- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
Tiramisu, hayatımda AŞK yok ki!
Yani sevgilim yok ki benim.
Olsun belli mi olur bakarsın zurnanın zırt dediği yerden çıkıverir bir gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiramisu, hayatımda AŞK yok ki!
Yani sevgilim yok ki benim.
Hayırlısı canım, inşallah.Olsun belli mi olur bakarsın zurnanın zırt dediği yerden çıkıverir bir gün
Hayırlısı canım, inşallah.
Sen neler yapıyorsun?
İş meselesi olmadı değil mi?
KPSS mi çalışıyorsun?
Aaa! Annen ne ameliyatı olacak? Geçmiş olsun. (Annemin ameliyatı için doktor araştırıyorum bir yandan kpss çalışıyorum bir yandan iki öğrencim var özel ders veriyorum bir iki yer var ama şartlar uygun değil diye istemedim ayrıldığım işten sonra yoğurdu üfleyerek yiyiyorum
Aaa! Annen ne ameliyatı olacak? Geçmiş olsun. (
O yoğunlukta bir de KPSS çalışıyorsun. Allah'ım muvaffak eylesin canım ya.
Aaa! ben görmemişim konunu.Canım göz ameliyatı olucak fakat riskli gözü kaybetme ihtimali var iyi bir doktor olması gerek
Hatta konu açtım ama pek bilgisi olan yok sanırım bir kişi yazdı ilgilendi sadece..
Çalışmaya çalışıyorum diyelim tarihte zorlanıyorum malesef :26:
Bugün daha konuları bitirmememe rağmen bi deneme yapıcam çok merak ediyorum 60 ı görür müyim diye
Aaa! ben görmemişim konunu.
Bir bakayım en güzeli.
Anneciğine çok geçmiş olsun. Tek gözünden mi ameliyat olacak?
Canım o konuya da yazdım. Bildiğim doktor yok.Çok sağol Gülo cum
Evet canım tek gözünden olacak
Canım o konuya da yazdım. Bildiğim doktor yok.
İnşallah İzmirli arkadaşlar yardımcı olurlar.
Canım iki gündür girmedim.İnşallah Gülo cum çok teşekkür ederim
Canım iki gündür girmedim.
Ne yaptınız?
Doktor buldunuz mu?
İyi haydi bakalım.Canım iki doktor bulduk da biri özel diğeri ege üniversitesi hastanesinde bakalım şimdi devletten sevk isticez tabi o doktora denk gelmek de mesele çok iyi bi doktor yorumları da okudum kime sorsak bu ikisini söylüyor ben de netten öyle bulmuştum..
Hatta yararı olacaksa başkaları ilin de yazayım isimlerini:
Prof Dr Süheyla Köse(Önceden Ege deymiş şimdi özel muayenehanesi var)
Prof Dr Önder Üretmen(Hala Ege'de)
Belli değil canım önce devlet hastanesi sevk ayarlıcak sonra doktorla görüşelecek tüm tetkikler baştan yapılacak sonra da ameliyat tarihi belirlenir zaharİyi haydi bakalım.
Eee, ameliyat ne zaman?:26:
inşallah işiniz rast gider canım, annen sağlığına kavuşur.Belli değil canım önce devlet hastanesi sevk ayarlıcak sonra doktorla görüşelecek tüm tetkikler baştan yapılacak sonra da ameliyat tarihi belirlenir zahar
inşallah işiniz rast gider canım, annen sağlığına kavuşur.
Canım iki doktor bulduk da biri özel diğeri ege üniversitesi hastanesinde bakalım şimdi devletten sevk isticez tabi o doktora denk gelmek de mesele çok iyi bi doktor yorumları da okudum kime sorsak bu ikisini söylüyor ben de netten öyle bulmuştum..
Hatta yararı olacaksa başkaları ilin de yazayım isimlerini:
Prof Dr Süheyla Köse(Önceden Ege deymiş şimdi özel muayenehanesi var)
Prof Dr Önder Üretmen(Hala Ege'de)
hayırdır canım hasta mısın yoksa
amin Gülocum teşekkür ederim ilgine