- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi denizliligenc1995
yeni okumaya başladım bu konu fake mi yaniii?Bi ara vardı böyle uyduruk konular açan Norveçli. Bu da onun gibi besbelliymiş aslında fake olduğu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni okumaya başladım bu konu fake mi yaniii?Bi ara vardı böyle uyduruk konular açan Norveçli. Bu da onun gibi besbelliymiş aslında fake olduğu
Obsesyonu bilmem de bu tarz konuların prim yaptığının farkında.Norveçli mi? Hiç bilmiyorum:))) bir ipucu versene ramazan ramazan bize de zaman geçirme aktivitesi olsun
Bu arada ben ben eski konulara baktıkça fake olduğuna emin oldum. Yorum atarken 'illegal yollardan bebeği almıştır' diye düşünüyordum ama şimdi ortada bebek mebek olmadığıni düşünüyorum.
Konu sahibi bir konusunda o gün anaokulu servisinden çocuk kaçırılirken suçüstü yakalandığını yazmış. Bir başka gün de velisinin 'cocugm egitim hakkından geri kalmasın(!) Diye babası tarafından kaçırılma tehditi olan çocuğu anaokuluna gönderdiğini söylemiş, baba kaçırmaya gelince ne yapayım diye sormuş ..
Sanirim muhtaç çocuklar, mülteci çocuklar, sokak hayvanları, hastalıklar, ölümler konusunda bir çeşit obsesyon geliştirmiş. Umarım tedavi olur
Evlat edinme şartlarında kesinlikle çocuğunun olmama şartı yok. Çocukla arada belli bir yaş farkı, evliliğin belli bir süre sürmesi gibi kriterler aranıyor.Anladim ama turkiyede evlat edinmek biraz zor diye biliyorum. Gercekten cocugunuzun olmadigini kanitlamaniz falan gerekiyor oyle her isteyen alamiyor ama siz gercek diyorsaniz gercektir.
Benim günahımı aldınız ama. Belki çocuğu olmayan, bir evlat bekleyen bir kadınım. Hakkımı helal edecek miyim acaba?Sanki konu sahibi babamin oglu fikrim degisebilir ne var ki bunda? Konunun ben de gercek olmadigina inandiktan sonra konu sahibinin nickinden dolayi erkek olabilcegini düsündüm. Sonucta bunlarin hepsi varsayim. Su an konunun yine gercek olabilcegini ama farkli sekilde aktarilmis olabilcegini düsünüyorum. Neden sabit bir fikrim olsun ki tanimadigim insan hakkinda ?
Yaa Allah bağışlasın çocuğunuzu Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin. Burada eşinizle sizi tebrik ediyorum öncelikle evlat edinmek ayrı güzel onu çocuğun olarak hissedebilmek çok ayrı bir duygu. Emin olun kayınvalidenizde kabullenecek sevecektir. Sizin ne istediğiniz önemli. Ya siz istemiyor ya da eşiniz istemiyor olsaydı neyse derdim ama evlat olarak görmüşsünüz daha ne olsun ki. Beni istemedikleri için yetimhaneye vermiş dayım düşün böyle büyüyenlerde var neyse ki annem geri almış Umarım kaynvalidenizin bu isteksizliği geçici olur önemli olan bu kimileri onu öz torunu olarak görmediği için her zaman soğuk davranıyor bu şekilde büyümemesi çocuk için önemli. Ama bence geçicidir çünkü dna larını kendilerinden sizden almasını istediği için böyle davranıyor Ben de anneme keşke eşim kabul edecek biri olsa da evlatlık edinsem derdim oda ''saçmalama doğurduğun gibi olur mu '' derdi yani anne babalar genel olarak böyle düşünür normal :) Normal değilde onlar için normalHerkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin. şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl olur. Ben nasıl ikna edeceğim
Her insan yapmaz bunu, bu kötü bir sey mi? Ben evlat edinmem kendi cocugum olsun diyen insanlara da saygi duyuyorum var. O yüzden altinda ima olmadan siz yapmayacaginiz icin inanmiyorsunuz dedim. Benim de cocugum yok büyük ihtimalle olmayacak, durumumu biliyorsunuz zaten az cok ama kirdiysam özür dilerim, hakkinizi helal edinBenim günahımı aldınız ama. Belki çocuğu olmayan, bir evlat bekleyen bir kadınım. Hakkımı helal edecek miyim acaba?
