• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terapist Desteği Kafamı Karıştırıyor - Nişanlım ile Problemlerim

Nisanliyken terapiste gidecek hale gelip bu ilişkiyi evliliğe tasiyan evlenincede timarhaneye gider kızmayın bana nişanlı tabi köprüyü geçmek için onu der bunu der mışmış muşmuş değişmiş miş mîş .Gerçi evlenirseniz başka kızı kurtarmış olursunuz bu konuda evet nisanliniz haklı başkasının günahına girmesin sizin gibi terapist desteği ile başını yakmaya gönüllü biri varken.

Merhaba,

Öncelikle önceki konuma bir link vermek istiyorum:
Önceki konum

Belki burada okuyup bana destek olmuş birileri de vardır, öncelikle çok teşekkür ederim.

Nişanlımla ailelerin kültürel farklılıkları ve yaşadığımız bazı problemler sonucu ayrılığın eşiğine geldik, hatta ayrıldık, ancak hala görüşüyoruz çünkü kendisi bu problemleri aşabileceğimize inanıyor ve çok çabalıyor.

Bu süreçte annem de çok sert oldu, kesinlikle tamamen bitirmemi istiyor ve biraz baskıcı davranıyor bu konuda.

Ancak farklı bir durum kafamı karıştırdı bu konuda fikrinizi almak istiyorum.
Annemin baskısı ve nişanlımın çabaları karşısında kafam karıştığı için terapist yardımı almak istedim. Araştırdım çokca ve bir terapist ile konuşmaya başladım bugün. Bana tepkisi şuydu:

Bu sorunlar (nişanlımla yaşadıklarım) hiç önemli şeyler değil. Arada bir aldatma, güven sorunu yok ayrıca adam evlenmek de istiyor, bu devirde bu çok zor. Siz bu ilişkiyi kurtarmak için uğraşın, yoksa aile dizimi ve enerji durumlarından asla mutlu olamazsınız, tarzı şeyler söyledi. Ayrıca yaşımı da göz önünde bulundurduğunda bu ilişkiyi bırakmamam gerektiğini, problemlerimizin çok basit olduğunu çokca dile getirdi.

Çok kafam karıştı, bu bir terapist için ne kadar profesyonel bir bakış açısı? Bu aile dizimi enerji olayları benim pek inandığım şeyler değildi fakat böyle birini bir daha asla bulamayacağımı, birini evlilik arifesinde yarı yolda bırakmanın çok büyük sıkıntı olduğunu falan söyledi…

Bilemiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var. Nişanlım cidden çabalıyor ve kendisi de başka daha profesyonel olduğuna inandığım birinden terapi alıyor ve davranışları çok değişti. Devam edecek olsak bile böyle enerji kötü olur yada başka böyle birini bulamazsın gibi telkinlerle bunu yapmak istemem, bu doğru gelmiyor..
terapistinde üfürükçü gibi olanı hiç çekilmiyor ya, yok aile dizilimi yok satürn yok mars yok enerji.
bizim zamanimizda elektrik alamadim vardi trafo verelim o zaman derdik 🤣
Okumuş kadın nede olsa elektrik diyememiş de enerji demiş

Yavrum her terasiptim diyeni ciddiye alma bizde eşimle gittik anlatsam inanamazsın olanlara, değiştirdik üçüncü terapist bu en sonunda memnun kaldık.

Terapist ya gerçek diplomalı değil yada konu sahibi net anlatmamis terapiste hiçbir hakiki terapist böyle yorum yapmaz kısır komşusu yapar mahalle ninesi yaoaro yorumu inanmadim.Yada baktı ikna olmuyor konu sahibi gerçeğe aman istediklerini soyliyeyim gitsin başımdan başını yaksın dedi belki .....Bunlardan biride olabilir

Hayır kadın, yaş olarak da genç aslında
Kadının adını yazar mısın? Her kimse bie gün ona bir konu danışmak istemem.

Benim ilişkiler konusunda bir uzmanlığım yok ama ben bile daha düzgün şeyler söylerdim sana.

