- 17 Haziran 2024
- 570
- 2.081
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Masasına deodorant koyun direkt. Bu ne falan derse size, valla odada bir koku var ve kokan ben değilim demek ki insanlar rahatsız diyeceksiniz. Kendinize işkence yapmayın.Aslında benim de vicdanım el vermiyor bana karşı iyi davranır bir kötülüğünü görmedim. Durduk yere kırmak da istemem şimdi
İnsan duş almayınca üstüne sıktığı deodorant ile daha bir kötü kokuyor yani asıl sorun bu insan 40 yaşında ve haftada bir duş almayı normal görüyorMasasına deodorant koyun direkt. Bu ne falan derse size, valla odada bir koku var ve kokan ben değilim demek ki insanlar rahatsız diyeceksiniz. Kendinize işkence yapmayın.
O zaman çile çekmeye devam. Kadını hamama sokup araba fırçası ile yıkayamayacağınıza göre...İnsan duş almayınca üstüne sıktığı deodorant ile daha bir kötü kokuyor yani asıl sorun bu insan 40 yaşında ve haftada bir duş almayı normal görüyorbu saatten sonra bu alışkanlık değişir mi yoksa tartıştığımla mı kalırım bilmiyorum
İnsan duş almayınca üstüne sıktığı deodorant ile daha bir kötü kokuyor yani asıl sorun bu insan 40 yaşında ve haftada bir duş almayı normal görüyorbu saatten sonra bu alışkanlık değişir mi yoksa tartıştığımla mı kalırım bilmiyorum
Evli hatta çocuklu hatta odaya sık sık yakın arkadaşları da gelir yani çevresinde uyarma potansiyeli olan bir sürü insan var aslındaBu kişi evli mi ? Yada yalnız mı yaşıyor
Kendi ter kokusunu almaması imkansız nasıl rahatsız olmuyor anlamadım. Bence bi üstünüze kibarca anlatın. Toplantı vs olmuyor mu isim verilmeden bu konu konuşulsa gerçi o kişinin üstüne alınacağını da hiç sanmıyorum. Böyle bir şey başıma gelse ne yaparım bilmiyorum sanırım o kişiyle olan mesafeme de bağlı biraz.Günaydın hanımlar
Ne yapacağımı bilemediğim bir konuyla karşınızdayım. İş yerinde odalarımız 2 kişilik. Ben birimdeki en kıdemli insanlardan biriyle aynı odada kalıyorum. Bana göre yaşı-kıdemi baya var yani öyle diyeyim ve bu kişi baya ter kokuyor. Odaya girer girmez baskın bir ter kokusu alıyorum midem bulanıyor. Cam açıyorum 5 dakika sonra falan kapatmak istiyor hava çok soğuk diyor. Ve işin garip yanı bu kadar cam açmak istediğimi gördüğünde kendini sorgulamak yerine bana “astımın falan mı var” diye sordu geçen. Açık açık ter koktuğunu söyleyemedim onun yerine “hava almayı odanın temiz havalanmasını seviyorum” dedim. Odaya girince limon kolonyası kokluyorum ve sürüyorum burdan bile insan kendinden şüphe etmeli aslında.
Odaya arada iş için gelen personeller oluyor onlar da farkına varıyor bence. Geçen gün bir kişi odaya gelip biraz durup cam açtı mesela. İşin kötü yanı kokan kişinin ben olduğumu düşünürler diye korkuyorum. Hatta defalarca kendimi sorguladım ben mi kokuyorum diye. Ama günlük duşumu alırım kıyafetlerimi her günün sonunda makineye atarım tekrar giymem ve en önemlisi bu kişinin yanına daha yaklaşır yaklaşmaz kokusu kendinden önce geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum açıkça konuşup söylesem %100 inkar eder veya kinlenir iyice. Oda değiştirmeye çalışmıştım daha önce ama müsait boş oda/masa yoktu. Siz olsaydınız ne yapardınız, ne yapılması gerekir yorumlarınızı bekliyorum
Her gün duş almasını ve bir kıyafeti bir günden fazla giymemesini, eğer giyecekse, mutlaka yıkaması gerektiğini de söyleyin. Açık konuşmak lazım anlamaz bu tipler.çok garip bir şekilde yazın böyle değil asla kokmuyor ne oluyorsa kışın oluyor kışları hem kokuyor hem pencereyi kapatıp klima açmak istiyor kötü kokulu hava iyice içeride dönüyor ve şu en önemli kısım pazartesi salı falan kokmuyor çarşamba kokmaya başlıyor perşembe ve cuma iyice zirve yapıyor haftada bir duş aldığını düşünüyorumsöyleyeceğim artık başka çare yok ama düzeleceğini asla sanmıyorun havalar soğuk diye duş almıyor bence. Baktım söylemek de kar etmiyor o zaman odamı değiştireceğim mecbur
Allah yardımcın olsun arkadaşım ben uyaramazdım valla bazı insanlar başlı başına ter kokar kendisi de öyle mi acabaEvli hatta çocuklu hatta odaya sık sık yakın arkadaşları da gelir yani çevresinde uyarma potansiyeli olan bir sürü insan var aslında
Masasına deodorant koyun direkt. Bu ne falan derse size, valla odada bir koku var ve kokan ben değilim demek ki insanlar rahatsız diyeceksiniz. Kendinize işkence yapmayın.
