Tepem attı yine!

Onun resminden bile rahatsız olduğumu taaa 3 yıl evvel belirtmiştim aslında.
Bana kardeşiyle çekilmiş bir fotosunu atmıştı da o zaman.

Şimdi bu fotoyu koymaya cesaret etmesini yadırgadım doğrusu.
Hislerimi mi yokluyor acaba nefretim azalmış mı diye?

:) Onu desem direk kavga çıkar.
Kardeşçiğine asla laf ettirmez.
Çok pis dalaşırız. :)

Benim yüzümü iyice kapatsaydın ya daha güzel olurdu demeyi düşünüyorum ama şuan :KK70:

Fena canım:KK14:
Bu arada hic hoslanmam oyle cerceveye foto ilistirmek fln..
Sevmiyor olmanizi gectim, bana yapilsa bu(ki ister benim anamin resmi olsun),
koyacak baska yer mi yok da en ozel fotomun ustune baska foto konuluyor..
Kavgadan hic cekinmezdim ki benim icin bu durumun hakli cikacak bi tarafi yok, aciklamayi dinlemem bile...

Bu arada hic hoslanmam oyle cerceveye foto ilistirmek fln..
Sevmiyor olmanizi gectim, bana yapilsa bu(ki ister benim anamin resmi olsun),
koyacak baska yer mi yok da en ozel fotomun ustune baska foto konuluyor..
Kavgadan hic cekinmezdim ki benim icin bu durumun hakli cikacak bi tarafi yok, aciklamayi dinlemem bile...

Bak aslında doğru söylüyorsun.
Keşke daha yeğenlerini koyduğunda verseydim tepkiyi.
Ama işte o zaman sustum şimdi konuşsam direk kardeşine ateş açıyorum diye delirecek.

Sahsen bende rahatsiz olurdum sevmedigim insanlarin fotograflarini, dugun fotografimin kenarinda olmasindan.
Esin bilmiyor mu sevmedigimi?
Biliyorsa ve buna ragmen koyuyorsa sende inadina kaldir.

Sahsen bende rahatsiz olurdum sevmedigim insanlarin fotograflarini, dugun fotografimin kenarinda olmasindan.
Esin bilmiyor mu sevmedigimi?
Biliyorsa ve buna ragmen koyuyorsa sende inadina kaldir.

Biliyor..
İnadına kaldırsam da kavga çıkacak.
Her türlü çıkacak galiba.
Kaçış yok..

Duvarı silerken çerçeve vileda kovasına düşsün mü düşsüüüm :KK70:

:KK53::KK53::KK53:
Valla fotoma da yazık olsun razıyım aslında o derece kıl oluyorum.
Ben yarın bir silip süpüreyim evi bari çok pislendi:KK48::KK48:

Hihihi.... Ayıptır söylemesi ben sevgilimin evinde sevmediğim iki akraba fotoğrafını 3 4 ay durduktan sonra sessiz sedasız yok ettım :KK23: Hiç bişey söylemedim,zaten bi çerçevenin kenarına iliştirilmiş bi vesikalıktı.Nerden dikkat edicek sanki o mu alıyo evin tozunu temizliğini.O sebepten büyük bir keyifle yırtmak suretiyle attım. Halada farkında değil tamda düşündüğüm gibi :rolleyes: Mutluyum :KK22:

Hey Allah'ım gece gece görmez olaydım.
Sinirim tavan yaptı.
Biliyorum şimdi burada bana kardeş sevgisinden girip yeğen aşkından çıkacaklar. :)

Ama belki kavga etmekten geri dururum o faydası olur.

Çok sevgi pıtırcığı eşim yeğenlerini öyle sever ki facete profil fotosu falan yapar.
Resimlerini babası o kadar paylaşmıyordur, bizimkinin kendi çocuğu sananlar oldu düşünün!

Neyse bu yeğenlerinin küçük bir resmini bizim oturma odasında bir resim çerçevemizin kenarına sıkıştırmıştı.
Bebektir, çocuktur diye ellemedim, hiç sesim çıkmadı.
Her ne kadar anlamsız ve abartı bir sevgi gösterisi olarak görsem de..

Şimdi farkettim dklar oldu sadece.
Onların yanına kız kardeşinin fotosunu da iliştirivermiş.
Üniversite mezuniyet fotosu.
Koca kız ve evet tahmin edileceği üzere kendisine gıcığım, eşim de gayet bilir sevmediğimi.

Ayyy git cüzdanında sakla bari yaa!
Benim evimin köşesinde olmak zorunda mı?

Allah aşkına şimdi ben alıp telefonu bir güzel saysam kavga çıkarsam suçlu olurum dimi?
Zor tutuyorum kendimi.

