Terapistimi begenmem hakkında*

Herkes farklıdır, ilginç bir şekilde ben fiziksel olarak beğendiğim erkeklerin yanında daha bir kendim oluyorum, daha rahat içimi açabiliyorum. Benim terapistim de çok yakisikli bir adamdı*. Kadın olsun istemedim ve benden küçük olsun istemedim,benden büyük de babam gibi biri olsun istemedim. O yüzden 30lu yaşlarında, fotoğraftan güler yüzlü neşeli olduğu belli olan bir adam buldum.
Sen de benim gibiysen devam et, ama ciddi ciddi etkilendiysen ve içini açmakta sıkıntı yaşayacağını düşünüyorsan Parana yazık:) başka terapist bul.

*Yakışıklı adam-di. Çünkü iki senede bitcoin gibi değer kaybetmiş adamcağız. Saçları falan dokulmus, epey bir yaslanmis
yengeç ben de bu hafta uzun zamandır erteledigim düzenli bir terapi olayına başlayacağım ve
benimde terapistim çok ama çok yakışıklı, online terapi yapacağız .
Gerçi ben zaten adama beğenme vs şeklinde bakmıyorum da yinede yakışıklı beğendiğim birine içimi daha rahat açarım söylemin bana iyi geldi cjxjxkz
zaten inanılmaz pahalı seans ücreti acamama şansım yok cjsksksms

ben de terapi veriyorum kendimden yola çıkarak söylüyorum sizin bırakmanıza kalmadan o anlar ve bırakmak durumunda kalır zaten. üstelik bekar olduğuna emin olamazsınız bazı insanlar ilişkilerini dışarıya yansıtmazlar. umarım hakkınızda hayırlısı olur..
Aa öyle mi,belli etmemeye çalışsam da insan psikolojisinden anlayan bir uzmandan bahsediyoruz illa ki hisseder dogru🙏 teşekkür ediyorum inşallah

yengeç ben de bu hafta uzun zamandır erteledigim düzenli bir terapi olayına başlayacağım ve
benimde terapistim çok ama çok yakışıklı, online terapi yapacağız .
Gerçi ben zaten adama beğenme vs şeklinde bakmıyorum da yinede yakışıklı beğendiğim birine içimi daha rahat açarım söylemin bana iyi geldi cjxjxkz
zaten inanılmaz pahalı seans ücreti acamama şansım yok cjsksksms
Benim ekibim de bizlere terapist ayarlamaya başladı, ben daha almadım ama seçme imkanım varsa yine 30-40 aralığında bir bey tercih edecegim. bunun adama hoşlanti duymamla, bir gelecek hayal etmemle falan kesinlikle kesinlikle ilgili yok. Kendimi tanıyorum sadece 😅

Hayalimde bir Can manay var valla 🤤

İyi akşamlar kızlar,benim konularımı hatırlayan olacaktır kötü bir evlilik geçirdim.Gördüğüm fiziksel ve psikolojik şiddet sebebiyle evliligimden beri devam ettiğim bir terapistim vardı kendisi işinde uzman biriydi ve bana çok şey kattı. Boşanma sürecimi rahat ve huzurlu geçirmemi, kendimi yeniden bulmamı, bu süreçten en az hasarla çıkmamı kendisinin önerilerine borçluyum.
Fakat terapistim kansere yakalandı ve bu yüzden kısa bir süre önce sekreteri tarafından bir süre danışan alamayacağını bunun aylar da sürebilecegi bilgisi verildi. Ama zaten uzun süredir devam ediyodum ve çok da ihtiyacım kalmamıştı artık.
Deprem bölgesindeyim ve yaşadığım deprem beni derinden sarstı. Uyuyamıyorum. Öyle böyle değil sabaha kadar nöbet halindeyim bazen arabada yatıyorum,sürekli sallanır durumdayım. O yüzden yeni bir terapist arayışına girdim birinin tavsiyesiyle buldum da. İlk seansa gittigimde farklı bir çekim hissettim.
Adam ben yaşlarında, sosyal medyada gordugum kadarıyla bekar ve bayagı da hoş biri. Boşandiktan sonra ilk defa biri bu kadar dikkatimi çekti. Birini begenmem normal ama bunun terapistim olması alacagım verimi etkiler mi diye düşünüyorum. Etkilerse bırakacam çünkü. Sizce ?
Etkileyebilir

Daha önce de terapi deneyimlerim oldu böyle bir durum yaşamamıştım ama sanırım yaşının bana yakın olmamasına dikkat etmeliydim
Zor bir süreçten geçmişsiniz, üstelik şimdi bir de depremin etkilerini yaşıyorsunuz. Muhtemelen ilgiye, sevgiye ihtiyacınız olduğu bir dönem. Aynı yaşta olmanız ve hoş biri olması ile bu duygularınızı tetiklemiş, sizi dinliyor olması hoşunuza gitmiştir ama bu onun mesleği, tek tarafli kalması muhtemel bir durum gibi, üzülmenizi istemem.

Terapiye devam edin ve bu duygularınızdan da bahsedin. Terapi odasına götürdüğünüz her şeyin değeri ve anlamı var.

Back
X