- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
-
- Konu Sahibi deryadeniz058
İlaç alerjisi sebebiyle bir kez ölümden döndüm kalp masajıyla hayata döndüm yıllar önce o zamandan beri ilaç korkum oluştu o bile başlı başına bir problem benim içinBenim gittiğim doktor ilaca gerek yok psikoloğa yönlendricem dedi. Bende ilaç ver ben artk konusmak istemiyorm dedimgüzel anlastk
1200 lira ama benim doktoruma göre çok çok uygun bir ücretNe kadar veriyorsunuz siz seans için
ben online terapi alıyorum bu arada
1200 lira ama benim doktoruma göre çok çok uygun bir ücret
kendisi hem çapa mezunu uzmanlığını da erenkoyde yapmış
sürekli eğitimler alan biri
bide fenomen djdjdjdj djjdjdkd
Haklısınız ama kullanmayın ve sorgulayın tabi ki.. benm gittiğim doktor aslnda sohbet etmek istedi meraklı teyzeler gbi soru soruyodu yaslı bi uzmandı ama erkekti..İlaç alerjisi sebebiyle bir kez ölümden döndüm kalp masajıyla hayata döndüm yıllar önce o zamandan beri ilaç korkum oluştu o bile başlı başına bir problem benim içino yüzden ilaç alamıyorum o olayın üzerine bir kez antidepresana başladım içtikten 10 dk sonra panik atak krizi geçirdim bağıra bağıra sonra oluştu bu korku hep diyorum lütfen ilaçsız yapın diye şuan bile gittiğim tüm doktorları darlıyorum herşeyi sorarak eczacı kadar iyi bilirim ilaçlar şaka değil
1200 lira ama benim doktoruma göre çok çok uygun bir ücret
kendisi hem çapa mezunu uzmanlığını da erenkoyde yapmış
sürekli eğitimler alan biri
bide fenomen djdjdjdj djjdjdkd
Ya bana da öyle çok denk geldi ben aslında hep 1-2 gidip bıraktım çoğu zaman bir tanesi vardı o zamanlar lise sondum aile sorunlarım vardı kadın üniyi kazan git hepimiz dert çekiyoruz demişti komşumla konuşsam en azından daha samimi olurduHaklısınız ama kullanmayın ve sorgulayın tabi ki.. benm gittiğim doktor aslnda sohbet etmek istedi meraklı teyzeler gbi soru soruyodu yaslı bi uzmandı ama erkekti..allah askına ilacı yaz gideyim dememek içn zor tuttum kendimi
psikiyatristlere gore çok uygunmus yaişte ben ödeme kısmından sonra ufak kalp atışları yaşıyorum umutsuz vaka olana kadar devam gerçi ne kadar ekmek o kadar köfte o da haklı adam erenköyde neler görmüştür biz çerez kalırız yanında
ay benim hayatımi kimse izlemez öylesine sıkıcı djjdjdkdAman kızlar gözünüzü seveyim Gülseren hanıma gitmeyinanında tv de ifşa görürsünüz kendinizi
AsdffYa bana da öyle çok denk geldi ben aslında hep 1-2 gidip bıraktım çoğu zaman bir tanesi vardı o zamanlar lise sondum aile sorunlarım vardı kadın üniyi kazan git hepimiz dert çekiyoruz demişti komşumla konuşsam en azından daha samimi olurdu
Fiyatları görünce ben iyileştimpsikiyatristlere gore çok uygunmus ya
geçen burada biri daha yazdı 2,5 isteyen varmış seansına
Ya mesela bana haftada bir yetmiyor o seans günü çok iyiyim motiveyim ama sonra bir hafta full aynı tas hamam çabuk unutuyorumpsikiyatristlere gore çok uygunmus ya
geçen burada biri daha yazdı 2,5 isteyen varmış seansına
Dostum sen hem kanka hem terapist istiyonYa mesela bana haftada bir yetmiyor o seans günü çok iyiyim motiveyim ama sonra bir hafta full aynı tas hamam çabuk unutuyorumhaftada 2/3 isterdim bence o daha iyi olurdu öyle olsa oooo demek çok zengin olursam öyle yapcam
ya işte galiba bu biraz beklentiyle alakalı bir şey mesela seanslar benim o gün modumu çok fazla yükseltmiyor ya da hayatımda herhangi bir şey değiştirmiyorYa mesela bana haftada bir yetmiyor o seans günü çok iyiyim motiveyim ama sonra bir hafta full aynı tas hamam çabuk unutuyorumhaftada 2/3 isterdim bence o daha iyi olurdu öyle olsa oooo demek çok zengin olursam öyle yapcam
Camdaki kızdaki evin kızı olan kadın vardı Selma Ergeç, ona röportajda soru soruyorlar. En çok neye para harcarsınız diye. Terapiye diyor. Şu an o durumdayımYa mesela bana haftada bir yetmiyor o seans günü çok iyiyim motiveyim ama sonra bir hafta full aynı tas hamam çabuk unutuyorumhaftada 2/3 isterdim bence o daha iyi olurdu öyle olsa oooo demek çok zengin olursam öyle yapcam
Doktoru satın almak gbi bişeyCamdaki kızdaki evin kızı olan kadın vardı Selma Ergeç, ona röportajda soru soruyorlar. En çok neye para harcarsınız diye. Terapiye diyor. Şu an o durumdayımzengin olursam ben de haftada 1-2 kez gidicem
Bak şak diye çözdünDostum sen hem kanka hem terapist istiyon