- Konu Sahibi BenDenizYildizi
-
ben de yapmıştım bu yöntemi..
+ yönleri=
cidden hiç koku yok.. temmuz ayının kavurucu sıcağında kullandım ıslaklık var ama ter kokusu kesinlikle yok.. ayrıca doğal..
- yönleri=
kıyafetlerimde terden sonra beyaz halkalar oluşmaya başladı.. ayrıca koltukaltımda kararma yaptı, tuz gibi bişey olduğundan yaktı sanırım, deride koyulaşma meydana geldi.. bu yöntemi bırakıp, ağda yapınca deri tekrar eski rengine döndü..
4-5 senedirki kullanıyorum sadece bendeğil arkadaşlarım tanıdıklarım da ama hiçbirimizde kararma olmadı yoksa yazardım inanın.bence karbonattan değil seneler önce aynısı banada olmuştu kararma koltuk altında cilt doktoruna gittim 3 adet merhem yazdı onları kullandıktan sonra birdaha hiç kararma olmadı.bir bakteri yapıyor o kararmayı deiti doktorum.cildiyeye giderseniz bu sorun ortadan kalkıcaktır
+ yönleri=
cidden hiç koku yok.. temmuz ayının kavurucu sıcağında kullandım ıslaklık var ama ter kokusu kesinlikle yok.. ayrıca doğal..
- yönleri=
kıyafetlerimde terden sonra beyaz halkalar oluşmaya başladı.. ayrıca koltukaltımda kararma yaptı, tuz gibi bişey olduğundan yaktı sanırım, deride koyulaşma meydana geldi.. bu yöntemi bırakıp, ağda yapınca deri tekrar eski rengine döndü..
+ yönleri=
- yönleri=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?