- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Insanlara hakaret etmekten baska bir sey bildiginiz yok. Hehe tamam
Konu sahibinin yazdıklarına inanmayanlara "bu iyiliği yapacak kapasiten yok bu yüzden inanmıyorsun" diye carlamaktan, konu sahibinin aslında erkek olduğunu düşündüğünüz kısma ne çabuk geçiş yaptınız yaBu arada konu sahibinin nicki hic dikkatinizi cekti mi? Benim bir konuma yazdiginda erkek oldugunu düsünmüstüm ama bilemiyorum tabi. Biri bizi kekliyor
Sanki konu sahibi babamin oglu fikrim degisebilir ne var ki bunda? Konunun ben de gercek olmadigina inandiktan sonra konu sahibinin nickinden dolayi erkek olabilcegini düsündüm. Sonucta bunlarin hepsi varsayim. Su an konunun yine gercek olabilcegini ama farkli sekilde aktarilmis olabilcegini düsünüyorum. Neden sabit bir fikrim olsun ki tanimadigim insan hakkinda ?Konu sahibinin yazdıklarına inanmayanlara "bu iyiliği yapacak kapasiten yok bu yüzden inanmıyorsun" diye carlamaktan, konu sahibinin aslında erkek olduğunu düşündüğünüz kısma ne çabuk geçiş yaptınız ya
İşte sabit fikrimiz olamaz bu yüzden aksi düşüncede olanlara carlamadan önce bir daha düşünün.Sanki konu sahibi babamin oglu fikrim degisebilir ne var ki bunda? Konunun ben de gercek olmadigina inandiktan sonra konu sahibinin nickinden dolayi erkek olabilcegini düsündüm. Sonucta bunlarin hepsi varsayim. Su an konunun yine gercek olabilcegini ama farkli sekilde aktarilmis olabilcegini düsünüyorum. Neden sabit bir fikrim olsun ki tanimadigim insan hakkinda ?
Siz carlamak olarak algiliyorsaniz sizin sorununuz. Her mesaja bu kadar anlam yüklemeyinİşte sabit fikrimiz olamaz bu yüzden aksi düşüncede olanlara carlamadan önce bir daha düşünün.
Bir şeylere anlam yüklemeyi siz daha iyi bilirsiniz amaSiz carlamak olarak algiliyorsaniz sizin sorununuz. Her mesaja bu kadar anlam yüklemeyin
İnstagramda bekar bir baba vardı evlat edinen. Ayşe Arman röportaj yapmıştı hatta.Kağıt üzerinde mümkünmüş, pratikte çok rastlanan bir durum değilmiş. Ünlü ya da tanınan biri değilse aile dururken bekar insana vermiyorlarmış. Kadın ya da erkek farketmezmiş.
Olur mu canim siz daha Iyi bilirsinizBir şeylere anlam yüklemeyi siz daha iyi bilirsiniz ama
Hayır şaka yapmıyorum. Evlat edinme sürecinde takip ettiğim kadınlar var. Prolaktin hormonu, psikolojik nedenlerden, süt bezlerinin devamlı uyarılması dan etkilenir. Süt salgılanması sağlanabilir. Bunu yaşayan evlat edindiği bebeği emziren çok kadın var. Hatta kendi bebeği gibi oluyor bu sayede. "Cahilce yorum" diyenlere sözlerini iade. Ediyorum. Araştırmalarını öneriyorum.Şaka mı yapıyorsunuz?
Bir de yetmiş olsa da vermezler kolay kolay. Annem 68 yaşında bugün bana bir şey olsa adla vermez bakar. Emanet gözüyle bakarlar bizim toplumumuzda. Ki teyze amca varsa onlar da bırakmaz kolay kolay yabancı bir insana yaşı kaç olursa olsunBen de inanmadım çünkü;
1) evlat edinen kimse çocuğu için 'evlatlik aldik' demez. Evlatlık tabiri kırıcı bir tabir. Zaten insanlar kuruma başvuru yapıyor, aylar sonra bir uzman görüşüyor,ev gezmesi vs onay veriyor öyle sıraya giriyorlar. Onda da çocuk rıza bile olsa en az iki sene sırada bekliyorlar.
2) evlat einme için en az beş yıllık evli olmak ya da otuz yas üstü olmak kuralı var ama konu sahibi buna da uymuyor.
İşlerin böyle 'cocuk bulduk kimindir,sahibi yoksa benimdir' şeklinde ilerlemesi bana saçma geldi.
3) Kişiler arası evlat edinme olsa bile mahkeme süreci 'hemen aldık,bitti' şeklinde mi olur? Bisikletimi caldirdim, ilk mahkeme tarihi 6 ay sonra oldu. Instagramda zamanında takip ettiğim kişiler arası evlat edinen insanlar vardı, bir sene kadar sonra parti yapmislardi, çocuğu üstüne alınca. KK topiklerinde de bebekler bir yaşındayken mahkeme süreci başlıyor.
4) Bir de köyde bir kadın ilk doğumunu yapıyor ama anneanne babaanne falan 70 yaşlarında. Yani tr şartlarında bir koyde evlenme yaşı , anne olma yaşı kaç ki kadının ilk çocuğunda o kadar yaşlı annesi olsun. Hadi anane 70lerinde, babaanne kaç yaşında, o da mı 40,50 değil? O da mı yetmislerinde?
5) Hadi vefat eden anne tekne kazintisi olsun o zaman bir suru kardeşi falan olacak, onlar da mı sahip çıkmamıs bebeğe? Öyle mi olur bu işler?
6) Kadın hamileyken gencecik kocası ölüyor. Yetmiyor bir de anne doğumda ölüyor . Şimdi baktım da doğumda anne ölüm oranı 100.000 'de 10 falanmis . Bu kadar düşük oran o bahtsız yavruya rastlamis üstelik yakın geçmişte babası da vefat etmiş ...
