Aynen öyle, anneanne babaanne vb kişilerin al sen bak demesiyle olmuyor bu işler, bir gün çocuğun dayısı amcası çıkıp o bizim çocuğumuz siz bizim çocuğumuzu nasıl alıkoyarsınız dese bittiniz, kanunen suçlu duruma düşüyorsunuz, bebeği çok istemiştim ama kurumda çalışan arkadaşım konunun yasal boyutlarını, beni düşüreceği durumu öyle bir anlattı ki, hatta sağ olsun çok açıksözlüdür bana direkt sen saf mısın hülyalara dalmışsın kızımın kardeşi olur hayali kuruyorsun adam seni mahkemelerde süründürünce uyanırsın dedi, söylediklerinde haklı da çıktı çünkü üstünden çok geçti net hatırlamıyorum ama bebeği bir aileye vermiş birkaç yıl sonrada ben evlendim verin çocuğumu demiş.
Siteden bir arkadaşımızda ölen komşusunun çocuklarına baktı yıllarca, ölen kadının eşi vaktiyle terk edip Almanya'ya mı bir yere gidiyor, kadın ölüyor adam çocuklarını yıllarca arayıp sormuyor, seneler sonra adam ortaya çıktı onlar benim çocuklarım dedi, keşke bu konuyu okusa da anlatsa hikayesini, çocuklar için de kendisi için de o kadar zor olmuştu ki ayrılmak.