terk edildim..bu kadar kolay mı?çok üzgün ve çok yorgunum.. bana yardım eder misiniz?

Sonra bu adamlar delirince neden delirdi oluyor. Bitmiş, bitirmiş işte, bu kadar kanırtmanın ne gereği var?

Gayet medeni bir şekilde artık bitirmek istediğini söylemiş, kabullenmekten başka çare yok.

İlişkilerin başlaması ne kadar dogalsa bitmesi de o kadar doğal. Aşk biter, çok sevdiğin o insana karşı bişey hissetmezsin biter. Gönlün başkasına kayar, biter. Anlaşamaz, uyuşamazsın biter. Sebep çok önemli değil. O iki kişiden biri için ilişki bittiyse biter.

Bitirmek isteyen anlaşamıyoruz diyen bir insana sürekli sevmiyor musun diye sormak, derdim var deyip konuşmaya çalışmak ne kadar mantıklı. Çocuk haklı sevgi herşeye yetmiyor sevse ne olacak anlaşamadıktan sonra. Şimdi barışsanız yie aynı şeyler olacak. Yorulmuş artık. Ama siz hala gönlü bende seviyor durumlarındasınız. Bence artık hayatınızdan çıkarın arayıp sormayın tek insan o değil ya insanlar görüşür çıkar anlaşamaz ayrılır bu da çok doğal.

Pardon da eski konunuza baktım 1 sene önce yeni evliyim, hamile olabilir miyim diye konu açmışsınız. Burada da 3 senedir çıktık demişsiniz. Hangisi doğru, dalga mı geçiyorsunuz. Yoksa o konuda evli değil miydiniz, erkek arkadaşınızla mı beraber olmuştunuz. Bir açıklama yapar mısınız?

kısmet....kimbilir kısmetinde varsa döner gelir...yoksa bir yabancı gibi yaşanmamış gibi hayatından gecer gider...yaran hep kanar,için acır ama emin ol alışırsın...ben on yıl sonra eşimle evlendim...neler gördük neler...umudunu yitirme ama üstünede düşme...sabret.üstüne düştükçe kacacaktır senden...sen yanma o yansın neden bu kadar kolay benden vazgeçti die....

Bundan 6 ay önce bende aynı senin gibi terkedildim çok ağır bir şekilde hiç beklemediğim bir zaman da hemde. 20 gün hiç toparlayamadım. Sürekli ağladım zırladım. Neden? Nasıl? Hiç mi sevmedi? Sürekli sorguladım kendimi ve cevabını buldum. Yeteri kadar sevememiş demek ki dedim. Haklısın kabullenemiyorsun aklından cıkaramıyorsun ama geciyor tabi ki..

Kuzenim demişti ki abim, Biraz zaman gececek belki daha değer görebileceğin ve seni sevdiğini hissettirecek biri cıkacak karşına tam iyi gidiyor derken, o çıkacak gelecek af dileyecek.. Ne yapacaksın. Olacağına ihtimal vermemiştim.
Öyle de oldu, bu süre zarfında dedim ki evet bana hiç değer vermemiş hiç sevgisini hissetmemişim. Şimdi yana döne bana ulaşmaya calişiyor daha dün arkadası onunla konusmam için ikna etmeye çalıştı beni ama umrumda bile değil.

Sende hayatına devam et, bundan sonra sana gelse de ne değişecek ki unutabilecek misin seni birden terketmesini güvenebilecek misin? Dönse gelse 3 ay sonra tekrar aynı şeyi yapmayacağının garantisi var mi. (ben 1 kere affetmiştim) Onun peşinden koşarak hayatının merkezinde olduğunu daha fazla düşündürtme. Kabullen ve önüne bak.. Böyle söylerken kolay ama gerçekten yapabilecek birşeyin yok..
Sabır diliyorum sana arkadaşım..

4 yıllık iliskim, ailelerin tanismasindan 1 ay sonra bitti. Bir maille :) yüzük de takılmıştı ergen kafamizla. Aradım 4 yılı bir maille bitiriyor olmasının ne denli aşağılık bir hareket olduğunu belirterek yüzük ve eşyalarını alması gerektiğini soyledim. "Bozdur yuzugu " dedi :) evine gittim yuzugu sıfatına attım. "Al sen bozdur kicina don alırsın" dedim. Ve orada bitti. Ne bir mesaj, ne bir arama, ne başka bir şey. O geri döndüğünde tek kelime yazmadım.

Çektiğim acıyı tarif edemem. 15 kilo verdim , cilt hastalığım hasıl oldu. Vs vs. Lakin aramadim. Ondan kaynaklanan maddi manevi zararlara rağmen aramadim.

