Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Mutlaka emzirin. Devamlı uğraşın. Sütünüz gelir
Konu sahibi kanser geçirdiğim için kendi çocuğum olmayacak demiş, siz emzirin süt gelir diyorsunuz. Şaka mı yapıyorsunuz? Oldu herkes memesini mıncıklasın süt üretsin. Kusura bakmayın ama ben hayatımda bundan daha cahilce bir şey duymadım. Nirvanası oldu artık bu yorumunuz

Kimsesiz bir yavruyu bağrınıza basmak kadar hayırlı bir şey var mıdır bilmiyorum, keşke başvuran ailelere prosedürler hızlandırılarak kimsesiz ya da terk edilmiş çocuklara yuva olma imkanı tanınsa lakin sizin veya böyle bir düşüncesi olan diğer insanların gözünü korkutmak da istemem, mutlu sonla biten hikayeler kadar kabusa dönen hikayeler de var çünkü
Evlatlık çocuğu 7 yıl sonra geri alıp, yenisini vermek istediler

Küçükken bildiğimiz halde kavgalarda bile söylemedik. Aramızda beş altı yaş vardı gerçi de. Söyleyemezdik ama. Annemler o konuda sağlam gözdağı vermişti hepimize

Bizim ailemizde de var mutlu sonlu bir hikaye; ancak biz bilmeden kendisine bildirmiş gibi olduk. "Seni şurada gördük? Selam vermedin/tanımadın" vb diyerek. İyi aile çocuğu filmi tarzı bir şey durum.

Si
Sinirlerim bozuldu okurken. Odasini falan da ne güzel hazirlamislar. O kadin icin ne zor olur, ev bombos gelir

Bu arada konu sahibinin nicki hic dikkatinizi cekti mi? Benim bir konuma yazdiginda erkek oldugunu düsünmüstüm ama bilemiyorum tabi. Biri bizi kekliyor olabilir
Zannetmiyorum daha önce nişanlıydı. Atanmıştı nişanlısı ve ailesi istememişti gitmesini. Eşi esnaftı eş durumuyla yanına gelemiyordu falan. Bu konusunu hatırlıyorum.

İki köy okulunda çalıştım ikisinde de anasınıfı vardı. Bir sürü köyde var. O köy okulunda ilkokul hatta ortaokul okuyan çocuklar öncesinde anasınıfına gidiyor ya
Doğru, bi an sadece anaokulu gibi düşündüm, ilkokulun içinde falan oldugu gelmedi aklıma, teşekkürler

Zannetmiyorum daha önce nişanlıydı. Atanmıştı nişanlısı ve ailesi istememişti gitmesini. Eşi esnaftı eş durumuyla yanına gelemiyordu falan. Bu konusunu hatırlıyorum.
Olabilir, eski konularini bilmiyorum ama bazi yorumlari da dikkat cekiciydi konularda. Neyse Ben zaten bu konusunu ilk okudugumda tamamen inanmistim ve gözümde kalpler belirmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…