Tepetaklak olan hayatım ve sıfırdan başlayan ben

bu lafların onda birini etseler bana taş üstünde taş bırakmazdım. sizde bırakmayın. geçende yazdım bir yerde benii arkadaşımla yanyana yürürken görüp dedikodumu yapan bir akrabanın kızının sevgilisiyle tatilde yiyişen pozlarını sokmuştum gözüne bana laf etmekle vakit harcama kızını kurtar namus falan kalmadı diye. bu elalem dedikleri öyle bir bakteri ki dedikodu ile nefes alıyorlar. susturursan ölür giderler. başın sağ olsun ayrıca. umarım hayat boyu mutlu olursun.

Oncelikle basiniz sagolsun Allah dayanma gucu versin..
Bunlar bos insanlar..
Nerden bi laf ciksa da dedikodu yapsak diye aksama kadar oturan dunyanin en bos insanlari.
Sizin bi kabahatiniz yok BOSVERIN
Takmayin annenizin babanizin acisi size yeter..
Hem ne guzel anneniz babaniz olmeden once evleneceginiz adami gormusler..

Basin sagolsun.. cok fazla takmissin etrafi ki haklisin kim olsa o hassas zamanlarda takar.. esin iyi biri gibi..aileside oyle sanki..onlara sıkıca sarıl

Bu akrabalara komşulara da yazıklar olsun.Nasıl bu kadar Allah korkusu olmadan konuşabiliyorlar.Inşallah eşinle çok mutlu olursun canım.Inşallah evlatlarından hayır görürsün.Allah yardımcın olsun.

Niye millet endeksli yasiyorsunuzz her halti soylerler sen yasamana bakk. Senin hayatin kimseyi ilgilendirmezzz.

Okurken ciğerim parçalandı ...Söz konusu annen ve baban .. ve onlar bu hayattan göçüp gitmiş.En büyük korkularımdan biri ...Onları kaybetmişsin ELALEM (adı üstünde) ne derse desin dünya yansın bu saatten sonra kimin umrunda!! kendine bir hayat kurmuşsun anladığım kadarıyla da mutlusun Allah daim etsin bu saatten sonra kulaklarını tıka..kendini iyi hissettiğinde git o eve...eşini de bu dedikodularla boğma..dış kapının dış mandalları...Allah bildiği gibi yapsın o insanları..gerekirse hiç biriyle muhatap olma hayat senin hayatın...Annen ile babana Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun. seymaozkan

Başın sağolsun güzelim. Boşver takılma. Yapsınlar dedikodunu. Hiç kimsenin başına gelmicekmiş gbi konussunlar. Gitme sende o mahalleye numaranı deiştir muhattap olma kimseyle.
Böyle zamanlarda anlaşılır ak koyun kara koyun. Sen hayatına bak.
Evi neden satmıyorsun. Sarıp kendine ev alabikisin. Böylelikle o mahalleyede gitmemiş olursun

Başınız sagolsun gerçekten cok üzüldüm allah rahmet eylesin rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah..
eşinize ve ailesine helal olsun her zaman arkanızda olmuş size destek olmuşlar..
Siz elalemin lafını sözünü cok takmıssnz gereğinden fazla.. buda sizi iki kat daha cok yıpratmış
elalem ne der diye hevesleriniz kursagınızda kalmış.. üzülüp durmuş üzerine bir ton laf işitmissiniz..
Tamam anne babanızı kaybettiniz bu düğün derneği abartmadan yapabilirdiniz ki zaten sizde öyle yapmıssnz..
Sizin önünzde yaşacagınız bir hayat var ne yazık ki cok acı ama ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor..
Siz şimdi bırakın başkalarını.. anne baba acısı gercek diğerleri yalan.. takmayın boşvern kim ne derse desin..
Milletin agzı cuval değil ki kapatasn elalem sürekli konuşur sen yapsanda konuşur yapmasanda konuşur.. bir şekilde konuşur..
Ne yapsan bu milleti susturamasın ve içinden gelmeyen hiç birşeyi yapma sen sadece eşin ile mutlu ol
abin ablan sana karsı nasıllar merak ettim ?

canım bu kadar şey yaşamıssın en önemlisi ana baba acısı allah sabır versin laflara nie aldırış ediyorsun önemli olan eşin çok mutlu olun unut çevreyi ve yuvana odaklan.

Sozlendim diye beni kinayan insanlar bi anda döndü iyiki Sozlendin yoksa ortada kalirdin demeye başladı. Evlenmeseymisim eminim hepsi yalniz kalma diye biriyle zorla evlendirecekti

Sadece nikah oldu zaten. Bütün düğünlerde günah demeden göbek atan herkes benim evlenmeme taktı. Nasil hemen evlenmisim? Bunu sorguladilar. Ben esimle 10 yil sonra da olsa evlenecektim. Annemden sonra ablam yanina aldi beni ama kayinvalidesi kayinpederiyle birlikte yaşıyordu bide ben yük oldum.