Sizin de eşlerinizde aşırı bir yeğen sevgisi, kardeş sevgisi var mı?
Ne hissettiğini cok iyi anladim canim :) zira bizde bi 4,5 ay once ayni konuda tartismistik. Esimin annesi evini susleyip puslemeyi ozellikle heryere fotograf koymayi cok sever. Gel gor ki heryerde esimin fotograflari vardir ama dugunden beri insan birtane ogluyla gelininin fotografini koymaz mi. Esimin bile dikkatini cekmis dusunun.
Kasten yaptigi cok belli.
Gecenlerde de esim bi dugunde annesiyle birlikte cekilen fotografimizi getirip salonun bas kosedine koymus. Bir cirladim salonuma het girfigimde yuzunu gormrk zorunda miyim zaten yeterince gormuyo muyum diye fotografi birdaha hicbiyerde gormedim o panikle nereye kaldirdiysa :confused:

Bence alıp eşinizin cüzdanına koyun.
Resim neden yok derse cüzdanına koydum hayatım her an yanında taşı sana hep yakın olsun diye de :KK45:
Normalde görümcenin resmini koyması sıkıntı değil bence ama aranızda vukuat olmasına rağmen yapıyorsa sizde böyle cevap verin eşinize :KK52:

Hihihi.... Ayıptır söylemesi ben sevgilimin evinde sevmediğim iki akraba fotoğrafını 3 4 ay durduktan sonra sessiz sedasız yok ettım :KK23: Hiç bişey söylemedim,zaten bi çerçevenin kenarına iliştirilmiş bi vesikalıktı.Nerden dikkat edicek sanki o mu alıyo evin tozunu temizliğini.O sebepten büyük bir keyifle yırtmak suretiyle attım. Halada farkında değil tamda düşündüğüm gibi :rolleyes: Mutluyum :KK22:

Ne hissettiğini cok iyi anladim canim :) zira bizde bi 4,5 ay once ayni konuda tartismistik. Esimin annesi evini susleyip puslemeyi ozellikle heryere fotograf koymayi cok sever. Gel gor ki heryerde esimin fotograflari vardir ama dugunden beri insan birtane ogluyla gelininin fotografini koymaz mi. Esimin bile dikkatini cekmis dusunun.
Kasten yaptigi cok belli.
Gecenlerde de esim bi dugunde annesiyle birlikte cekilen fotografimizi getirip salonun bas kosedine koymus. Bir cirladim salonuma het girfigimde yuzunu gormrk zorunda miyim diye fotografi birdaha hicbiyerde gormedim o panikle nereye kaldirdiysa :confused:

Hahahah ay çok güldüm kızlar yaa.:KK53::KK53:
Allah razı olsun sizden.
Ya benimki kesin farkeder tilki o tilki.:KK14:
Bir de anlar yani kasıtlı yaptığımı çünkü biliyor sevmediğimi.

Ben bu herifi pek korkutamadım heralde.
Onu düşündüm zaten fotoyu görünce.
İyi cesaret dedim.
Benim kavgam da az olmaz hani göze almış:KK14:

Bence alıp eşinizin cüzdanına koyun.
Resim neden yok derse cüzdanına koydum hayatım her an yanında taşı sana hep yakın olsun diye de :KK45:
Normalde görümcenin resmini koyması sıkıntı değil bence ama aranızda vukuat olmasına rağmen yapıyorsa sizde böyle cevap verin eşinize :KK52:

İyi fikir valla.. :)
Bunu yapabilirim.
Teşekkür ederim.:KK66:

Allah razı olsun sizden.

İyi cesaret dedim.

Boşver sen yine yanlışlıkla şeyet.Anlarsa yanlışlıkla oldu napayım zaten sevmiyorum o ayrı konu ama yanlışlık yani filan de geçiştir.Gitsin koymak için yeni foto arasın sonra :rolleyes:

Allah razı olsun sizden.

İyi cesaret dedim.
Parkbyull'un fikrine bayildim bence yarin hemen harekete gec canim kavga ihtimali de yok sonucta yanlislikla dusecek vileda kovasina. Hem de toptan kurtulmus olursun koydugu butun resimlerden :)

Benimkide pek severdi yeğenlerini. Uzakta oturuyoruz ama görümcemler hergün resim ve videolarını çekip çekip yolluyorlar. Aman şöyle tatlı böyle tatlı diyorlar. Bende çok seviyorum ama bazen aşırı buluyorum. Allah'tan hamileyim de heyecanla kendi bebeğimizi bekliyor şimdi eşim. Bir ara benimkide profil resmi falan yapıyordu bir kere dedim bende seviyorum ama bizim çocuğumuz değil anası babası yapsın diye de bıraktı ondan sonra.

Ya bilmiyorum bana düşünceleriniz çok garip geldi. Adamın kardeşi, yeğeni, ailesi... Kimi seveceğini de size mi soracak? Ufacık çocukları da mı kıskanıyorsunuz? Evlendi diye ailesini mi silsin insan? Onun kardeşinin fotoğrafı, size sormaz bile yani. Bari buna karışmayın, ben anlamıyorum, ailesini özlerken de mi size soracak? Bu ne kıskançlık ve fesatlık...

benimkinin aklına gelmez ama evde bos bır duvar var
oraya aıle fotografları asmayı dusunuyorum
annemın babamın onun aılesının ve bızım dugun resımlerımızden baslayarak tabiki

çok şaşırıyorum insanlarda ne dertler varmış. :) şu anda benim tek derdim tostumu neyli yapsam bence salıvermek lazım yazık olan seninle eşine olacak üzülen ikinizden başkası olmayacak.

X