- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 35
süpermiş Lolis
evet süper fikir de henüz uygulamaya geçemedik
en azından gözleri korkuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpermiş Lolis
Tiramisu,vee Sosiş ten beklenen yanıt geldi
Tiramisu,
Sen gittiğin yaban (güney) illerinden döndün mü?
İş bulabildin mi?
Durumun nedir? :26:
((((((((((((Evet döndüm Ege kıyılarına Elim boş olarak Kös kös evde oturuyorum arada kpss bakıyorum atamamız da olmadığını bile bile
((((((((((((
KPSS'ye çalışıyor musun?
Bu sene girecek misin?
Hayırlısı canım ya, inşallah güzel olur her şey!Umutsuz vak' a şeklinde çalışıyorum :/ Giricem giricem de ne olacaksa artık....
Guzel bir topik olmus:) bende teraziyim . Zor karar verebilme ozelligi disinda , cok ama cokkk memnunum .Sanirim cogunluk bundan sikayatci :)
Evet Teraziyim ve yine evetttt dengesizim kararsizim..napalim banada bu ozellikleri dusmus ))
Şu kararaızlık olmayaydı iyiydi ya! Kafayı oynatacak gibi oluyorum bazen
PufPuff,
TERAZİ de canımı ye. Ben nasıl akıl edemedim böyle bir konu. :44:
TERAZİ kızıyım ben de. Ekim ayında doğanlar daha bir TERAZİ gibi geliyor bana. Ben de 30 yaş 6 ay 3 günlük bir TERAZİ kızıyım. ( bu detaycılık da burçtan geliyor. kimse merak etmesin diye açık açık yazıyorum. )
Bir tek burcum konusunda mütevazı olamıyorum.
Tüm özelliklerini taşıyorum. Gurur duyuyorum TERAZİ olmakla...
TERAZİ olup da şahane olmayan görmedim. Gerçekten zarif, kibar, nahif, ölçülü insanlarız. Aynı zamanda çok da mütevazıyız (!) görüldüğü üzere.
Tüm şahane TERAZİ burçtaşlarıma selam eder, ben de buraya dahil olmak isterim.
( çok fazla konuya dahil olmuyorum ama TERAZİ burcu deyince akan sular durur. )
Dipnot: TERAZİler dışında KOVA ve İKİZLER burçlarını sever, anlaşırım. Malum onlar da hava grubu... Hatta kocam kova olsun isterim.
Önemli Dipnot: Evet, burcumu severim. Özelliklerini taşırım falan vs ama öyle her gün gazete köşelerinde burç yorumu okumam. İnanmam.
Evet, aynı gün doğmuşuz.Sanki beni anlatiyorsun detayci falan..ayni gun ayni tarihte olunca boyle oluyor
Evet, aynı gün doğmuşuz.
Hayatımda ilk defa benimle aynı gün aynı sene doğan birisini buldum.
Yoksa benimle yaşıt olmayan iki kişi daha var, benimle aynı gün doğan ama sen tamamen aynı gün! :)
TERAZİ kızları nasılsınız?
Neden kimse yok sohbette.
2012 yılında şansımı denemek için girdim.Ee canim ne var ne yok.ask mesk is guc ne durumda..kpss demisssin bende dusunuyorum ama aof de 3 de oldugum icin liseden giricem meslek lisesi ya sen ?ama daha baslamdim ihtiyacin seti var..nasil bir yol izlemeli kac alsam yeterli bilemiyorum
2012 yılında şansımı denemek için girdim.
68 aldım.
Ben de hiç bilmem.
Soslu arkadaşımız bilir bence. O da TERAZİ burcu. Görürse yazar sana...
AÖF derslerine de ağırlık var.
İş konusunda bir gelişme yok değil mi?
Benim her şey aynı, aşk meşk vs de yok.
Allah beterinden saklasın. Her şey aynı ama en azından bir yaramazlık yok.
Ee canim ne var ne yok.ask mesk is guc ne durumda..kpss demisssin bende dusunuyorum ama aof de 3 de oldugum icin liseden giricem meslek lisesi ya sen ?ama daha baslamdim ihtiyacin seti var..nasil bir yol izlemeli kac alsam yeterli bilemiyorum
Bu bende de var.26 eylülüm don derecede teraziyim uysalımdır ama ne zaman patlayacağım belli olmaz bugün nefret ettiğimle yarın kanka bugünkü kankamka yarın kanlı bıçaklı olabilirim farketmez benim için
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi