- Konu Sahibi dutyapragi
hahhaa walla henüz onun için bişey geliştiremedim aklıma gelirse yazarım söz:dddgerçekten değişik bir fikirmiş. bir dahaki kışa denerim ama senden ricam birde şu yaz için bir fikir üret. malum yazın kısa kol giyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahhaa walla henüz onun için bişey geliştiremedim aklıma gelirse yazarım söz:dddgerçekten değişik bir fikirmiş. bir dahaki kışa denerim ama senden ricam birde şu yaz için bir fikir üret. malum yazın kısa kol giyoruz
o tarz stick ve rool-on hepsini kullandım ama kolaltım genelde ıslanıyor. (((((((
((((((((((((((( çok mutsuzum. anwayın rolonuda maalesef fayda etmedi. kolatlarım yine ıslak. sıkıldım. şimdide maxime dünyanın faraşını verip fayda görememekten korkuyorum. offff
Merhaba :) ben de çok terliyorum hele bir de izmir'de yaşıyorum düşünün halimi şıp şıp. Sadece koltuk altı değil bir de bıyık bölgem benim.
sonunda maxim'i almıştım. vegerçekten işe yaradı bende. 10gün boyunca 1 gün aralıkla kullandım sonraki günler 3 günde 4 günde bir kullandım. Ve o an ki şaşkınlığım hala aklımda koltuk altım bildiğiniz kupkuruydu. Yaz bitince bıraktım kullanmayı sonra tabi yine terledim. Ama yaz gelince yine kullancam napalım artık kesin çözüm değil ama kurtarıyor o anlık
( maalesef bende izmirde yaşıyorum. bana yardımcı olur musun. maximi nerden aldın. ve fiyatı ne kadar
ahh ahh google'a "maxim roll on satın al" yaz canım. Çıkan eczane sitelerinden birinden almıştım 2 yıl önce. 60 liraydı yanlış hatırlamıyorsam( maalesef bende izmirde yaşıyorum. bana yardımcı olur musun. maximi nerden aldın. ve fiyatı ne kadar
terlemek sağlıklı birşeydir onu kesmeniz doğru olmaz. son yıllarsa koltukaltlarına konulabilen incecik pedler var pisayada bir araştırmanızı tavsiye ederim.