Tepem attı yine!

Gorumcelerimle sorunum yok ama eltimden dolayi kaynimin çocuklarina da sinir oluyorum. Malesef anliyorum sizi. Uzak olsunlar istiyorum.
Elde olmayan birsey
Sırf annelerinden dolayı :/

Ama uzak olaun dedikce burnunun dibinde bitiyorlar.
Dun bir söz okudum."Hiçkimseden nefret etmem; çünkü kimseyi kendime o kadar yakın tutamam" gibi birseydi.
Hoş bir söz

Çocukları çok severim normalde anne ve babalarına sempatim olmadığı için bu çocuklara karşı da hislerim yok.
Yani sevgi de duymuyorum gıcık da olmuyorum ama anlamsız buluyorum tabi o denli sevgi gösterisini.
Çocukları geçtim hiç ses etmedim de görümcemi görünce delirdim ve susamayacağım sanki..:KK43:

Fotoğraftaki kişileri sevmediğin için sinir olmuşsun..
en iyisi bir iki gün sonra kaldır ..
neden kaldırdın derse "temizlik yaparken kaldırdım " ; )

El altında değil ki canım.
Çerçeve kenarına sokmuş böyle.
Öyle desem yeğenleri de aynı yerdeydi hiç ellemedim onlara.
Benim tilki yemez:KK53::KK53:

Konunuzu ilk okuduğum da ki tepkim: Koysun canım kime ne oldu. Ama sonra sevmediğim biri geldi aklıma dedim ki yok valla kadın haklı :) Ama siz yine de kavga etmemeye çalışın

Çocukları çok severim normalde anne ve babalarına sempatim olmadığı için bu çocuklara karşı da hislerim yok.
Yani sevgi de duymuyorum gıcık da olmuyorum ama anlamsız buluyorum tabi o denli sevgi gösterisini.
Çocukları geçtim hiç ses etmedim de görümcemi görünce delirdim ve susamayacağım sanki..:KK43:

Duygularini araya sokmadan rasyonel bi şekilde konuşmayı dene.
İğneleme.
Soğuk bir şekilde "onun resmini görmek istemiyorum. Eve asman gerekmiyor" katılığında olsun.
Çıldırmaya gerek yok şimdilik
Kışkırtma olursa kışkırırsın bence:)

bence bu kadar abartmayın kızla kavgalı değilseniz
küçücük foto dursun orda boşverin

3 yıl önce ciddi bir kavgamız oldu ve ondan beri kendisiyle muhattap olmuyorum.
Merhaba hosgeldin modundayız. Nasılsın bile demiyoruz yani.

Konunuzu ilk okuduğum da ki tepkim: Koysun canım kime ne oldu. Ama sonra sevmediğim biri geldi aklıma dedim ki yok valla kadın haklı :) Ama siz yine de kavga etmemeye çalışın

Bunun için kavga etmiycem ama çok pis bir yerden alcam intikamımı başka türlü
hayatta rahat etmem. Bir ciddi canını sıkmam lazım ki eşitlik olsun :KK70:

size hak veriyorum. ama kavga etmeyede degmez. bizde tam tersi ben koyarim evin heryerine yigenlerimi 4tane var:) annemi babami babaannemi dedemisaolasun esim takilmiyo boyle seylere 5yillik evliyim 5yildir durur resimlerim buzdolabin ustunde bu biraz anlasiyla alakali birisi anlasiyli olsun ki kavga cikmasin. hatta esimin aileside gorur sık sık ama ufacik bi ima bile duymadim saolasunlar. sanirim biraz siz anlayis gostericeniz gibime geldi

Duygularini araya sokmadan rasyonel bi şekilde konuşmayı dene.
İğneleme.
Soğuk bir şekilde "onun resmini görmek istemiyorum. Eve asman gerekmiyor" katılığında olsun.
Çıldırmaya gerek yok şimdilik
Kışkırtma olursa kışkırırsın bence:)

Onun resminden bile rahatsız olduğumu taaa 3 yıl evvel belirtmiştim aslında.
Bana kardeşiyle çekilmiş bir fotosunu atmıştı da o zaman.

Şimdi bu fotoyu koymaya cesaret etmesini yadırgadım doğrusu.
Hislerimi mi yokluyor acaba nefretim azalmış mı diye?

