Ter kokan iş arkadaşı

Bu insanlar kendi ter kokularını almıyorlar mı yoksa umursamıyorlar mı acaba? Ya da o kokuyla yaşaya yaşaya duyarsızlaşma mı oluyor ki... İğrenç.

Hahah anılarım canlandı ıyyy benimde iş arkadaşım vardı kadın , yahu bi deodrant nekadar veya hani iş öncesi duş almak nekadar zor olabilir hastalık olabilir ama bunun çarelerini aramak lazım üstüne bide evli yani gerçekten bazı insanlar bakımsız süsü püsü yerinde ama gel gör ki terden yanından geçilmiyodu patronum da artık dayanamadı herkese kolonya sıktı ellerimize o kolonya bile istemedi düşünün hahaha adam vantilatör almıştı koku gitsin diye heryere kolonya sıkıyodu en sonunda başka vardıya sorumlusu vardı kadın geldi kenara çekti dedi sana yeni tişört verelim iş kıyafeti yanlış anlama insanlar terleyebiliyo dedi değişen iyi olur bu bi kıyameti kopardı anlatamam bi alındı bi bağırdı ağladı hani bunun kibarcası yok zaten direk söylemek gerekiyo herkesin yanında olmasa da tekken söylemek lazım

Valla üzüldüm sizin adınıza 2 kişilik odada olmak çok kötü. Bizim iş yerinde de var çok kötü kokuyor bir de üstüne parfüm sıkıyor o kokuyu daha baskın hale getiriyor. Ve bizim iş yerinde çeşit çeşit insan var. Patavatsızı, gevezesi, dan dun konuşan her türlü tip var ama kimse söylemiyor. Bizdeki kokan kız bir de kişisel bakımdan çok anlıyor gibi konuşuyor krem serum alana kadar deterjan al çamaşırlarını yıka diye bagirmamak için zor tutuyorum kendimi.

Yorumlarınız için sağ olun kızlar sizden aldığım cesaretle pazartesi en ufak bir sohbette daha açık bir şekilde ima edeceğim buna daha fazla katlanmak istemiyorum sağlığım bozulacak öteki türlü yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…