Ter kokan iş arkadaşı güncel gelişme

Bir Eylul Aksami

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.564
25.131
548
28

Selam hanımlar, daha önce böyle bir konu açmıştım belki hatırlayanınız olur. Sizin mesajlarınızdan sonra ara ara kadını yoklayıp odanın havasız olduğunu ve kötü bir koku olduğunu belirtip cam açıyordum. Sorun biraz çözülmüş gibiydi ta ki bugüne kadar.

Sabah odaya ilk ben geldim, ne olur ne olmaz cam açtım önden. Zaten çok güzel bir hava var bugün bizim şehirde güneşli ve sıcak. Neyse bir süre sonra bu kadın da geldi odaya. Geldiği gibi “hava çok soğuk burayı resmen buzhaneye çevirmişsin” diyip camı kapattı ve klimayı açmaya yöneldi. Ben de “yoo hava çok güzel bayadır böyle güneş yoktu hava sıcak” dedim. Sonra o da bilmiş bir tavırla “yok valla tam klima açılacak hava henüz cam açma mevsiminin geldiğini düşünmüyorum” dedi. Ben başkaca bir cevap vermedim o anlık.

Aradan 1 saat geçti, eline bardağını alıp molaya çıkmaya hazırlanıyodu. Ben de kendisine seslenerek “x hanım klimayı kapatır mısınız” dedim. “Valla klima iyi böyle ya, kapanmasın, ayrıca amirle konuşalım da bu böyle olmuyor sen camı açıyosun ben kapatıyorum anlaşamıyoruz sen kendine başka rahat edebileceğin bir oda bul” dedi (bunu demesinin sebebi de kadın yıllardır bu odadaymış ve ben sonradan geldim).

Bunu duyduktan sonra zaten iyice sinirledim. “Aynen iyi olur zaten camı açmamın bir sebebi de odada ter kokusunun olması” dedim. Bunu duyunca şaşırdı ve kendinden emin bir şekilde “kim ter kokuyormuş ben mi? Ben koktuğumu düşünmüyorum belki sen kokuyosundur yürüyüş falan yapıyosun ya” dedi. “Valla bilemicem artık onu” dedim imalı bir şekilde. Sonra ben gittim amirle konuştum ve detay vermeden kısaca anlaşamadığımızı, odamı değiştirmek istediğimi söyledim. Yakın bir zamanda odam değişecek. Bu arada oda arkadaşım amirin yakın arkadaşı. Yani eminim o da sonradan amirin odasına gitti ve olayı abarta abarta çok farklı bir şekilde anlattı. Belki başka insanlara da olayı çok farklı bir şekilde lanse edecek bilmiyorum bu duruma çok sinir oldum.

Başkasının hijyen problemi yüzünden benim durduk yere cam açıp duran sorunlu biriymiş gibi gösterilmeme çok üzülürüm gibi geliyor. Neyse sonuç olarak bir önceki konumda da belirttiğiniz gibi oldu hanımlar. Kendisi asla koktuğunu kabul etmedi. Bu tartışma olmasaydı ve güzel bir şekilde söyleseydim yine kabullenmeyeceğini görmüş oldum.

Odanız değişsin rahatlarsınız kimin ne dediğine de takılmayın bence

Çok çirkef bir kadınmış acayip sinir bozucu hem kokarca hem çirkef amanınnnnn düşman başına tez vakitte odanız ayrılır umarım rahata erersiniz
Gerçekten çok cıngar çıkarmaya müsait bir insan o yüzden bu zamana kadar konuşmamıştım kesin inkar eder diyodum hakkaten öyle oldu. Umarım bundan sonraki oda arkadaşlarım düzgün olur teşekkür ederimm

Ter kokuyorsa zaten birtek siz farketmemişsinizdir o yüzden sorunlu biri gibide gözükmezsiniz.
Kadın yokken arkasından birkaç sefer odaya gelip “ya odayı havalandırsanız aslında iyi olur” diyen birkaç kişi oldu. “Sorunu biliyorum ama benlik değil isterseniz siz söyleyin” dedim gülerek. Onlar da söylemek istemediler kadın cazgır olduğundan kimse bulaşmak istemiyor benim anladığım

Amirle yakınlarsa oda onun kokusunu bilirdir direk diyeydınız kokudan duramıyorum die . Nası olsa o kendı abarta abarta Senın koktuğunu söyleyecek neyse gecmıs olsun
Sanırım amir de farkında yani söylemeye gittiğimde hiç şaşırmamış gibiydi olabilir anlaşamayabilirsiniz falan dedi komikti o an

Teşekkür ederim şu an aynı odada gergin bi şekilde duruyoruz odadan ayrılana kadar laf çarparsa sorun çıkarırsa diye geriliyorum ister istemez
Duymamazliktan gelin hakaret vb etmedigi surece hi banami dedin anlamadim gibi cevaplar verin kendisini duydugunuzu umursadiginizi dusunmesin amirinize ricada bulunun o kokuyla mumkunse tek kalsin odada yada kendisi beraber ayni odada kalsin bu arada oda degisene kadar lavanta yagi yada okaliptus yagi alin masanizda sus varsa cicek gibi falan damlatin yada mini hava temizleyen makina alip ona damlatin

Belki kıdemli diye, belki kırmamak için sen kokuyorsundur dediğinde "bilemiyorum" demeniz beni üzdü ya. Tam şu alıntıladığım yerde "hayır ben değil, kokan sensin. Komodo ejderi gibi kokuyorsun hem de" diyebilmenizi o kadar isterdim ki...
Ben koktuğumu düşünmüyorum belki sen kokuyosundur yürüyüş falan yapıyosun ya” dedi. “Valla bilemicem artık onu” dedim imalı bir şekilde.

Haklısınız yeni odaya geldiğimde “niye geldi acaba bir sorunu mu var” gibisinden düşünürler mi diye aklıma takıldı sadece
Sende sorun oldugunu dusunmelerine izin verme yeni odaya girtiginde kadin ter kokuyordu bu yuzden baş edemedim odami değiştirttim dersin

Ya of ben de kokan kadına üzüldünüz sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…