Uyaracaksanız böyle uyarmayın zaten. Bu direkt kaba ve agresif. Kibar bir dille uyarmak en iyisi. Çok zor kolay gelsin. Bazı arkadaşlar kokuyorsun.com mu ne den mail yollamanızı uyarmıştı. Onu yapmadınız mı?İnsan duş almayınca üstüne sıktığı deodorant ile daha bir kötü kokuyor yani asıl sorun bu insan 40 yaşında ve haftada bir duş almayı normal görüyorbu saatten sonra bu alışkanlık değişir mi yoksa tartıştığımla mı kalırım bilmiyorum
Yok ya neden kavga edesiniz iste yanina yaklasin bir ara baska birsey icin; aa bilmemne hanimcim kiyafetleriniz degisik kokuyor bazen nem kokusu siniyor kisin camasir kurumayinca oyle birsey mi acaba baya yogun kotu geliyo kokusu falan diyebilirsiniz. Yazin kokmuyor dediniz belki de gercekten sebep budur. Madem cekiniyorsuniz kendinden ziyade sucu kiyafete atin. Sizin icin yumusak bir yontem buldum ben ablacim ter kokuyosun ne siklikta dus aliyosun falan diye konuya dalardim direkt ben fazla acik sozluyum galiba. Bilmiyorum acimasizlik gelmiyor bana tam tersi benim basima boyle birsey gelse yok mail gelmesi yok masama deodorant konmasi daha cok kirardi. Isterdim ki samimiyetle ya ter kokmussun galiba senden degisik koku geliyo sen boyle degildin falan desin. Ha yine utanir ama diger dolayli yontemler kadar sacma degil bence masaya deodorant koymak nedir ya kac yasinda kadina kufret daha iyi.Endişem kavgalı olursak sonra iş ortamı iyice zehir olacak kavga ettiğim biriyle çıt çıkarmadan sabah akşam aynı odada çok huzursuz olacağım. Sizin daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi, söylediniz mi ve ne tepki aldınız
Bazı kıyafetlerde dolap kokusu olur. O konudan girebilirsiniz. Abla yada x hanım rutubetli kıyafet kokusu alıyorum sizden gibi bişi olabilirYok ya neden kavga edesiniz iste yanina yaklasin bir ara baska birsey icin; aa bilmemne hanimcim kiyafetleriniz degisik kokuyor bazen nem kokusu siniyor kisin camasir kurumayinca oyle birsey mi acaba baya yogun kotu geliyo kokusu falan diyebilirsiniz. Yazin kokmuyor dediniz belki de gercekten sebep budur. Madem cekiniyorsuniz kendinden ziyade sucu kiyafete atin. Sizin icin yumusak bir yontem buldum ben ablacim ter kokuyosun ne siklikta dus aliyosun falan diye konuya dalardim direkt ben fazla acik sozluyum galiba. Bilmiyorum acimasizlik gelmiyor bana tam tersi benim basima boyle birsey gelse yok mail gelmesi yok masama deodorant konmasi daha cok kirardi. Isterdim ki samimiyetle ya ter kokmussun galiba senden degisik koku geliyo sen boyle degildin falan desin. Ha yine utanir ama diger dolayli yontemler kadar sacma degil bence masaya deodorant koymak nedir ya kac yasinda kadina kufret daha iyi.
Kadın hiç bir şekilde üstüne alınmıyor. Kibar olmak işe yaramamış, direkt çözüm lazım.Uyaracaksanız böyle uyarmayın zaten. Bu direkt kaba ve agresif. Kibar bir dille uyarmak en iyisi. Çok zor kolay gelsin. Bazı arkadaşlar kokuyorsun.com mu ne den mail yollamanızı uyarmıştı. Onu yapmadınız mı?
Valla kaç yaşında kadın haftada bir yıkanıyorsa, oda kokuyor vs laflarından anlamıyorsa evet masasına deo koymanın vakti gelmiş.Yok ya neden kavga edesiniz iste yanina yaklasin bir ara baska birsey icin; aa bilmemne hanimcim kiyafetleriniz degisik kokuyor bazen nem kokusu siniyor kisin camasir kurumayinca oyle birsey mi acaba baya yogun kotu geliyo kokusu falan diyebilirsiniz. Yazin kokmuyor dediniz belki de gercekten sebep budur. Madem cekiniyorsuniz kendinden ziyade sucu kiyafete atin. Sizin icin yumusak bir yontem buldum ben ablacim ter kokuyosun ne siklikta dus aliyosun falan diye konuya dalardim direkt ben fazla acik sozluyum galiba. Bilmiyorum acimasizlik gelmiyor bana tam tersi benim basima boyle birsey gelse yok mail gelmesi yok masama deodorant konmasi daha cok kirardi. Isterdim ki samimiyetle ya ter kokmussun galiba senden degisik koku geliyo sen boyle degildin falan desin. Ha yine utanir ama diger dolayli yontemler kadar sacma degil bence masaya deodorant koymak nedir ya kac yasinda kadina kufret daha iyi.
Ben konu ne olursa olsun insanlarla direkt diyalog kurmaktan yanayim ima edici seyler bence daha nahoş. Yetiskin insanlarin masaya deo koymak yerine ter kokuyosun demesi diyalog baslatir belki de cozume ulastirir ama diger sekilde dalga gecer gibi olur.Valla kaç yaşında kadın haftada bir yıkanıyorsa, oda kokuyor vs laflarından anlamıyorsa evet masasına deo koymanın vakti gelmiş.
Ben konu ne olursa olsun insanlarla direkt diyalog kurmaktan yanayim ima edici seyler bence daha nahoş. Yetiskin insanlarin masaya deo koymak yerine ter kokuyosun demesi diyalog baslatir belki de cozume ulastirir ama diger sekilde dalga gecer gibi olur.
Iste tamda bu yuzden kokmuyosundurAy ben koksam ve bilmesem kahrolurdum üzüntüden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?