Dugun fotonuzun cercevesine skistirmis sanirim..
Kaldirin, sorarsada fotografimi cirkinlestiriyor dersiniz :))

:) Onu desem direk kavga çıkar.
Kardeşçiğine asla laf ettirmez.
Çok pis dalaşırız. :)

Benim yüzümü iyice kapatsaydın ya daha güzel olurdu demeyi düşünüyorum ama şuan :KK70:

:-)uyanık enişte desene :KK71:

Fena canım:KK14:

Şöyle birsey nasıl olur...canım bu fotoğrafları sıkıstırmıssin çerçeve kenarina ama istersen bir ara çerçeve alalım öyle koyalim böyle çok avam bir görüntü olmuş. Hani eski yıllarda ayna kenarina lamba priz kenarına sıkıstırır gibi hiç olmamış diyip hooop çekmece içine. ..olmaz mı?

size hak veriyorum. ama kavga etmeyede degmez. bizde tam tersi ben koyarim evin heryerine yigenlerimi 4tane var:) annemi babami babaannemi dedemisaolasun esim takilmiyo boyle seylere 5yillik evliyim 5yildir durur resimlerim buzdolabin ustunde bu biraz anlasiyla alakali birisi anlasiyli olsun ki kavga cikmasin. hatta esimin aileside gorur sık sık ama ufacik bi ima bile duymadim saolasunlar. sanirim biraz siz anlayis gostericeniz gibime geldi

Bir dertleri yoksa ailenizle, kavgası falan, kimse rahatsız olmaz sanırım.
Ben nefret ettim bir kere ahh ahh:KK14:

Şöyle birsey nasıl olur...canım bu fotoğrafları sıkıstırmıssin çerçeve kenarina ama istersen bir ara çerçeve alalım öyle koyalim böyle çok avam bir görüntü olmuş. Hani eski yıllarda ayna kenarina lamba priz kenarına sıkıstırır gibi hiç olmamış diyip hooop çekmece içine. ..olmaz mı?

Hahahah çok akıllıca canım ama benim eşim daha tilki.
Hemen gider ona bir çerçeve bulur öyle çekmecelerde süründürmez, ayy daha da deliririm o zaman:KK70:

adamcagiz bayagi naifmis sen de oldukca hircinsin, uyumlu gorunmuyor

Evet pek uyumlu bir çift sayılmayız:KK23:

Tatil için ailemin yanına gidiyorum.
20 gün 1 ay kadar ayrıyız.
En sevmediği şey arkadaşlarımla doyasıya gezmem ve onlarlayken onu ihmal etmem.
Tam da bunu yapacağım. Duygusallık yok:KK14:
Kudursun haketti.:KK12:

Eşimde bu huy yok ama bende var. Ve eşim rahatsız olsaydı çok uyuz olurdum cidden..
Dunyalar tatlisi bir yegenim var.esiminde cok yegeni var.
Ben yegenimin fotograflarini evin mutfagindan tut salonuna kadar hertarafta fotosu var.facdede ucumuzun oldugu foto var..esimde asiri ilgili sevgi dolu cok iyi anlasiyolar.
Kendi yegenlerim bu kadar duskun olmadi bana der hep.
Bende onun yegenlerini severim ilgilenirim hediyeler alirim.
Bunda birsey yokki.
Yalnzca su var.annesini sevmiyorsaniz bu size dokunmus olabilir.yoksa buyutulecek bi konu degil esasen.
Resmide temizlik yaptginiz bigun kaldirin kendi fotonuzu koyun yada esinizin.hic soylenmeden yapin bunu

Ben yegenimin fotograflarini evin mutfagindan tut salonuna kadar hertarafta fotosu var.facdede ucumuzun oldugu foto var..esimde asiri ilgili sevgi dolu cok iyi anlasiyolar.
Bunda birsey yokki.
Yalnzca su var.annesini sevmiyorsaniz bu size dokunmus olabilir.yoksa buyutulecek bi konu degil esasen.
Resmide temizlik yaptginiz bigun kaldirin kendi fotonuzu koyun yada esinizin.hic soylenmeden yapin bunu

Ah bir bilsen ben de bütün Yegenlerimi çok seviyorum. Onlar her yerdeler hayatımda. Çok bağlıyim, gormesem dayanamıyorum, fotolarla idare ediyoruz işte :-) :-)

Bunda birsey yokki.

Annesi değil kız kardeşi..
Aslında annesine daha sıcak bakabilirdim.

Resmi alsam da kavga çıkacağına eminim..
Çok sever kardeşini..

intikam guzelmis erkekler genelde pek bilmezler resim koyum evime cervece yaptirim falan pek dusunmezler ama seninki dusunun cikmis canim yoksa herkes ailesine duskundur ama seninki fotolara dokmek istiyo bellikibiram biraz tadini cikarsin intikam alican nasil olsa hahaha

X