- 3 Şubat 2018
- 6.209
- 24.259
- 348
- 27
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Havasız olduğunu söylemiştim de anlamamıştı ter koktuğunu da açık açık söyleyeceğim artık katlanmak istemiyorum daha fazlaBu oda hep havasız oluyor ya ter kokuyor derdim ben olsam.
çok garip bir şekilde yazın böyle değil asla kokmuyor ne oluyorsa kışın oluyor kışları hem kokuyor hem pencereyi kapatıp klima açmak istiyor kötü kokulu hava iyice içeride dönüyor ve şu en önemli kısım pazartesi salı falan kokmuyor çarşamba kokmaya başlıyor perşembe ve cuma iyice zirve yapıyor haftada bir duş aldığını düşünüyorumYazında böyle mi? Montu mu kokuyor acaba? Ben öğretmenim bazı sınıflar inanılmaz iğrenç ter kokuyir ozellikle Perşembe cuma günü girdiğim sınıflar.. bir kaç kez üst üste çocuklarla açık açık konuştum. Hatta bir siniftada velilere açık açık çocuklar kokuyor diye yazıp önerilerde bulundum kesildi şükür. Açık açık demek en iyisi. X hanım odamızda ağır bir ter kokusu oluyor. Acaba montlarimizdan mi geliyor ben şu roll on u kullanıyorum çok memnun kaldım size de getireyim mi deyin. Oda kokusundan rahatsız olduğunuzu dile getirin başka türlü asla düzelmez.
Kesinlikle öyle kardeşim geldi erkek. Ertesi gün ter kokusu tabi hassasım ekstra koku alıyorum. Tüm camları açtım. Yanlış anlama ter kokun çok fazla duşa gir yoksa ölecem dedim. Haklısın abla diyip duşa girdi. Ardından hemen koltuklara kadar sildim. Sanki bastığı yerler bile kokuyordu. Tabi benim ekstra abartı hamilelikten çok hassasım çünkü eşim öyle koku yok diyordu. Not: kardeşimi tabi ki güzel bir dille biraz suçu üstüme atarak uyardım. Sonuçta genç gururu kırılmasın dedim. Koltukları duşa girince sildim. Görmesini istemedim.Gerçekten öyle başkasının kokusu olunca o insanla konuşasım bile gelmiyor midem kalkıyor dokunduğu bir eşyaya bile dokunmak istemiyorum
muhtemelen kış diye sadece pazar günleri banyo yapıyor geri zekalıçok garip bir şekilde yazın böyle değil asla kokmuyor ne oluyorsa kışın oluyor kışları hem kokuyor hem pencereyi kapatıp klima açmak istiyor kötü kokulu hava iyice içeride dönüyor ve şu en önemli kısım pazartesi salı falan kokmuyor çarşamba kokmaya başlıyor perşembe ve cuma iyice zirve yapıyor haftada bir duş aldığını düşünüyorumsöyleyeceğim artık başka çare yok ama düzeleceğini asla sanmıyorun havalar soğuk diye duş almıyor bence. Baktım söylemek de kar etmiyor o zaman odamı değiştireceğim mecbur
Yumurta kokan birşey miYa gerçekten kötü bir durumbizim ofiste de biri vardı her gün ofisin ortasında evden kahvaltı getiriyorum diye yumurta getirip dururdu. Bizim üstümüz olan biriydi o da. Biz cami açıyorduk, içerisi çok havasız falan diyorduk ama oralı olmuyordu. Onunla aynı kidemde olan biri bunu bir gün off yeme şunu artık ofiste yumurta mı yenir diye tersledi. O gün bu gündür yemiyor. Siz de kendisi ile aynı kidemde olan birine söyleyin ya da direkt ik ile konuşun. Direkt ona değil ama hani ofiste kişisel temizlik vb konulu mailler oluyor. Toplu olarak onlardan göndersinler.
SenceYumurta kokan birşey mi
Ben size cozumu soyledim arkadasa soyletmek yok mail gondermek bos ustune alinacak olsa elli kere alinirdi. Siz direkt benim burnum cok hassas ve koku oluyor surekli sizden dolayi buna bir cozum bulalim ben dayanamicam diye dan dan soyleyeceksiniz. Ay gunleri aylari bununla zehir ettiniz kendinize ben şiştim keske yakinlarda olsaydim da ben soyleseydim. Ast olsun ust olsun kimse kimsenin kokusuna katlanmak zorunda degil. Careler aramayin dolayli yoldan anlamaaaz.Bu arada daha önce odaya gelip oda havasız cam açalım diyenler de olmuştu asla anlamıyor oralı olmuyor bile kızlar ya kafayı yiyeceğim
Burası kamu kurumu ik falan yok daire başkanına söylesem çok mu absürt olur bilemiyorum nefret ettim artık odamdan ya girer girmez cam açıyorum oda havasız kokuyor diyorum insan zerre kendinden şüphe etmez mi
Endişem kavgalı olursak sonra iş ortamı iyice zehir olacak kavga ettiğim biriyle çıt çıkarmadan sabah akşam aynı odada çok huzursuz olacağım. Sizin daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi, söylediniz mi ve ne tepki aldınızBen size cozumu soyledim arkadasa soyletmek yok mail gondermek bos ustune alinacak olsa elli kere alinirdi. Siz direkt benim burnum cok hassas ve koku oluyor surekli sizden dolayi buna bir cozum bulalim ben dayanamicam diye dan dan soyleyeceksiniz. Ay gunleri aylari bununla zehir ettiniz kendinize ben şiştim keske yakinlarda olsaydim da ben soyleseydim. Ast olsun ust olsun kimse kimsenin kokusuna katlanmak zorunda degil. Careler aramayin dolayli yoldan anlamaaaz.
Arkadasini cagirip ter kokuyor dedirtirsen sana bulur yine anlamaz. O asamayi gecmissiniz siz cunku direkt soylesen bile inkar edecek duzeydeki insan boyle seyleri ustume alinmaz siz dedigimi yapin bence. Ne olacak gidip bana kokuyosun dedi diye sizi sikayet mi edecek kendi rezil olur
Hakkaten gamsız olduğunu düşünüyorum bugün laf arasında günlük duşumu alırım falan dedim hiç durup sorgulamadı ben niye almıyorum diyeGelen kişiler içerisi ter mi kokmuş desin iş kökten çözülsün ter insanın kendisine kokmaz mi ya demekki gamsız biri :)
Aslında benim de vicdanım el vermiyor bana karşı iyi davranır bir kötülüğünü görmedim. Durduk yere kırmak da istemem şimdiBiri bana böyle birşeyi dan diye dese çok üzülürdüm. Bi arkadaş yazın polyester giydiği için arkadasından konuşmuşlardı resmen kadın adına ben üzüldüm ya. Kırmadan söylemeniz lazım
Demekki kendine kokmuyor teri birinin uyarması gerekir yoksa dışlanır size minnettar olur siz laf arasında söyleyin bı aralar ter kokardım şöyle yaptım kurtuldum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?