• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercihler kabusum oldu ...!

Genelde hepsi kpssye bakıyor mezun çok olduğu için çoğunluğu iş bulamıyor ayrıca nişantasını da bitiren kpssye giriyor İTÜ yü de .
Ben kpss den bahsetmiyorum aslinda büyük insaat firmalarindan bahsediyorum.Mulakatlarda tabi ki nereden mezun oldugunuza bakiyorlar.Itü ile nisantasinin karsilastirilmasina ise sadece gülüp geciyorum:KK48:
Size hedeflerinize ulasmada basarilar

hukuk, psikoloji alanına ilgin var mı? mimarlığa yeteneğin var mı? mühendisliklerde iş alanı var mı?

Harita mühendisliği tutuyorsa
Tapu kadastro da özel mühendislik bürolarında inşaat şirketlerinde belediyelerde iş imkanları mevcut
Senin yazdıklarına gore daha iyi bir bölüm arastır istersen
Birde veterinerlik guzel bi bölüm derim..

Ben kpss den bahsetmiyorum aslinda büyük insaat firmalarindan bahsediyorum.Mulakatlarda tabi ki nereden mezun oldugunuza bakiyorlar.Itü ile nisantasinin karsilastirilmasina ise sadece gülüp geciyorum:KK48:
Size hedeflerinize ulasmada basarilar
O karşılaştırılamaz zaten teşekkür ederim..

Ben diyetisyenim asgari ucret gibi oneriyor en koklu hastaneler bile. Ascilik yapiyorum cok guzel para kazaniyorum. Tabii her sey para degil.

hukuk, psikoloji alanına ilgin var mı? mimarlığa yeteneğin var mı? mühendisliklerde iş alanı var mı?
Yoookkk ne babamın inşaat firması var ,ne eşim çok zengin tek seçeneğim iyi iş imkanı olan meslek oda yok yani :bicak::mapus:

Şuan sağlık lisesi mezunları özel hastanelerde hemşirelik yapıyorlar .
Ama eşim kesinlikle karşı çıkıyor . :bicak:
bence günümüzün şartlarına en uygun mesleği yapıyorsunuz.
Şuan psikolojik olarak çöktüm .
Çalış , çalış boşa oku durumundayım .:KK70:
Yapıcak birşey yok .:kızgın:

Ay sormayın mesleğimi çok seviyorum ama ilerleyemiyorum yani çok büyük dert. Yüksek lisansa kabul edilmek çok zor, bir programa 100-200 kişi başvuruyor, aldıkları kişi sayısı 10. Hala kabul almak için uğraşıyorum. Pek kıymeti bilinmiyor bölümün yani, rekabet çoğaldığından beri. Hepimiz için aynı durum geçerli.

Yoookkk ne babamın inşaat firması var ,ne eşim çok zengin tek seçeneğim iyi bir iş imkanı olan meslek oda yok yani :bicak::mapus:
sıralaman çok güzel. Geleceğin meslekleri diye yaz google'a bi araştır istersen. öğretmenlik yazma zaten. internetle/bilgisayarla ilgili olabilir mesleğin. diyetisyenlik de güzel. yani öyle bir meslek olsun ki hem az mezunu olsun, hem ölmeyecek olsun.

Şimdi diyetisyenlikte çok okunan bölüm oldu. Bakıyorum özel üniversitelere dgs ile Az puanla girebiliyorsun bence onu bir düşün derim. Zaten devlet te de çok fazla ataması yok ne gıda mühendisliğinin ne diyetisyenin yine en iyisini sen seç karar ver

Ben devlet Hastanesi'nde hemsireyim tabi şu an ki siteminizi bilmiyorum :) sıralama diyorsunuz yüzdeler diyorsunuz çok anlayamıyorum :)
Ftr nin ataması zor diyorlar ya çoğunluk hemşirelik diyor sizce ftrnin okuması zor mudur?

Artık lisans mezunu olmakta yetmiyor,yüksek istiyorlar yabancı dil bir taneyi saymiyorlar ha birde en az 5 yıl deneyim
Eskisi gibi cehalet yok çünkü , mezun sayıları arttı iş imkanları azaldı , market çalışanları mı bile lise mezunu alıyorlar artık.
ya çok çalışıcaksın ya da ev hanımı olucaksın .

Şimdi diyetisyenlikte çok okunan bölüm oldu. Bakıyorum özel üniversitelere dgs ile Az puanla girebiliyorsun bence onu bir düşün derim. Zaten devlet te de çok fazla ataması yok ne gıda mühendisliğinin ne diyetisyenin yine en iyisini sen seç karar ver
Teşekkür ederim inşallah en doğru kararı verebilirim .

sıralaman çok güzel. Geleceğin meslekleri diye yaz google'a bi araştır istersen. öğretmenlik yazma zaten. internetle/bilgisayarla ilgili olabilir mesleğin. diyetisyenlik de güzel. yani öyle bir meslek olsun ki hem az mezunu olsun, hem ölmeyecek olsun.
Baktım en uygunları yazdığım meslekler ama onların da önü açık değil .

Back
X