Kadının dediklerinin 50 yaş üstü mutsuz evliliklere sahip insanların dediklerinden bir farkı yok. Aynısını kapı komşun Ayşe Teyze de derdi.

Terapist ya gerçek diplomalı değil yada konu sahibi net anlatmamis terapiste hiçbir hakiki terapist böyle yorum yapmaz kısır komşusu yapar mahalle ninesi yaoaro yorumu inanmadim.Yada baktı ikna olmuyor konu sahibi gerçeğe aman istediklerini soyliyeyim gitsin başımdan başını yaksın dedi belki .....Bunlardan biride olabilir
5 dakika anlattım orada da daha çok ailemi işimi anlattım, daha ilk görüşme, ne alakası olabilir benim anlatımımla? Ben üzüldüm bu konulara derken çevreden çok etkilenmişsin ailene yansıtmaman gerekirdi falan dedi sonra kendi anlatmaya başladı

Terapist you tube daki mantar gibi olan terapistlerden bide falcı mutlu olamazmis enerji falan ay gündoğumu Merkür retrosu kavuşum için fenerde yakalımmi bildigin saçmalamış burç yorumu yapıyor sanki gerçek terapist seansları oldukça pahalı ayrıca terapist böyle falcılık yapmaz muayenehanesinemi gittiniz yoksa you tube ise pazar gibi orası salı pazari ise yaramaz yani kusura bakmayın böyle birini asla bulamazsın demiş bide 😂😂😂😂Çok güldüm terapist değil o evlendirme programında kenarda duran teyzeler nineler varya aynı o kusura bakmayın elektriği almış enerji yapmış kendiniz yazmışsınız böylesini bulamazsın ne demek haddinemi gerçek terapistin bu yorum bi kere.Algınızı açın gerçek işini bilen insan böyle nisanlinizin annesinin yapacağı yorumları yapmaz size

Kesinlikle numara yapıyor, köprüyü geçene kadar düzelmiş gibi davranıyor nişanlısı. Hem bakirelik mevzusu, giyim, dövme,alkol vb. sorun yaptığı çok şey var. Kültür, eğitim seviyesi farkı da var. Bir de nişanlısı ailesine yakın oturup her hafta gitmeyi istiyormuş. Evlenirse başı yanar. Umarım vazgeçer yüzüğü atar.
Ay evet hele söylediği şeyi hatırlayınca sinirlerim zıpladı gene zaten. Böyle şeyler zihniyet, kişilik meselesi, adama her zaman batacak, kendisini hep haklı, konu sahibini ise namus**z görecek, acisini da evlenince çıkartacak. Neden çünkü hırs yaptı beyefendi, red edildi ya üstün kişilik, intikam alması lazım. Terapinin buna yapacağı hiçbir şey yok.

Çok haklısınız. Umarım dediginiz gibi olur, kimsenin benzer yollardan geçmesini istemem, hele ki olayların gelişi bu kadar gümbür gümbür iken.

Hele ki sen bacaklarını açmaya alışmışsın demesi. Çok ahlaksızca. Konuyu ilk okuduğumda da sinirlenmiştim. Kanser eden bir ilişki türü. Umarım ayrılır hayatına bakarsın konu sahibi.
Öyk midem bulandı. O konuyu hatırlıyorum ama konuyu açan kişiyi bilmiyordum. Konu sahibi sadece o cümleden dolayı direkt ayrılıp adamjn suratına bir daha bakmamalıydı. Ama bu konuda görüyorum ki konu sahibi , adama karşı hala yumuşak. Bir de daha kendine hayrı olmayan sözde terapist bulmuş. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor.

Merhaba,

Önceki konum

Belki burada okuyup bana destek olmuş birileri de vardır, öncelikle çok teşekkür ederim.

Nişanlımla ailelerin kültürel farklılıkları ve yaşadığımız bazı problemler sonucu ayrılığın eşiğine geldik, hatta ayrıldık, ancak hala görüşüyoruz çünkü kendisi bu problemleri aşabileceğimize inanıyor ve çok çabalıyor.