Ben de inanmadım.Başlıkta yurttan aldık diyor,içerikte köydeki bir aileden aldığından bahsetmiş.Ve gerçekten bebek evlat edinen insanlar hele ki eğitimli olanlar “evlatlık” kelimesini kullanmaz,gerçekten evladı gibi benimsemiştir çünkü.Konuya inanmadım ben. Üzgünüm.
Fake ya ama yine de sağlıkla büyüsün tabiiiSağlıkla büyütün oğlunuzu
KV gelmezse konuşmazsa konuşmasın çok mu önemli o zihniyette birinin hayatınızdaki varlığı ?
Nerden bileyim ben sizin durumunuzu? Cıks helal etmicem.Her insan yapmaz bunu, bu kötü bir sey mi? Ben evlat edinmem kendi cocugum olsun diyen insanlara da saygi duyuyorum var. O yüzden altinda ima olmadan siz yapmayacaginiz icin inanmiyorsunuz dedim. Benim de cocugum yok büyük ihtimalle olmayacak, durumumu biliyorsunuz zaten az cok ama kirdiysam özür dilerim, hakkinizi helal edin
Yalniz oldugumu biliyorsunuz yasimi da biliyorsunuz. Ihtimal cok düsük yani, etmeyin sorun degil.Nerden bileyim ben sizin durumunuzu? Cıks helal etmicem.
Nerden bileyim yahuYalniz oldugumu biliyorsunuz yasimi da biliyorsunuz. Ihtimal cok düsük yani, etmeyin sorun degil.
Konularima yorumlarinizdan.Nerden bileyim yahu
Yani susayım dedim ama yok. Arkadaşım ben doktorum. Hani tıp fakültesini bitiren insanlara doktor deniyor ya, onlardanım.Hayır şaka yapmıyorum. Evlat edinme sürecinde takip ettiğim kadınlar var. Prolaktin hormonu, psikolojik nedenlerden, süt bezlerinin devamlı uyarılması dan etkilenir. Süt salgılanması sağlanabilir. Bunu yaşayan evlat edindiği bebeği emziren çok kadın var. Hatta kendi bebeği gibi oluyor bu sayede. "Cahilce yorum" diyenlere sözlerini iade. Ediyorum. Araştırmalarını öneriyorum.
Ooo her konusuna yorum yaptığımızı yakından takip ettiğimizi mi sanıyorsunuzKonularima yorumlarinizdan.
Peki etmeyinOoo her konusuna yorum yaptığımızı yakından takip ettiğimizi mi sanıyorsunuz
(En yakın arkadaşının sevgilisinin yakışıklı bir tanıdığını kendisi yerine, kardeşi ile tanıştırdığı için bozulan üye)Nerden bileyim yahu
Doğum yapmamış kadının süt salgılaması tehlike işareti değil mi zaten?Yani susayım dedim ama yok. Arkadaşım ben doktorum. Hani tıp fakültesini bitiren insanlara doktor deniyor ya, onlardanım.
Bana fizyoloji mi öğretiyorsunuz?
Vallahi normalde böyle yorumlar yapmam ama tutup da bana tıp öğretmeye çalışmanıza aşırı sinirlendim.
Prolaktin hormonu hipofiz bezinde prolaktinoma olmadan kolay kolay artmaz. Öyle emosyonel stresmiş, emzirmeymiş, gebe kalmamış bir kadında prolaktin üreten adenom olmadığı sürece memelerden süt getirecek kadar prolaktin üretilmez.
Ona bakılırsa egzersiz yaparken dahi belli bir ölçüde prolaktin kanda artıyor, ama bu süt ürettirecek düzeyde olmuyor. Dediğim gibi adenom olmadığı sürece kolay kolay süt üretemez doğum yapmamış bir kadın. Süt üretimi için de prolaktin östrojen ve oksitosinin iş birliği yapması gerekir.
Bana işimi öğretmeyin. Afedersiniz diyip çekilmek de bir erdemdir.
Eneeeee(En yakın arkadaşını, sevgilisinin yakışıklı bir tanıdığını kendisi yerine, kardeşi ile tanıştırdığı için bozulan üye)