Ter kokan iş arkadaşı güncel gelişme

Üzülecek bi şey yok, ne düşünürse düşünsünler, kurtulduğunuza sevinin siz.

Benim de böyle bir arkadaşım vardı yıllar önce ama sevdiğim için hiç söyleyemedim. Çocuğu 2 yaşını geçmişti hala sallayıp kucağında uyutuyordu. Hep düşünürdüm çocuk kokudan bayılıyor demek garibim diye Aklıma o geldi. Ama siz söylemekle iyi yapmışsınız gene de, inşallah yeni oda arkadaşı da sizin gibi olur.

Sen zehri verdin o amir simdi bu bilgiyle bir ara onun odasini yoklar kokuyo mu diye. Ama senden sonra cam acar kesin. Tavir uslup falan yerlerde aferin kiz haklamissin kokonayi
Kendisine en ufak bir eleştiri geldiğinde aşırı aşırı çirkefleşebilen hep kendini haklı gören bir kadın üslup falan hak getire. En azından ter kokuyosun diyip bombayı bırakıp odayı terk edebilme cesaretini gösterdim

Benim de çok içimde kaldı ama kadın benden çok daha yaşlı kıdemli ve cüsseli biri döver diye korktum valla odada tektik üstelik. Ben üflesen yere yıkılacak bir tipim o yüzden yemedi maalesef Keşke daha cazgır bir insan olsaydım da şöyle içimi boşaltana kadar kavga edebilseydim

Hem kokarca hem çirkef.
Kime ne derse desin herkes biliyodur emin ol koku yani bu nasıl saklayacaksın herkes bi doz almıştır

Bu arada size daha fazla laf soyleyebilecegini dusunmuyorum koktugunu kendide biliyordur bunu baskalarina soylersiniz diye daha fazla zitlasmaz diye dusunuyorum

Hem kokarca hem çirkef.
Kime ne derse desin herkes biliyodur emin ol koku yani bu nasıl saklayacaksın herkes bi doz almıştır
Spor dönüşü hava biraz soğuksa duş bile almıyodu hem pis hem kokarca hem çirkef yani çookk başka bir seviye herkes bir doz almıştır da ne yazık ki en çok dozu ben aldım aşırı dozdan gidecektim az daha

ya keşke konunuzu daha önce görseydim terkokuyorsun diye bi site var anonim olarak kişiye mail gidiyor ahahhha kişinin e posta adresini ve mesajınızı yazıyosunuz bu kadar

Ayy yazık çocuğa Bu insanların ailesi eşi dostu da mı söylemiyor kokuyosun diye hiç anlamıyorum gerçekten

ya keşke konunuzu daha önce görseydim terkokuyorsun diye bi site var anonim olarak kişiye mail gidiyor ahahhha kişinin e posta adresini ve mesajınızı yazıyosunuz bu kadar
Bir önceki konumda o siteyi paylaşmışlardı ama çalışmıyomuş sanırım öyle dediler

Bir de kadın o kadar kendinden emin ki kesin yanlışlıkla geldiğini veya spam olduğunu falan düşünürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…