Talihsiz serüvenler dizisi gibi hayat...
Onların da aklına hemen köyde cocuk sahibi olamayan hoca hanım geliyor falan. O da adını haberlerdeki hemşirelerin terkedilen çocuk bulduğunda her zaman yaptığı gibi "umut" koyuyor...
Nereden baksan tutarli gelmedi
Ama öte yandandenizliligenc1995 coook eski, tanıdık,bildik ve sevdik bir üye. Neden fake konu açsın?
O kısmını da bilemedim . Belki de kişiler arası evlat edindiği doğrudur ama cocugun anne babasinin öldüğü, anane ve babaanesinin 70 üstü insanlar olduğu kısmı insanların tepkilerinden cekinildigi için söylenen bir şeydir.
Bilemeyeceğim ama bana bu haliyle inandırıcı gelmedi
Seliz sus artık sus daha nisana yeni girdik hatırlasanaBir şeylere anlam yüklemeyi siz daha iyi bilirsiniz ama
Anneliği çokta güzel yaşayacaksınız, siz umutun annesisiniz. Sadece Doğurmakla anne olunmuyor.Tamamdırhaklısınız. Bu arada rahim ağzı kanseriydim atlattım. Çocuğum olmayacak. O yüzden anneliği böylesi yaşayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim
Mi tuKonuya inanmadım ben. Üzgünüm.
Kendi bildiklerinden farkli düsünenler cahil oluyor malesefHayır şaka yapmıyorum. Evlat edinme sürecinde takip ettiğim kadınlar var. Prolaktin hormonu, psikolojik nedenlerden, süt bezlerinin devamlı uyarılması dan etkilenir. Süt salgılanması sağlanabilir. Bunu yaşayan evlat edindiği bebeği emziren çok kadın var. Hatta kendi bebeği gibi oluyor bu sayede. "Cahilce yorum" diyenlere sözlerini iade. Ediyorum. Araştırmalarını öneriyorum.
Hayır şaka yapmıyorum. Evlat edinme sürecinde takip ettiğim kadınlar var. Prolaktin hormonu, psikolojik nedenlerden, süt bezlerinin devamlı uyarılması dan etkilenir. Süt salgılanması sağlanabilir. Bunu yaşayan evlat edindiği bebeği emziren çok kadın var. Hatta kendi bebeği gibi oluyor bu sayede. "Cahilce yorum" diyenlere sözlerini iade. Ediyorum. Araştırmalarını öneriyorum.
Burada rahim kanseri ya, bir konusunda da küçücük çocuğa bağırsak kanserini yakistirmisBir de yetmiş olsa da vermezler kolay kolay. Annem 68 yaşında bugün bana bir şey olsa adla vermez bakar. Emanet gözüyle bakarlar bizim toplumumuzda. Ki teyze amca varsa onlar da bırakmaz kolay kolay yabancı bir insana yaşı kaç olursa olsun
Bu arada Konu sahibi üniversitede araştırma görevlisi olduğunu yazmış 4 sene önceEvlilik değil evcilik oyunu gibi olacak sizin ki. 2 çocuk çünkü. Bak ben23 yaşındayım. İsteyenleri reddediyorum. Daha kendime zor bakarken el oğluna mı bakacağım. Yurtdışına gidiyorum geziyorum, araştırma görevlisiyim bu arada. Sakın hayatını yakma. Bak ben senin gibi çok öğrenci gördüm üniversite de. Şimdi hepsi pişman. 1-2 tanesi var mutlu. Onlar da eşleri olgun, anlayışlı. 20 yaş nedir erkek için yaaa. Anlamıyorum bu yaştakileri evlendirenleri. Yazık bize. Sonra boşanmalar, cinayetler aldatmalar artar. Erkek 20 sinde daha çocukken evlenince kimse beklemesin bu işin sonunu. Eskiler küçük evlenirdi ama aldatma dayak herşey görmezden gelinirdi. Git evlen koş. Evlilik kaçıyor. 2 sene sonra başını vurunca gelip burada konuşuruz.
Ayy evet,Seliz sus artık sus daha nisana yeni girdik hatırlasana
Bi ara vardı böyle uyduruk konular açan Norveçli. Bu da onun gibi besbelliymiş aslında fake olduğuBurada rahim kanseri ya, bir konusunda da küçücük çocuğa bağırsak kanserini yakistirmis
Eki Görüntüle 3039803
Sonra tepki alınca konusunu düzenleyip 'bugun çocuk kaçırıyorlardi , çok etkilendim' falan yazmış.
Benim lisede de ilgi çekmek isteyen kanser olduğunu söylüyordu. Hatta slaytli keko ask hikâyelerinde karakterlerden biri hep kanser olur asiğini yalnız bırakırdıbunca sene geçmiş hala hastalıktan nemalanmaya çalışan insanlar var
Norveçli mi? Hiç bilmiyorum:))) bir ipucu versene ramazan ramazan bize de zaman geçirme aktivitesi olsunBi ara vardı böyle uyduruk konular açan Norveçli. Bu da onun gibi besbelliymiş aslında fake olduğu
alt komşumun gelini kanserden öldü oğluyla ayrıydı zaten.2 3 ayda babannenin üstüne geçirildi çocuk ki 10 yaşındaydı o zaman.oluyor yani kanunen.babası hayat da olmasına rağmen olduBu bebek yetimhaneden alınmıyor yalnız, direk vasiden evlat ediniyorlar. Yeğenini evlat edinen insanlar var, o süreç öyle uzun olmuyor.
Ayrıca sahte olsa ne olur, art niyetli bir konu değil evlatlığı aileye benimsetmek var ortada