Ter kokan iş arkadaşı

Aslında benim de vicdanım el vermiyor bana karşı iyi davranır bir kötülüğünü görmedim. Durduk yere kırmak da istemem şimdi
Masasına deodorant koyun direkt. Bu ne falan derse size, valla odada bir koku var ve kokan ben değilim demek ki insanlar rahatsız diyeceksiniz. Kendinize işkence yapmayın.

Masasına deodorant koyun direkt. Bu ne falan derse size, valla odada bir koku var ve kokan ben değilim demek ki insanlar rahatsız diyeceksiniz. Kendinize işkence yapmayın.
İnsan duş almayınca üstüne sıktığı deodorant ile daha bir kötü kokuyor yani asıl sorun bu insan 40 yaşında ve haftada bir duş almayı normal görüyor bu saatten sonra bu alışkanlık değişir mi yoksa tartıştığımla mı kalırım bilmiyorum

O zaman çile çekmeye devam. Kadını hamama sokup araba fırçası ile yıkayamayacağınıza göre...

Kendi ter kokusunu almaması imkansız nasıl rahatsız olmuyor anlamadım. Bence bi üstünüze kibarca anlatın. Toplantı vs olmuyor mu isim verilmeden bu konu konuşulsa gerçi o kişinin üstüne alınacağını da hiç sanmıyorum. Böyle bir şey başıma gelse ne yaparım bilmiyorum sanırım o kişiyle olan mesafeme de bağlı biraz.

Her gün duş almasını ve bir kıyafeti bir günden fazla giymemesini, eğer giyecekse, mutlaka yıkaması gerektiğini de söyleyin. Açık konuşmak lazım anlamaz bu tipler.

Uyaracaksanız böyle uyarmayın zaten. Bu direkt kaba ve agresif. Kibar bir dille uyarmak en iyisi. Çok zor kolay gelsin. Bazı arkadaşlar kokuyorsun.com mu ne den mail yollamanızı uyarmıştı. Onu yapmadınız mı?

Yok ya neden kavga edesiniz iste yanina yaklasin bir ara baska birsey icin; aa bilmemne hanimcim kiyafetleriniz degisik kokuyor bazen nem kokusu siniyor kisin camasir kurumayinca oyle birsey mi acaba baya yogun kotu geliyo kokusu falan diyebilirsiniz. Yazin kokmuyor dediniz belki de gercekten sebep budur. Madem cekiniyorsuniz kendinden ziyade sucu kiyafete atin. Sizin icin yumusak bir yontem buldum ben ablacim ter kokuyosun ne siklikta dus aliyosun falan diye konuya dalardim direkt ben fazla acik sozluyum galiba. Bilmiyorum acimasizlik gelmiyor bana tam tersi benim basima boyle birsey gelse yok mail gelmesi yok masama deodorant konmasi daha cok kirardi. Isterdim ki samimiyetle ya ter kokmussun galiba senden degisik koku geliyo sen boyle degildin falan desin. Ha yine utanir ama diger dolayli yontemler kadar sacma degil bence masaya deodorant koymak nedir ya kac yasinda kadina kufret daha iyi.

Bazı kıyafetlerde dolap kokusu olur. O konudan girebilirsiniz. Abla yada x hanım rutubetli kıyafet kokusu alıyorum sizden gibi bişi olabilir

Uyaracaksanız böyle uyarmayın zaten. Bu direkt kaba ve agresif. Kibar bir dille uyarmak en iyisi. Çok zor kolay gelsin. Bazı arkadaşlar kokuyorsun.com mu ne den mail yollamanızı uyarmıştı. Onu yapmadınız mı?
Kadın hiç bir şekilde üstüne alınmıyor. Kibar olmak işe yaramamış, direkt çözüm lazım.

Site çalışmıyormuş.

Valla kaç yaşında kadın haftada bir yıkanıyorsa, oda kokuyor vs laflarından anlamıyorsa evet masasına deo koymanın vakti gelmiş.

Valla kaç yaşında kadın haftada bir yıkanıyorsa, oda kokuyor vs laflarından anlamıyorsa evet masasına deo koymanın vakti gelmiş.
Ben konu ne olursa olsun insanlarla direkt diyalog kurmaktan yanayim ima edici seyler bence daha nahoş. Yetiskin insanlarin masaya deo koymak yerine ter kokuyosun demesi diyalog baslatir belki de cozume ulastirir ama diger sekilde dalga gecer gibi olur.

Ay ben koksam ve bilmesem kahrolurdum üzüntüden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…