- 19 Mart 2021
- 54
- 26
- 34
- Konu Sahibi deryadeniz058
350 mi
200 e bile gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
350 mi
evet online bu bir de suan bakıyorum 400 civarı350 mi
çünkü sanıyorsunuz ki ozdegeriniz değişirse hayatınız tamamen değişecekŞu yazıyı ss alıp terapistim ile bunun üzerine konuşacağım. Gerçekten zihnimde farklı bir şey sorgulamama sebep oldu burası. Aşırı sonuç odaklıyım. Dersine çalışıp, başarısız olacak diye korkan öğrenci gibi hissediyorum kendimi.
evet online bu bir de suan bakıyorum 400 civarı
cogu da özel ünide parayla psikoloji bölümü bitirmiş klinik bile değil , piyasa rezalet ötesi yeminle toplaşıp kahve içip dertleşsek daha fayda eder
o yüzden asla ama asla psikolog seansı almıyorumevet online bu bir de suan bakıyorum 400 civarı
cogu da özel ünide parayla psikoloji bölümü bitirmiş klinik bile değil , piyasa rezalet ötesi yeminle toplaşıp kahve içip dertleşsek daha fayda eder
normalde terapide tavsiye verilmez hiçbir yorum yapilmazBenim ilk terapistimde hissettiğim, sanki kız kardeşimle sorunumu konuşuyorum da tavsiye veriyormuş gibiydi, sadece kahvemiz eksikti
ama bizde kahve var djdjd online terapi ve ikimizde kahve içiyoruz hep djdjjsBenim ilk terapistimde hissettiğim, sanki kız kardeşimle sorunumu konuşuyorum da tavsiye veriyormuş gibiydi, sadece kahvemiz eksikti
normalde terapide tavsiye verilmez hiçbir yorum yapilmaz
arada konu yönlendirmesi şeklinde sorular sorulur.
bizim 45 dakikalik seansin 40 dakikası ben konuşuyorum.
sizin tusu kazanıp psikiyatrist olmanız gerektiğini düşünüyorum halen...ben ülkede yeterli psikolog bulma olasılığının düşük olduğunu düşünüyorum o yüzden terapist olarak psikiyatrist seçiyorum.
şu anda da çok memnun olduğum biri ile çalışıyorum
ama ben hedef odaklı değilim açıkçası bir şeyin değişip değişmemesi umrumda değil seansları bana çok iyi geliyor
çok derin bir bağ hissediyorum onunla ve bu beni verdiğim para konusunda çok çok tatmin ediyor
ama bizde kahve var djdjd online terapi ve ikimizde kahve içiyoruz hep djdjjs
İlk danışan da kk dan bizlersizin tusu kazanıp psikiyatrist olmanız gerektiğini düşünüyorum halen...
Ben bu uygulamada eski üyeliği olan ama daha 1-2 aydır aktif olarak kullanan briyim. Hayatımın zorlu bi dönemiydi kendimle ilgili aşırı sorgulamalar yapıp acımaszdm kendime karsı. Şöyle ki arkadaslarımın canını sıkarım, konusacak bsey bulamam stresi yüzünden arkadaslarmla bile onlar iletişime gecmeden geçmiyordum.. snra burda genel olarak goygoy yaparak ama gözüme kestirdiğim kullanıcıları takip ederek yeri geldiğinde danısarak asırı iyi hissettim..Şey gibi ilacı içtim aaa etki etmedi gibi. Aslında evet böyle bir mantık yok. Çok acele de ediyorum. Herhangi bir kaygıyla değil de süreçten keyif alarak gitmek daha mantıklı evet. Gerçekten burası da terapi gibi ufkum açılıyor buraya gelen cevapları okuyunca. Teşekkür ederim.
İlaç kullanmak istemediğim için tercih etmiyordum 2 sefer gittim psikiyatriye ilaç istemiyorum dememe rağmen yazdı kullan diye ilaçsız terapi yapan psikiyatri var mi? Ben denk gelmedim ya varsa onu de denerimo yüzden asla ama asla psikolog seansı almıyorum
gecen ay yeniden başladım terapiye direkt psikiyatrist ile.
arada dağlar kadar fark oluyor terapide.
sizin tusu kazanıp psikiyatrist olmanız gerektiğini düşünüyorum halen...
terapi yapanlara giderseniz ilaç yazmayabilirlerİlaç kullanmak istemediğim için tercih etmiyordum 2 sefer gittim psikiyatriye ilaç istemiyorum dememe rağmen yazdı kullan diye ilaçsız terapi yapan psikiyatri var mi? Ben denk gelmedim ya varsa onu de denerim
ben online terapi alıyorum bu aradaİlaç kullanmak istemediğim için tercih etmiyordum 2 sefer gittim psikiyatriye ilaç istemiyorum dememe rağmen yazdı kullan diye ilaçsız terapi yapan psikiyatri var mi? Ben denk gelmedim ya varsa onu de denerim
Ne kadar veriyorsunuz siz seans içinterapi yapanlara giderseniz ilaç yazmayabilirler
gitmeden direkt terapi yapıyor musunuz diye sorun
benimki haftalık 45 dakika terapi yapıyor.
hiçbir şey demeden psikiyatriye giderseniz genelde sorununuza göre ilac verirler seans 10 dakika filan sürer
Benim gittiğim doktor ilaca gerek yok psikoloğa yönlendricem dedi. Bende ilaç ver ben artk konusmak istemiyorm dedim güzel anlastkNe kadar veriyorsunuz siz seans için
Yanlıs alıntıladım bi çnceki msjınıza cvp vermiştim pardonNe kadar veriyorsunuz siz seans için