Bu süreçte annem de çok sert oldu, kesinlikle tamamen bitirmemi istiyor ve biraz baskıcı davranıyor bu konuda.

Annemin baskısı ve nişanlımın çabaları karşısında kafam karıştığı için terapist yardımı almak istedim. Araştırdım çokca ve bir terapist ile konuşmaya başladım bugün. Bana tepkisi şuydu:

Bu sorunlar (nişanlımla yaşadıklarım) hiç önemli şeyler değil. Arada bir aldatma, güven sorunu yok ayrıca adam evlenmek de istiyor, bu devirde bu çok zor. Siz bu ilişkiyi kurtarmak için uğraşın, yoksa aile dizimi ve enerji durumlarından asla mutlu olamazsınız, tarzı şeyler söyledi. Ayrıca yaşımı da göz önünde bulundurduğunda bu ilişkiyi bırakmamam gerektiğini, problemlerimizin çok basit olduğunu çokca dile getirdi.

Çok kafam karıştı, bu bir terapist için ne kadar profesyonel bir bakış açısı? Bu aile dizimi enerji olayları benim pek inandığım şeyler değildi fakat böyle birini bir daha asla bulamayacağımı, birini evlilik arifesinde yarı yolda bırakmanın çok büyük sıkıntı olduğunu falan söyledi…

Bilemiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var. Nişanlım cidden çabalıyor ve kendisi de başka daha profesyonel olduğuna inandığım birinden terapi alıyor ve davranışları çok değişti. Devam edecek olsak bile böyle enerji kötü olur yada başka böyle birini bulamazsın gibi telkinlerle bunu yapmak istemem, bu doğru gelmiyor..
😃😃😃Diploması var mı varsa da internet diploması herhalde o ne saçmaymış. Başkasına gidin.

Merhaba,

Önceki konum

Terapist bir eğitim almış mı; hayat okulu mezunu, belli yaşın üzerinde bir kadın mı ?

Diploması var, birçok eğitimi var (güya) ve kendi yeri de var, ama. ben online görüştüm. Ciddi de bir ücret ödedim..
Geçmiş olsun, verdiğiniz paraya da yazık olmuş.

Hayat görüşü size paralel olmayan, olaylara bakışınız tepeden tırnağa farklı olan bir adamla evlenip; neden hayatınızı altüst etmek istiyorsunuz ?

Valla benim bir tanıdığım asiri sorunlari olan ama kendi bas edemeyen cok ucuk isler yapan bir kiz 10 yilda universiteyi ite kaka bitirdi psikolog oldu. Yani kendisi ciddi anlamda sorunlu olmasina ragmen gecen duydumki online psikologluk yapiyormus. Bu arada insan olduğunu meslekten bagimsiz herkesin sorunlari olabilecegini biliyorum ama bu ornek bambaska o kadar uc nokta dusununki. Onu gördükten sonra kolay kolay psikolog secemem iyice arastiririm

Kafanız karışmaya yer mi arıyor , velevki öyle dedi , size uymayan bir görüş olsa anında terapisti değiştirir önünüze bakarsınız.
Şimdi burda dert terapist mi yani,ben yazmaya utanıyorum adamın size söylediklerini, evlenilmez bununla daha neyini anlamıyorsunuz?

Büyük bir sorun yok olmadı nasıl diyebiliyorsunuz namusunuza dil uzatan insana.

Barıştığın nişanlının da zihniyet olarak farkı yok ki bu terapistten! neyine şaşırdın bu kadar, yok sen bacaklarını açmaya alışıksın , yok rahmin hafızası var diyenle evleneceksen buyur yak başını , beyin nakli olmadıysa nişanlın, bu zihniyetler öyle pat diye iki konuşmayla değişmez.

Genceciksin daha ayrıl her yerden engelle , sen değerlisin, elle tutulur hiç bir yanı yok bu işin.

Back