Terapistimi begenmem hakkında*

yengeç ben de bu hafta uzun zamandır erteledigim düzenli bir terapi olayına başlayacağım ve
benimde terapistim çok ama çok yakışıklı, online terapi yapacağız .
Gerçi ben zaten adama beğenme vs şeklinde bakmıyorum da yinede yakışıklı beğendiğim birine içimi daha rahat açarım söylemin bana iyi geldi cjxjxkz
zaten inanılmaz pahalı seans ücreti acamama şansım yok cjsksksms

Aa öyle mi,belli etmemeye çalışsam da insan psikolojisinden anlayan bir uzmandan bahsediyoruz illa ki hisseder dogru teşekkür ediyorum inşallah

Benim ekibim de bizlere terapist ayarlamaya başladı, ben daha almadım ama seçme imkanım varsa yine 30-40 aralığında bir bey tercih edecegim. bunun adama hoşlanti duymamla, bir gelecek hayal etmemle falan kesinlikle kesinlikle ilgili yok. Kendimi tanıyorum sadece

Hayalimde bir Can manay var valla

Etkileyebilir

Daha önce de terapi deneyimlerim oldu böyle bir durum yaşamamıştım ama sanırım yaşının bana yakın olmamasına dikkat etmeliydim
Zor bir süreçten geçmişsiniz, üstelik şimdi bir de depremin etkilerini yaşıyorsunuz. Muhtemelen ilgiye, sevgiye ihtiyacınız olduğu bir dönem. Aynı yaşta olmanız ve hoş biri olması ile bu duygularınızı tetiklemiş, sizi dinliyor olması hoşunuza gitmiştir ama bu onun mesleği, tek tarafli kalması muhtemel bir durum gibi, üzülmenizi istemem.

Terapiye devam edin ve bu duygularınızdan da bahsedin. Terapi odasına götürdüğünüz her şeyin değeri ve anlamı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…