- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
kapışak med'im iki yiğit çıktı meydane
sen çok zayıfladın bebişim ben her halükarda yirim seni
Ahhaha afiyet olsun kuzum
Önemli olan kilo değil pıçak kuvveti
Neyse müdür orakla geziyor, geyikten biçmesin bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kapışak med'im iki yiğit çıktı meydane
sen çok zayıfladın bebişim ben her halükarda yirim seni
Ahhaha afiyet olsun kuzum
Önemli olan kilo değil pıçak kuvveti
Neyse müdür orakla geziyor, geyikten biçmesin bizi
Peki neden bu eskort denilenlerden baslamıyorsunuz?Amacım savunmak değil, yanlış anlaşılmasın, keşke o da o yola yönelmeseydi,
Ama evli erkekler kendine çeki düzen versin, parasında eşinin, çocugunun hakkı var elbette ama bunda bu işi kadının suçu oldugunu ben şahsen düşünmüyorum, neden derseniz, adamlar adam olsun,şerefli, onurlu olsun eşlerine olan bağlılıklarına ihanet etmesinlerr..
Herkes kendi hayatını yaşar diyorsunuz da Bu yaşadıkları hayatla baskalarının hayatlarını mahetmiyorlar mi? Uzun vadede toplum hayatını...Benzerlik mi var dedim ki? Herkes kendi hayatını yaşar mantığında olan biriyim, böyle bir benzerlik olduğunu düşünmek bile akli yönden tuhaf, böyle algılanmamalı, benimki örnekti, birlik anlamında, özgürlüklere karşı bir bakış açısıydı belki de, benim bedenim benim kararım, beraberliğini irdelemekti.
Peki neden bu eskort denilenlerden baslamıyorsunuz?
Herkes kendi hayatını yaşar diyorsunuz da Bu yaşadıkları hayatla baskalarının hayatlarını mahetmiyorlar mi? Uzun vadede toplum hayatını...
O zaman hırsızları,kiralık katilleri de hoş görün. Hadi bunlara da meslek diyin. Nasilsa amaç benzer. Ekmek parası...
Yok böyle birşey! Bir duruma ne kadar tepki verilmezse o kadar kabul edilebilir bir hal alır. Bu kadar sığ düşünmeyin lütfen.
Dislamak ile taşlamayi neden aynı kefeye koyduğunuzu anlayamadım. Dislamak dediğimiz geniş bir kavram. Bu ille de taslama şeklinde yapılmaz. Mantığın kabul etmemesi bile dislamadir. Hem böyle insanları kabul etmemek demek bahsedilen öğrencilere yapılani hakli görmek anlamına da gelmiyor. Nereden bu kanıya vardıniz?Neden onlardan başlamalıyım? Sanki bütün erkeklerimiz çok sadık, sadakatli, eşlerine bağlı bu kadınlar olmasa hiçbiri aldatmayacak, evli erkeklerin büyük çoğunluğu bu tarz kadınlar ile yapmaz zaten o işi... Adam olan erkek zaten yapmaz, bu kadınlar yada diğer kadınlarda erkeğin yolunu kesipte hadi gel takılalım demez.. Adam gibi adam olan şerefli erkeklerde eşinden başka kadınla bişeyler yaşamayı bırakın, yan gözle dahi bakmaz, bakmamalı..
Ben hepsini hoş görmeliyiz demedim, ama hırsızların hoş görüldüğü yadsınamaz bir gerçek bu ülke.. Zaten sığ mantıkla düşünüldüğünde, yukarıda çok güzel örnek verilmiş, öğrencilere karşı takınılan tutum ile ilgili, işte sığ kafa budur bana göre, hatta ve hatta bu namus anlayışının zihniyeti de yerin dibine batsın.. Eski mesajlarda yazmıştım zaten, mantığınızda ki tepkinin karşılığı taşlamak diye düşünmeden edemiyorum... Çok namuslu geçinen, mutaassıp anadolu illerinde nedense pavyonlarda oturmaya yer bulamazsınız, ama oralarda sorduğunuzda büyük şehirlerde ar, namus diye bişey kalmamıştır. Öğrenci bütün kızlar o....pudur, dul bayanlar potansiyel o......pudur, zaten kadının değeri de bellidir ülkemizde,
Toplum hayatını bu kadınlardan önce bozan o kadar çok şey var ki, bu kadınlar yozlaştırıyor demek sığlıktan da öte çok saçma ve at gözlükleri ile bakıştan farksız..
Her ne kadar onaylamasam da bunun toplum açısından tehlikesinin hırsızlık ve uyuşturucudan daha az olduğunu savunanlardanım, zaten sığlıktan bahsedilmesi, düşüncenin sayfalar geçmesine rağmen ne olduğunu anlaşılmadığını gösteriyor.
Sorgulanmak istenen bu işin meşru olup olmadığı değil, sadece o kişiye bakış açısı, yoksa hakikaten insanların ne iş yaptığını sorgulamak hiçbirimizin haddi değil, olamaz da..
Her gün birkaç tane hemcinsimizin katledildiği bir ülkede, bahsettiğimiz kişi her ne kadar işinden yada yaşantısından dolayı dışlamaya çalışsak ve onu dışlamanın doğru oldugunu düşünmek gibi bir sığlığa sahip olsak da yine bir KADIN...
Bunu unutmayalım bence..