terk edildim..bu kadar kolay mı?çok üzgün ve çok yorgunum.. bana yardım eder misiniz?

En son iliskimi terketme nedenim karşınızdaki ile aynı. sevmemekle alakası yok ama gerçekten insan böyle birine saygı duyamıyor acıtmak için söylemiyorum ama kimse bunaltıldığı bir ilişkiyi yürütemez

Aşk geçici bir hevestir. Sevgi kalıcıdır. Bazi insan aşık olur her şeyi yapar onun için gözü kimseyi gormez dünyanın en mutlu insani odur heyecani ilk gun gibi fazladır. Ama o hevesi geçince her şey gözüne batar. Gitse belki kaybedecek pişman olacak bilir ama yinede içinde o heyecan kalmadigi icin kendini esir gibi hisseder. Ve eninde sonunda gider. Başka yeni heyecanlar arar.
Ama seven insan onu anlatmaya kelime yok.

daha fazla ısrar ederseniz çirkinleşebilir yalnız siz bi an önce unutmaya bakın bence

Adam açıkça hayatımda başkası var yazmış uğraşma artık bence....

Gayet güzelce anlatmış,medeni bir şekilde izah etmiş,bundan sonrasında acından ölsen de susman gerekirdi. İleride kendine oyle kızıcaksın ki nasıl bu kadar gurursuz olup kendimi küçük duruma düşürdüm diye.

artık seninle hayatım olmasını istemiyorum dediği andan itibaren susuyorum. çünkü evet devam edersem küçük düşeceğim..

Şu an karşınızdaki kişi sizi istemiyorsa sizin yapabileceğiniz tek şey bu durumu kabullenmek olcaktır. Yarın birgün canınızın yanacağı şeyler olur o yüzden şimdiden kabullenmeye bakın. Artık zamana bırakın belki sizi özleyip geri döner belli mi olur?

Keske bu kadar üstüne düşmeseydin ayrılmak istiyprum dediğinde kabul etseydın. Zaten bir kafa karısıklıgıyla yapıyor olsaydı dönerdi dayanamazdı ama öyle de olmamıs sen üstüne düştükçe iyice kendini geri cekmıs. 23 yas güzel bir yas bu kadar hırpalanmaya yıpranmaya gerek yok. 3 yıl uzun bir süre fakat herseyde vardır bir hayır. Oluruna bırakmaya ve kendini üzmemeye calıs bence. Takıntı haline getrme.

Kırmamaya çalıştıkça taciz etmişsin adamı. İstemiyor seni. Kabullen artık

biri dogruyu gormus anlasamadiginizi gercekten sevgi bazen yetmiyor maalesef bende 4 yillik iliskimi severken bitirmek zorunda kaldim cunku dayanamiyorsum kiskancliklarina sizin gibi ayri sehirlerdeydik o 4 yil beni oyle yorduki askindan sevgisinden aylarca agladim hala aklima gelince yüregim sizliyo ama en azindan hatiralari kotu birakmadim oda ayni seyi yapacak sanirim uzulecek evet yeni arayislara girecek seni hep merak edecek geceleri adini sayiklayacak belki ama dönmeyecek buyuk ihtimalle

Seni çok iyi anlıyorum bu durumda teselli yetmez insana gurur diyorlar da insan kalbine söz geçirebiliyor mu ki en çok can yakan ise anılar insan yediremiyor nasıl biter ben onsuz naparım yaşananları nasıl unuturum diye diye kendini yer öyle yada böyle düşe kalka bu acı geçer ama yine bi ukte kalır insanın içinde o da ta ki biri hayatına girip kalbini onarana kadar.

Yani hali hazırda zaten yeterince küçük düşürmüşsün kendini. Anlayabilmem mümkün değil. Bi insanın ilki ortası kenarı köşesi olmak önemli değil bence. Herşeye anlam yüklemeye okadar olışkınızki. ''3sene oldu'' ''3 senee!'' Yani? İnsanlar 30 yıldan sonra boşanabiliyo. Anlam yüklemeyin yaa. Herkese kendi çektiği ağır yaşadığını küçümsemiyorum ama biraz dramatiksin gerçekten. Karşında derdini paylaşmaktan bunalan bi insan var? Gerçekten hala gerimi istiyosun? Zira evlilikte çayır çimen geçmiyo. Bence bi insana 3 sene vermekten onun için fedakarlıklar yapmaktan çok daha değerli şeyler varki kendine güvenmek ve özsaygıyı yitirmemek. Hiç ama hiç kimse biten ilişkisinin ardından gözleri sürekli nemli gezen vıyk vıyk bi insanı geri istemez tabiki. Değmez demiyorum mutlaka değer. Acı çekmede demiyorum. Ama bu acıyıda nunla çekmek zorunda değilsin. Allah diğer tüm sıkıntıların içinde yardımcı olsun inşallah.

Sevgi emek ister.. sevgi seviyorum demeklede olmaz.. demekki karsinizdaki insanin sevgisi guclu degilmis.. yurekten sevenler basit seylerden dolayi ayrilmazlar ..

İlkler her zaman son olmuyor.
Teşekkür et içinde affet yoluna devam..
Can'ın yanıyor ciğerin yanıyor ama o insan senden gitmiş bir kere bin numaran ile yazsa arasa sorsa ne fayda madde degılsın kı bagımlılık yapsın böyle olsa hiç ayrılmazdınız.
Ha yok ben dönsün istiyorum dersen sesını soluğunu kesip cool cool takıl hıc yoktan 3aya yoklar zaten nps? Gibisinden ..

ilişkinizde de ayrılığınızda da çok bunaltmışsınız. Bari ayrılığınız güzel olsaydı. Bence bu saatten sonra gururunuzu alın elinize ve kendi yolunuza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…