- 24 Ocak 2017
- 13
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Gulnarsist
Neden bu kadar zor bir insandan ayrılman gerektiğini biliyorsun fakat ayrılamıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olamıyorum anlıyormusun keşke yapabilsem kendimi hiç bu kadar aciz hisstmedimAkıl git diyor.Kalbin kal.
Akıllı ol.
Olamıyorum anlıyormusun keşke yapabilsem kendimi hiç bu kadar aciz hisstmedim
Eskiden bnde anlamazdım şimdi hala anlamıyorum hytmda ilk defa aşık oldum ve şu başıma gelene bk eşim bni uçan kuştan kısknıp dövüyor yapabilse bni bi fanusun içine saklr kimse görmesin die aramızda tm 11 yaş fark var ama bn eşimi çok severek evlendim halada seviyorumBir insan kendisini döven birini nasıl sever anlamıyorum.
Eskiden bnde anlamazdım şimdi hala anlamıyorum hytmda ilk defa aşık oldum ve şu başıma gelene bk eşim bni uçan kuştan kısknıp dövüyor yapabilse bni bi fanusun içine saklr kimse görmesin die aramızda tm 11 yaş fark var ama bn eşimi çok severek evlendim halada seviyorum
24 ve 4 buçuk aylık hamileyimKaç yaşındasın??
Akıllı olmazsan çekersin.Gün gelir nefret edersin.Gitmek istersin gidemezsin.Yaparsın sadece yapmak istemiyorsun.
Hayat çok uzun, zor.Bir de buna sorunlu bir yol arkadaşlığı eklenince o yol hiç çekilmiyor.
Bugün onu seviyorsun ama yarın başkasını seveceksin.En büyük aşklar hep son yaşadığın aşktır.
Şu an son aşkın o.Sen de en büyüğü o zannediyorsun.
Eskiden bnde anlamazdım şimdi hala anlamıyorum hytmda ilk defa aşık oldum ve şu başıma gelene bk eşim bni uçan kuştan kısknıp dövüyor yapabilse bni bi fanusun içine saklr kimse görmesin die aramızda tm 11 yaş fark var ama bn eşimi çok severek evlendim halada seviyorum
24 ve 4 buçuk aylık hamileyim
Aferin sanaaa.Bir de bu adama çocuk mu yaptın??? Ahahhh çek dur.Kocan hasta farkında mısın??
Ve tedavi görmeyecek, asla kabul etmeyecek.Sen bu hayata o çocuğu da mahkum edeceksin.
Sen de tedavi görmelisin.İmkanın varsa bir dakika durma kendine yeni bir hayat kur.
Ama böylelerinden kurtulmakta hiç kolay değil.
Bazen insanlar dayak bitsin istiyor ilişki değil asla çocuğuma yapmasını kabul etmediğim için evden ayrıldım zaten üzgünüm keşke böle olmasaydı keşke başka bi yolu olsa çünkü ister kızın ister bni anlayın sevdimbravoooğğğğ.
çok matah bişey başardın. sevmeye devam at. büyüt o çocuğu, onu da dövsün.
Şuan annemin evindeyim onunla yaşamıyorum merak etmeyin bn size duygularımdan bhsediyorum zaten barışmıcm ama duygularıma engel olamıyorum anlıormusunuz mantıklı olanı yaptım zaten
Bazen insanlar dayak bitsin istiyor ilişki değil asla çocuğuma yapmasını kabul etmediğim için evden ayrıldım zaten üzgünüm keşke böle olmasaydı keşke başka bi yolu olsa çünkü ister kızın ister bni anlayın sevdim
Çünkü kendimi ifade edemiyorum hytmda ilk defa böle bişi yaptım çünkü etrafımdaki insanlara bi çırpıda anlattığımda bni dinlemediklerini farkettim şaka gibi şundan bi iki sene öncesinde olsam ve biri bna böle bişi anltsa bnde dinlemezdim ve kestirip atardım sn aptalsın derdimSen derdini durumunu bir cümleyle anlatınca anlaşılmıyor.Parça parça çıkıyor.Baştan hepsini tam yazsaydın
insanlar ona göre yorum yazardı.