Kalamazdim yani. Kendi evimde yasamak cok istedim. Erkek olan yegenim kalsin benle o korur beni diye. Ailem izin vermedi. Rahatsız eden olur laf olur diye

anlıyorum sizi.. ama cok kafanıza takmışssınız bu elalelimi tamam belki annenizi ve babanızı kaybettikten sonra hemen evlenmenız abes kaçmış olabilir ama sizin cevreniz cok abartmış herşeyi..
size soruyorum ölümlü dünya değil mi ? bugün varız yarın yokuz
kim ne der diye yaşamaya ve kafaya takmaya değer mı bence değmez
bırakın konuşup konuşup susarlar siz neden kendinizi üzüyorsunuz..
cok sükür sizin yanınzda olan bir eşiniz var gerisini boşverip o tatlı canınızı daha fazla sıkmayın

Ben yaptığım doğru demiyorum asla. Şuan bile ne yasiyosam bana saygisizlik eden insanlara sirf annemin babamin hatri adina ses çıkarmıyorum. Onlar yasiyor olsa ne yapmami isterdi diyip yapıyorum herşeyi. Dantelden nefret eden ben annem olsa kesin bunu sererdi diyip seriyorum ne varsa. Isteme söz nisan cok kotu geçti. Kendime moral bulmak ve ukte kalmamak icin yaptım bunu

Kendi annemin evine gidemiyorum bu yüzden. Hemen biriyle karşılasiyoruz. Yok eve gelmiyomusum yok ayip ediyomusum. Bayramda neden gelmemisim? Annem babam yok bombos eve nasil geliyim? Kim bilir benim acimi? Artık doldum.

Bizim mahalleden babasi yillar önce ölmüş bi kiz evlendi. Evlendikten sonra hemen hamile kaldi. Komsular evlenmeden önce kesin bişeyler yapmıştır diyolar ama hesapladiklarina göre ilk ay hamile kalmis. Olabilir korunmuyosa ilk gece bile hamile kalir. Iyiki hemen çocuğum olmamis.diorum banada kesin oyle derlerdi

yahu siz gercekten cok takmıssınız bu elalemi.. hala kesin sunu derleri bunu derlerdi diyorsunuz.. neden boşveremiyorsunuz gereksiz insanları ? birde anladıgım kadarı ile pasif bir yapınız var bu şekilde insanlar üstünüze geldikce gelmiş konuşup durmuşlar.. siz sert cıksanız kimse konuşamaz yorumda yapamazdı..
cok mu önemli onlarn dedikleri
gidersiniz yahut gitmessiniz orası sizi ilgilenir.. başkalarına göre yaşanmaz değil mi ? Sen böyle üzülerek düşünerek o insanlara fırsat veriyorsun

Basin sagolsun canim anne acisi baba acisi.. diyecek soz bulamiyorum okurken tahmin ettim babanin vefat edecegini cok uzgunum ama annen ahh..
Boyle konusan bir cevren varsa onlarla gorusmeyi kesmek en iyisi ne halden anlarlar ne baska bisiyden
El elin acisini turku cigirirmis diye bi laf var anlamiyorkar anlayamiyorlar
Evlenmene sevindim boyle olacagibi bilemezdin sonucta bi yandan kendi hayatinda devam ederken gekismeler olmasi normal ot gibi yasamiyotuz..
Rabbim baska acilar gostermesin teselli bile degil ama..

Ablan ve abin hariç hiç kimseyle muhatap olma gerek yok ..

Millet konuşmaya yer arıyor akraba da böyle zamanda belli oluyor işte kimseye bir mecburiyetin yok hiçç oralı olma hayatına bak .. Umarim çabuk atlatırsın

Nekadar cok onemsiyorsunuz bu tarz gunahkar insanlari.
Birakin konussun gunahinizi alsinlar.
Kulaklarinizi tikayin.
Sizi Allaha havale ediyorum diyin.
Gerekirse cvp verin korkmayin.
Ananiz degiller babaniz degiller
Ayrica Allah rahmet eylesin.

Bizim burasida dedikodu girladir.
Hepside eski oturan insanlar 30-40senelik.
Yani herkes herkesin bir cok seyini biliyo artik.

Markete gidip alisveris yapsan ne almis diye camlardan izlerler.
Sorarlar nerden geliyosun nereye gidiyorsun diye.

Napiyorum kimseye gidip gelmiyorum.

Bazen sesleniyorlar duyuyorum duymamazliga geliyorum.
Selam vermiyorum ben selam vermeden gecince laf atamiyorlar.
Telefonla konusuyorum yada telf bakiyorum evden cikarken sirf gormim hic birini diye.
Gunesliklerimi cekiyorum tv sesinide aciyorum.

Boylede merakdan kuduruyorlar ama baslarini yesinler umrumda degiller.

Birde boyle bir kac kisiye takintililar haber alamadiklarina yani bize.

Yatacak yerleri yok.

yalnız yaşayan bi sürü insan var. yaşınızda küçük değil. birilerinin korunmasına muhtaç değilsiniz ki.

bi kaç ay daha geç evlenebilirdiniz sanırım ama kimse karışamaz tabiki buna. bu kadar acı içinde komşu lafını mı dert ediyorsunuz. yine şanslısınız nişanlınız var ben onlarda terketti sandım o kadar acınaklı yazmışsınız ki.

bu arada cidden merak ettim aile evinde neden yaşamadınız kiraya çıktınız.o ev ne olacak

Öncelikle Allah rahmet eylesin. Size de çok çok sabirlar versin. Inşallah eşinizle mutlu olursunuz. Insanların ne dediğini boşverin konusup konusup susarlar. Siz kendi hayatınıza bakın lütfen. Bir de milletin lafına üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…