Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani?Kızlar sizinde arada birde durduk yere arıza verme huyunuz var mı?
Ne bilim aniden paranoyaklaşıyorum bir şeyleri mantığa fazla uydurduğumdan sanırım yanlış anlayıp sert tepki gösteriyorum. Bu yay yükselenimin huyu da olabilir. Eski sevgilim hem çok mantıklısın şaşırtıyorsun hemde arada birşeylerin ucunu birleştiriyor ama yanlış birleştirerek mantıksızlık yapıyorsun algılayamıyorum derdi.Nasıl yani?
örnekler misin?
Fevri çıkışlarım vardır. Fakat sonradan çok üzüldüğüm için engellemeye çalışıyorum.Ne bilim aniden paranoyaklaşıyorum bir şeyleri mantığa fazla uydurduğumdan sanırım yanlış anlayıp sert tepki gösteriyorum. Bu yay yükselenimin huyu da olabilir. Eski sevgilim hem çok mantıklısın şaşırtıyorsun hemde arada birşeylerin ucunu birleştiriyor ama yanlış birleştirerek mantıksızlık yapıyorsun algılayamıyorum derdi.
Kızlar sizinde arada birde durduk yere arıza verme huyunuz var mı?
hoş geldin. kendinden bahsetmek ister misin?
Terazi kadını oldukça flörtçüdür. Bu, çok eşli bir kadın olduğu anlamına gelmez. Hayranlık uyandırmayı sever, beğenilmeyi, peşinde koşulmasını ister. Karşısındaki erkeğin tüm ilgisini üzerinde hissettiğinde, karşı taraf için oyun henüz yeni başlamışken, onun için oyun çoktan bitmiştir. Doğuştan güçlü bir çekim alanına sahip Terazi kadını, peşinde geniş bir hayran kitlesiyle dolaşmaya bayılır. İnsanların beyinlerine giden en kısa yolun gözleri olduğunu düşündüklerinden, göze hitap etmek onlar için çok önemlidir. Her zaman bakımlı, alımlı olmayı başarır. Evinde tek başınayken bile kıyafeti düzgündür. Saçı dağınık, ağzında sigarayla ev süpüren bir Terazi kadınına rastlamak zordur.
kendimden bahsedeyim adım ceyda diş teknikeriyim ankarada yaşıyorum yeni taşındım diye bilirim ankaraya henüz 3 ay oldu :) gezmekyi çok severim müzik dinlemeye bayılırım tatlım fal meraklısı bi insanım canlarım :)
Hoş geldin.kendimden bahsedeyim adım ceyda diş teknikeriyim ankarada yaşıyorum yeni taşındım diye bilirim ankaraya henüz 3 ay oldu :) gezmekyi çok severim müzik dinlemeye bayılırım tatlım fal meraklısı bi insanım canlarım :)
Hoş geldin. Nasılsın? Neler yapıyorsun? Nerede yaşıyorsun. Anlatmak ister misin? Biz ilk sayfalarda anlattık.Merhaba bende meral tipik bi teraziyim memnun oldum :)
Gülümse sadece
Hoş geldin. Nasılsın? Neler yapıyorsun? Nerede yaşıyorsun. Anlatmak ister misin? Biz ilk sayfalarda anlattık.
Ne güzel. Sana özelden mesaj göndereceğim. Bakar mısın? :)Merhaba ismim meral 30 yasindayim bekarim kayseriliyim calismiyorum evdeyim cocuk gelisimciyim terazi burcuyum tesekkur ederim :))
Gülümse sadece
Ben ara ara gelip bakıyorum. Kimse yok.piiişşştttt terazi topiği ne alemdesiniz bakalım
Ben ara ara gelip bakıyorum. Kimse yok.
Sen nasılsın? Köfte EFE nasıl? Köfte oğlan...