlanabilir. Bunu yaşayan evlat edindiği bebeği emziren çok kadın var. Hatta kendi bebeği gibi oluyor bu sayede. "Cahilce yorum" diyenlere sözlerini iade. Ediyorum. Araştırmalarını öneriyorum.

Bir de yetmiş olsa da vermezler kolay kolay. Annem 68 yaşında bugün bana bir şey olsa adla vermez bakar. Emanet gözüyle bakarlar bizim toplumumuzda. Ki teyze amca varsa onlar da bırakmaz kolay kolay yabancı bir insana yaşı kaç olursa olsun

Tamamdır haklısınız. Bu arada rahim ağzı kanseriydim atlattım. Çocuğum olmayacak. O yüzden anneliği böylesi yaşayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim
Anneliği çokta güzel yaşayacaksınız, siz umutun annesisiniz. Sadece Doğurmakla anne olunmuyor.
Kv içinde çok ayıp olacak ama bir söz var hani 2 kişi konuşurken 3. Ye … yemek düşer diye tam olarak kv göndermek istiyorum kusura bakmayın.

Şaka maka iki yetişkin insan karar vermiş buna burnunu soktuğu yetmezmiş gibi bide küsüp güya kendinden mahrum bırakıyor lütfen muhattap olmayın , bebeğinizden de uzak tutun.

Kendi bildiklerinden farkli düsünenler cahil oluyor malesef

Burada rahim kanseri ya, bir konusunda da küçücük çocuğa bağırsak kanserini yakistirmis

Sonra tepki alınca konusunu düzenleyip 'bugun çocuk kaçırıyorlardi , çok etkilendim' falan yazmış.
Benim lisede de ilgi çekmek isteyen kanser olduğunu söylüyordu. Hatta slaytli keko ask hikâyelerinde karakterlerden biri hep kanser olur asiğini yalnız bırakırdı bunca sene geçmiş hala hastalıktan nemalanmaya çalışan insanlar var

Bu arada Konu sahibi üniversitede araştırma görevlisi olduğunu yazmış 4 sene önce

Bi ara vardı böyle uyduruk konular açan Norveçli. Bu da onun gibi besbelliymiş aslında fake olduğu

Bi ara vardı böyle uyduruk konular açan Norveçli. Bu da onun gibi besbelliymiş aslında fake olduğu
Norveçli mi? Hiç bilmiyorum:))) bir ipucu versene ramazan ramazan bize de zaman geçirme aktivitesi olsun
Bu arada ben ben eski konulara baktıkça fake olduğuna emin oldum. Yorum atarken 'illegal yollardan bebeği almıştır' diye düşünüyordum ama şimdi ortada bebek mebek olmadığıni düşünüyorum.
Konu sahibi bir konusunda o gün anaokulu servisinden çocuk kaçırılirken suçüstü yakalandığını yazmış. Bir başka gün de velisinin 'cocugm egitim hakkından geri kalmasın(!) Diye babası tarafından kaçırılma tehditi olan çocuğu anaokuluna gönderdiğini söylemiş, baba kaçırmaya gelince ne yapayım diye sormuş ..
Sanirim muhtaç çocuklar, mülteci çocuklar, sokak hayvanları, hastalıklar, ölümler konusunda bir çeşit obsesyon geliştirmiş. Umarım tedavi olur

alt komşumun gelini kanserden öldü oğluyla ayrıydı zaten.2 3 ayda babannenin üstüne geçirildi çocuk ki 10 yaşındaydı o zaman.oluyor yani kanunen.babası hayat da olmasına rağmen oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…