Tepetaklak olan hayatım ve sıfırdan başlayan ben

Boşver canım kulaklarını tıka milletin bu dedikodu hevesi ben öle yapıyorum laflaıda ağızlarına tıkıyorum yuvana eşine odaklan salla gitsin

Pasif degilim ama hakli oldugum halde bile birini kirdigimda vicdan yapıyorum. Söyledikten sonra ben hakli da olsam pişman oluyorum

Tek basima annemlerin evinde yaşamayı çok istedim. Ailem razı olmadi. Yalniz yasayabilirdim ama kizsin tek basina olmaz dediler. Baya direnmistim çünkü.

Babam emekli annem ev hanimiydi. Sürekli evdelerdi yani. Evi hic onlarsiz gormedim. Simdi gittigimde bile dayanamiyorum görmeye. Orda yasayamazdim yani

Ayni bizim mahalle. Bize misafir gelse mesela annemin kadin akrabasi. Butun komsular bize gelirdi pat diye. Kim gelmis gitmis diye camdan gozetlerlerdi. Ki birini bizim kapiyi dinlerken yakaladim gece. Ablamin ustunde cok emekleri var diye ablam laf ettirmiyor onlara. Benim evime bile onlari çağırdı sinir olmuştum. Evime gitmemeye çalışıyorum o yuzden

Üzülüyorum çünkü cok farkli hayal etmistim. Babam mezuniyetime gelmeyi cok istiyordu gelemedi mesela. Mezuniyet günü yetim çocuklar gibi cok ağlamıştım. 23 yasindaydim ama evde o kadar sesli ve icten aglamisim ki. Annem bilseydim babani birakip ben gelirdim dedi. Onlari yanimda gormeyi oyle cok isterdim ki. Ne nisanliligimdan bisey anladim ne evliligimden

Hayat acisiyla tatlisiyla devam ediyor etmek zorunda
Sen o anlari yaşasanda yaşamasanda zaman hep ilerleyecek bundan sonra anin kiymetini daha cok anlarsin bide şu elalemden kurtul onlarin lafiyla yasanmiyor acikcasi onlar daima konusmaya devam edecekler baskalari icinde yapacaklar bunu dikkatli bakarsan anlarsin mutsuz insan baskalarinin hayatini karismayi sever

Pasif degilim ama hakli oldugum halde bile birini kirdigimda vicdan yapıyorum. Söyledikten sonra ben hakli da olsam pişman oluyorum
anlıyorum ama bu şekilde olrsanız insanlar sizi kırar sizi üzer üzülen ve kaybeden olursunuz inanın kimse iyi niyetten ve iyilikten anlamıyor bu yalan dünya böyle işte.. iyiler kaybediyor üzülüyor kırılıyor.. hep iyi niyetmizden oysa.. ama lütfen takmayn artık elalemi allah korusun yarn birgün saglıgınzdan olursunuz benim gibi.. ben cok taktım bazı şeyleri şimdi kada hastası oldum değiyor mu hayır
kimsenin ruhu bile duymuyor olan bize oluyor hayat devam ediyor başkaları için
insan en büyük kötülüğüde kendisine edermiş zaten

Haklisiniz. Ama insaniz işte. Birini kırmak çok zor benim için. Insanlar gibi sahte olamıyorum. Keşke diyorum biraz acimasiz olabilsem

Çok cahil insanların yanındasın
Eşimi kaybettim insanlar çok tuhaf gerçekten senin hiçbirşeye hakkın yokmuş gibi davranıyorlar
Acı sonsuza kadar sürseydi Allah unutmayı vermezdi
Herşey düzelecekse odaya girip ömür boyu ağlayalım ama herşey aynı kalacak
İnsanlar doğar yaşar ve ölür
Bugünlerimize şükür
Eşinşzle mutlu olun eziyet etmeyin kendinize

Ya agziniza sağlık hislerime tercüman oldunuz. Annem bütün ailesini topraga vermişti ama en zoru eşim dedi. Allah size de sabir ve dayanma gücü versin. Inanin insan acisina uzulemiyor. Sanki biz hiç uzulmuyoruz gibi davranıyorlar. Unutmayı o kadar çok istedim ki

Tevekkül etmek lazım
Allahım almış kabullenmek lazım
Çok şükürki kızım var
Bak ben hasta oldum sende olursun üzme kendini üzülsende geri gelecek bişey yok
İşe girmeni tavsiye ederim
Eşinle bir tatile çıkın
Kardeşlerini ara babanla olan bağın
Zaman herşeyin ilacı...

Başınız sağolsun. Elalemi boş verin, akraba çoğu zaman ayakbağı, onları da boş verin.
Ölüm de hayatın gerçeği , evlilik de. Yas tutmak da doğru değil ona kalırsa. Siz yas tutsanız emin olun bu seferde buna konuşurlardı.
Siz onları boş verin, acınızı dibine kadar yaşayın sonra da yeni hayatınıza dönün. Anne babanızın evine gidip gerçekle yüzleşin. İçiniz yanar evet ama o ev de güzel hatıralarınız var bunları düşünün.
İnsanları gerçekten umursamayın.

İyiki evlenip yuvanı kurdun annen baban gözü arkada gitmediler.
Ben de nişanlıyken ananemi kaybettim. 40 gün vardı düğünüme. Çok vicdan azabı duydum neden mi? Teyzelerim garip davrandı, sanki düğünü yapmamam gerekir gibi imalarda bulundular. Düğünümde ağlıyolardı. Affetmiyorum bu tavırlarını.
Herşey Allahtan geldi. Allah gidenlere rahmet, kalanlara selamet versin. Üzülme bence.

biraz uyuz oldum sana, komşular onu diyor elalem bunu dedi aman da şöyle kınadılar..
yahu annenin babanın acısı üst üste gelmiş, elalemin lafına ne bakıyorsun bu kadar?
ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın? annen baban vefat etmiş ama eloğlu ve ailesi kendi kızlarıymışcasına sana sahip çıkmışlar.
biz öyle uygun gördük, size ne yahu diyemiyor musun konu komşuya, onlar kimmiş yani?
insanların bu kadar konuşmasına hep izin vermişsin, onlar da sen sustukça üzerine gelmişler.hiçbir şey demesen de takındığın tavırdan rahatsızlığını belli etsen kimse o derece özel hayatını yorumlama cesareti gösteremezdi.

Elalem kimki sen kendi hayatına bak millete yeterki laf olsun kimse kimsenin acısını bilemez anlayamaz sana laf çarpıtan olursa bir güzel ağzının payını ver bak bakalım bidaha cesaret edebiliyorlarmı

Canım elalemin ağzı torba değilki büzesin diye boşuna dememişler, boşver Artık, sen önüne bak. Gece yalnız kaldığında o elalem olmuyor yanında. Çok güzel bir söz var, beni kınamadan önce benim ayakkabılarımla benim geçtiğim yollardan yürü diye, sen doğru olduktan sonra boşver gerisini, insanlarda ne derse desin

Canım çok gençsin. Başın sağolsun .
Çok kaba olacak ama millete b.k yemek düşer.
Sen önüne bak.
Sevgiler

Başınız sağolsun.
Milletin ne dediğini boşverin.
Artık eşinizle birlikte yeni bir sayfa açın.
Birbirinize destek olun.
Gereksiz şeylere üzülüp huzurunuzu kaçırmayın.

Unut geçmişi zor şeyler ama düşün düşün bir sonuca varılacsk şeyler değik

Başınız sağolsun
İnsan kendi yaşadığını kendisi bilir ancak elalemin lafına kulak asmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…