Tepkiniz ne olur du??

Ne alaka herkesin yaşamı evi kapısı kendine...Size bir zararı olmadıgı sürece takılmayın böyle şeylere...
Benim oturdugum sitede var :S Ne olmuş yani...

Bayan evinde görüşmeyen bir bayan bu arada, yani evinde sadece kendisi yaşıyor, o tarz geleni gideni yok, yine de istenmemeli mi? Dışlanmalı mı?

Şu durumda kimseye laf düşmez
Gürültü, nahoş olaylar gibi bir durum yaratmayıp, sakin sakin oturuyorsa kimse bir şey diyemez
Ha samimi olmak, komşuluk etmek tercih meselesidir ki ben olsam bir selamı esirgemem kimseden
Zaten sitelerde komşuluk ne kadar ki dışlayacaklar, insanlar yıllarca bir arada oturuyor, kimse kimseyi tanımıyor

Oturdugum binada 32, sitede de yuzlerce daire var, birinin bile ne is yaptigini bilmiyorum. Kimsenin evine gitmem evime de davet etmem. Sadece parkta kizim oynarken anneleriyle kisa sohbetler ediyorum o da eskortmus, hayat kadiniymis umrumda olmaz, tavri tarzi onemli, ne terbiyesiz kadinlar gordum siradan hatta saygin meslekleri olan ama parkta elinde sigarasi kufurlu bagirip cagiran, cocugunu milletin icinde tokatlayan, cocugu cocuguna vurmus diye komsusuna tekme tokat saldiran... onlardansa toplum icinde duzgun davranan evinde sessiz bir kadini tercih ederim, meslegi de benim evimde icra etmedigi surece umrumda olmaz.

Bişey sorucam ama kararsız kaldım. Bu kadar eminlik nerden geliyor? Konu sizinle mi alakalı?

Toplum olarak hoş karşılamadığımız kesin elbette, ama ben anlamaya çalışabilirdim, dışlayacağımı düşünmüyorum, ama onu da dinlemek istedim..

önemli olan insanlık namus iki bacağın arasında olmadığı gibi çevremizde fikir namussuzu kalp namussuzu olan sadece fiziki yapısı insana benzeyen bi sürü mahlukat var boşveresene Allasen

namus iki bacak arasında değildir. asla tasvip etmiyorum öyle insanları ama aramızda ne o.pular var...

Arkadaşlar namus iki bacak arasında değildir diyorsunuz da Allah bilir kaç erkek karısını aldattı böyle.. Kaç kadın mağdur oldu, kaç yuva yıkıldı...

Toplum olarak hoş karşılamadığımız kesin elbette, ama ben anlamaya çalışabilirdim, dışlayacağımı düşünmüyorum, ama onu da dinlemek istedim..

Ben dinlemek istemezdim.Yapıyorsa yapıyordur,sebebi beni ilgilendirmez,mutlaka bir mazeret uydurmuştur kafasında.Kötü olduğunu söylesem ne olacak,kendisi bilmiyor mu sanki.O yüzden sadece selam verip geçerdim.
Ama herkes öyle değil,aynı ortamda bulunmak istemeyen,arkasından konuşan çok olur.Bizim eski oturduğumuz sitede,gece kulübünde çalışan bir kız vardı.Onun hakkında herkes başka iş yapıyor diye konuşuyordu.Gece geç gidip geldiği için bir sürü dedikodu olmuştu.Ben ne zaman görsem kendi halinde ya köpeğini gezdiriyordu ya marketten geliyordu.Hiç aşırı bir halini görmedim,selamımı da esirgemedim.

Şimdi bizim fikrimizi sormuşsunuz da siz rahatsız olduğunuz için mi yazdınız, yoksa rahatsz olunmamalı diye mi yazdınız. Anlayamadım neden kamuoyu yoklaması içine girdiniz ki bazısı istemez, bazısı ister. Burası bir derdim var bölümü derdiniz buysa direkt evet ben rahatsız oluyorum deyin o zaman. Ben rahatsız olmazdım. Olmam için aynı apartmanda olup üstümde alem yapıp erkekler getirip huzursuz ederse, çocuklarıma kötü örek teşkil ederse olurum ama dışarıda oluyormuş kim mahallesinde kimin ne olduğunu biliyor ki?

Burada bile endişesini açık açık yazamadıktan sonra, düşünün ki ne kadar tedirgin.
Haksız da değil hani, recm en sevdiğimiz şey..
Konu sahibi eğer bu sizseniz "benim hayatım" deyip açığa vermeyin kendinizi.
Çünkü olması gerekenler üç beden büyük bu ülkeye.
Sex işçisine tecavüz edip "Zaten orospu hakim bey, niye mahkemedeyiz ki?" diyen erkeklerin ülkesi burası.
Ha şu da var tabii kocasının "ipini sıkı tutan" kadınlar, kocalarının "aklı(!) karışır" ne bileyim "bir kadın tarafından ayartılır" diye endişe içindeler.
Kimseyi ilgilendirmemeli dediğimiz şeyler, en fazla konuştuğumuz, dilimizden düşmeyen şeylerdir ne hikmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…