Siz neden arayıp gurursuzluk yapıyorsunuz? İstemiyor adam işte. Yerkuredeki tek ayrılan acı çeken insan değilsiniz. Sevgili bulunur da kendinize sayginiz kalmazsa o biraz zor geri gelir. Yapmayın Allah aşkına.

Emin ol her şey geçiyor. Ben evlendim, anne oldum. Geriye dönüp baktığımda kendime kizdigim tek nokta o kadar uzulmus olmam. Başka da hiçbir keskem yok. İyi ki olduğu yerde birakmisim.

valla okurken beni bile boğdunuz bu nedir yahu adam bitti dedikçe siz inadına msj atmışsınız tamam kabullenmek zor ama adam bitirmiş sizi kafasında bırakın bu inadı bırakın gitsin ne hali varsa görsün

Yorumlara bakmadiniz galiba. Bu ablamin hesabi ben bir tek bu soruyu sormak icin buraya geldim o yuzden yeni bir hesap acmadim ablaminkinden yaziyorum. Yani o konu bana ait degil.

ArkadAslar hepiniz bana kizmissiniz ben de farkindayim hatalarimin.keske yalvarmasaydim diye ben de diyorum. Ama onun beni ayrildiginda bile sevdigine inandigim icin ben kendimce cabalamak istedim fakat elime yuzume bulastirdim. O buna degiyordu o yuzden yaptim. Ama bundan sonra hicbir sey yapmam. Su an kabullenmeye calisiyorum. Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederimm. Bana bittigini siz gosterdiniz desem yeri. Yoksa ben hala donecek mi hayali kuruyordum.tesekkur ederim yeniden

Sanirim onu demez cunku iki ay boyunca pesi den kostum. Nasil kolay vazgecti demez herhalde. Ama haklisin nasip kismet her sey

Sana dönmez. Eğer bir gün dönmek isterse bile sen çoktan evlilik yolunda mutlu bir birlikteliği olan bir kız olacaksın. Dönüp arkana bakmayacaksın bile.

beni cok ama cok iyi dinle
sakın ama sakın onu kazanmak istiyorsan seviyorsan uzak dur sakın arama msj atma gururlu davran
kararlı ol
biraz zaman gecsın
farklı ol karsına illaki cıkıcak ve sana dönecek
ama sunu bilki erkekler kolay siler arkasına bakmaz bunu unutma
ama cok sevdiyse seni senin karsına cıkacak fakat degiştiğini ona göster farlı davran adam sıkılmıs senden bunaltmısın onu emin ol

Ayni hikayeyi yasamistim. 4 yillik bi iliski bu sekilde sonlanmisti. Erkek arkadasimda ayni senin erkek arkadasinin tavirlarina burunmustu. Ablamla ve hatta annemle bile konusmustu bitti diye. Ve bizde uzak sehirlerdeydik. Bende asiri derecede sevgisizligini ilgisizligi hissediyordum ve anlasamiyoruz kafamda bitti seklinde cevaplar aliyordum. Bende cok yazdim yalvardim yine istemedigini soyledi. Bir sure kestim mesaj atmayi mutluymus havalari verdim aci cekmiyorum tavirlari sergiledim. Gercekten bi taraftanda cabaladim ama icimde acisini dindirmek icin. 3 hafta sonra tekrar bi nedenle gorustuk bu sefer o istiyordu barismayi ama ben istemedim o kadar acidan sonra birseylerin bittiginin farkindaydim icimde. Herneyse baristim yine dayanamadim suanda da hala devam ediyoruz ama inan ki o zaman bana cektirdigi acinin hisleri hala devam ediyor unutamiyorsun ve o aciyla icinde biseyler bitirdigin icin kirildigin icin hicbisey eskisi gibi olmuyor. Yalnizca sunun farkindayim ki erkegin pesinden kosmayacaksin. O cok guvendigim birakmaz dedigim adama artik eskisi gibi guvenemedim yoluna sokamadim tam olarak hicbiseyi. Uzun bi cevap oldu ama ozetlersem kosma pesinden unutmaya bak biliyorum cok canin yaniyordur ama geciyor inan bana canim

Erkekler bayanlar gibi degil bazı seylerden sıkılıyor sıkmadan ilişkiyi sürekli heyecanlı tutmak lazım
seviyosrsa adam gibi adamsa zaten hep yanında olur
bırakmaz seni
ve su bir klişe kaçan kovalanır
sakın ama sakın msj atma arama dayan geber ama arama
egerki başka biri hayatına girmediyse
seni tam sevdiyse oda boşluga düşer unutma

Yani bu kadar yalvaristan ustune gidisten sonra doner mi ki? O kadar kesin konustu ki artik hayatimda olmani istemiyorum dedikten sonra da gelir mi bilmiyorum

Peki 3 hafta sonraki gorusmeniz nasil gerceklesti sen miydin terk edilen olmana ragmen yazan veya arayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…