- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
Herkese merhaba sevgili teraziler :)
selamun aliykim kızzzlaaar :):)
bende teraziyiiiimm merhabaaa arkadaşlarr:112::112::112:
hoooop hoşgeldiniz bayanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba sevgili teraziler :)
selamun aliykim kızzzlaaar :):)
hoooop hoşgeldiniz bayanlar
Bu ne sıcak karşılama böyle hoooop hoşbulduuummm
rica ederim
ben de baktım fakat pek bir şey bulamadım
hoş geldiniz
Doğum tarihiniz ne zaman?
Biz ilk sayfalarda kendimizden bahsettik.
Siz de bahsedebilirsiniz.
13 ekim 1991 dogumluyum maalesef çok kalamıyorum düğün telaşındayım herkese selamlar :)
Annem sen ne kadar küçükmüşsün. :)))
Dokuz yaş büyüğüm ben senden. :)))
günaydın tüm burç arkadaşlarıma.23 yaşındayı ama olsun küçücüğünüz oluveririm bende
hoş geldiniz
Doğum tarihiniz ne zaman?
Biz ilk sayfalarda kendimizden bahsettik.
Siz de bahsedebilirsiniz.
tekrar hoş geldin.merhabaaa
11 ekim doğumluyummm ama yılını hiç karıstırmayım
olur tabii. :) günaydın tüm burç arkadaşlarıma.
Terazi - Rehavi Makamı
Rüzgârla ilişkilidir, sıcak ve kuru tabiatlıdır. Rehavi'nin anlamı, 'Urfalı, Urfa'ya ait' demektir. 10. yüzyıldan önceye uzanan bir geçmişi vardır. İbn-i Sina ve Evliya Çelebi'de bahsi çok geçer. Sonraları Rast makamı, Rehavi makamının yerini almıştır. Diğer adı Ruhavi'dir. Seher zamanı ve ikindiyle yatsı arası etkilidir. Aslan Burcu, Güneş ve pazar günüyle ilgilidir. Nemli ve kuru sarı safra, erkek, sağ omuz, burun kanamaları, baş ağrıları, ağız çarpıklığı ve balgamdan gelen rahatsızlıklara faydalıdır. Akıl hastalıklarına da faydalıdır. Göğüs, mide ve yan böğür (basen) için yararlıdır. Doğuma yardımcı olur. Sonsuzluk ve yer çekiminden kurtulma duygusu vermektedir. Bu burca ait bir diğer makam da Zen güle makamıdır. Açıklaması için başak burcuna bakınız.
Alıntı:mahmure
merhabaaa
11 ekim doğumluyummm ama yılını hiç karıstırmayım
bir terazi aslaaaaa yaşını yadırgamaz saklamaz takıntı yapmaz..söyle gitsin anacım
hoşgeldin
Aman bu muydu?hoşbulduukkk
o zmn beni gaza getirin ,bende söylüyorumm 28
Aman bu muydu?
Bu kadar mıydı?
32 yaşımı ikmal edeceğim inşallah Ekim ayında. Bekarım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
TERAZİ burcu arkadaşlarım, nasılsınız?
Bir yazıyorsunuz sonra kayboluyorsunuz olmuyor böyle... Gelin haydi.
Günaydın ey ahali
Bugün burcumuz bunu diyormuş ben kk nın yalancısıyım :)
'Aşk ve çevre ilişkilerinizi birbirine karıştırmak istemiyorsunuz. Bugün, bulanacağınız ortamlarda, emin olmadığınız konularda konuşmak istemiyorsunuz. Gizemli davranışlarınız küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir. Maddi konularda istediğiniz güvenceyi çevrenizin size sağlamasını istemeniz konusunda haklısınız.'