Terk edememek

Stockholm sendromu deniyor buna. Kurban rolundesin ve sana bunu yapana bagimlilik gelistirmissin.

eger terk edilmelik bir vaka ise kesinkes bırakılmalı yoksa o terk eder o daha agır gelir sana söyleyeyim konu nedir bilmiyorum ama böyle düşünüyorum.

Hamile halinlemi dövüyor seni.böyle kıskançlıkmı olur ya karnında çocuğun var bundan öte bişeymi varda kıskanıyor çok saçma.ayrıl demek kolay geliyor size diyeceksin ama barışırsanda devam edecek.erkekler değişmiyor.bence bi psikologdan yardım al daha kolay atlatmana faydası olacaktır mutlaka

Kullanıcı adın narsistle bitiyor ama pek nickinizle uyumlu değilsiniz sanırım.
Onu bn yazmadım arkadaşım yazdı hiç bişeyi kbul etmior site bana hergün bi kaç kişi gelse hyr barışmıcaksın die baskı yapsa o şöle yptı böle yptı dese ne güzel olur ama böle evde tek başıma sadece iyi şeyler aklıma geliyor sanki hiç kötü dğlmşş gibi

Narsist demissiniz nickinize ama ilginiz yok. Mazo egiliminiz var demekki bir yerde. Mazoşist bir kız var şuan pesimde kurtulmaya çalıştığım,hem mazo hem sadist . yapmayın etmeyin bunun ilerisi başkasına zarar vermekten keyif almaya gider. Hem şiddet görüp hem aynı ortamda kalmayın. Kendinizi kurtarın.

Peki nasıl kurtulurum bu durumdan o zaman bende sorunluyum
Terk ederek... bagimli oldugun icin onun yaptuklarini normal olmadigini bile bile kafanda notmallestiriyorsun. Onsuz yapamayacagini dusunerek, yeni hayatin sana neler getirecegini bilmediginin endisesiyle ona bagimli hale gelmissin. Bu sevgi degil. Kurbanin zulum edene duydugu duygu. Sigarayi birakmak gibi onu birakmalisin. Bu gucu kendinde buldugunda ilk zaman zorlansanda sonra sen de gercegin fatkins vatirsin. Sartlarini ayarlayip kendini hazir hissettiginde terk edilen degil terk eden sen olmalisin.
Internetten stockholm sendronu diye bak daha genis bilgi bulirsun. Bu arada bir psikologdan yardim almalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…