Kimseyi rahatsız etmiyor,evde gürültü yapmıyor sadece yaşama amaçlı kullanıyor dediğinize göre o zaman sorun yok çünkü kimseyi rahatsız etmiyor.Eve gelen giden yok, gürültüsü patırtısı da yok, zaten gece dışarda, sabaha karsı geliyor, gündüz hiç ses yok, zaten...
Kadını suçlamak daha kolay geliyor hepimize ...
sen bu bayanı tanıyormusun?Sıkıntı anlamında bişey yok, sadece düşünce ve fikirleri merak ettim..
Kimseyi rahatsız etmiyor,evde gürültü yapmıyor sadece yaşama amaçlı kullanıyor dediğinize göre o zaman sorun yok çünkü kimseyi rahatsız etmiyor.
Rahatsızlıklarını mı dile getirdiler peki? Öyle bir durum oldu galiba?Aynen öyle..
sizi rahatsız etmiyorsa neden dışmala ihtiyacı duyuyorsunuz.Bayan evinde görüşmeyen bir bayan bu arada, yani evinde sadece kendisi yaşıyor, o tarz geleni gideni yok, yine de istenmemeli mi? Dışlanmalı mı?
Bu işi yapan insandan rahatsız olunmasının tek sebebi eşini kıskanmaktir ??? Bunu mu diyorsunuz??? Tamam da yok artık ya...sizi rahatsız etmiyorsa neden dışmala ihtiyacı duyuyorsunuz.
Bari alın elinize taşı bir güzel taşlayın.
Kimin ne iş yaptığı kimseyi ilgilendirmez.
Rahatsız oluyorsanız,kocanızdan kıskanıyorsunuzdur kesin ozaman taşınırsınız.
yoo ben örnek verdim ve sizede yazdığımı düşünmüyorum.Bu işi yapan insandan rahatsız olunmasının tek sebebi eşini kıskanmaktir ??? Bunu mu diyorsunuz??? Tamam da yok artık ya...
Siz oğlunuzu biyle bir apartmanda büyütmek istiyorsanız kötü bir annesinin önermesi gibi birsey bu.
Genelleme yaptınız bu yuzden bana da yazmış kadar oldunuz. Kimse taslayalim falan demiyor ama ben çocuğumu giren çıkanın belli olmadığı bir apartmanda büyütmek istemezdim sizin öne sürdüğünüz sebep ise aman kocamı kaparlar.. hayır öyle değil onu diyorum.yoo ben örnek verdim ve sizede yazdığımı düşünmüyorum.
Kimsenin ne iş yaptığı kimseyi ilgilendirmez.dışlamak nedir yahu.
ozaman alalım taşları evini taşlayalım.
ona ne şüphe bilgece ama birazda herkes kendinden sorumludur. elbette ki önüne geçilmeli ama bence imkansız. gerçi hoş bişiyi devlet yeter ki istesin...ama bu çok ince bir nokta. Elbet erkek de suçlu ama bu iş varsa talep de hep olur..
Aynen, devlet istedikten sonra her şeyin önüne geçilebilir kesinlikle.Ayrıca konu sahibinin eski mesajlarına bakmanızı öneririm...ona ne şüphe bilgece ama birazda herkes kendinden sorumludur. elbette ki önüne geçilmeli ama bence imkansız. gerçi hoş bişiyi devlet yeter ki istesin...
Bayan evinde görüşmeyen bir bayan bu arada, yani evinde sadece kendisi yaşıyor, o tarz geleni gideni yok, yine de istenmemeli mi? Dışlanmalı mı?
Ya da tam tersi. Talep olduğu için bu iş vardır. Bence iş kadın da olsa erkekte olsa aldatanda biter. Yani bir adam eskortluk yapan bir kadın var diye karısını aldatmaz. Ki burada okuduklarımızın çoğu eskortlarla değil çevrelerinde ki insanlarla aldatıyorlar.ama bu çok ince bir nokta. Elbet erkek de suçlu ama bu iş varsa talep de hep olur..
Ayrıca konu sahibinin eski mesajlarına bakmanızı öneririm...